TIRONA!!!!West Side Family feat.Edi Rama

Sexy Babe

Primus registratum
Re: TIRONA!!!!West Side Family feat.Edi Rama

Uuuuuaaaaaaaaaa cpo me degjojne veshet mua??
Edi Rama qenka bere kengetar??? Po sa paska perparuar. Me vjen keq ta them po Edi Rama eshte psikopat. Po ci duhet muzika atij mo apo te gjitha ne terezi edhe hajde tha ta provoj dhe une te behem kengetar se mbase me del nanje nam i mire. U pika Edi Rames se na turperoi.

ketitopi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MICHELLE:
[qb]
Fillimisht postuar nga KpEiLMiPerQef:
[qb] esht keng njish fare
himni tirones :rockband: [/qb]
i think so too [/qb]
edhe une e nje mendimi jam.kur e degjoj kete kengen me kujtohen netet e veres te kaluaa ne tirone /pf/images/graemlins/wink.gifeh sa kohe te bukura kane qene :thumbsup:

ketitopi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sexy Babe:
[qb] Uuuuuaaaaaaaaaa cpo me degjojne veshet mua??
Edi Rama qenka bere kengetar??? Po sa paska perparuar. Me vjen keq ta them po Edi Rama eshte psikopat. Po ci duhet muzika atij mo apo te gjitha ne terezi edhe hajde tha ta provoj dhe une te behem kengetar se mbase me del nanje nam i mire. U pika Edi Rames se na turperoi. [/qb]
po ti robo kur i merr infot merri tamam.edi rama ka marre fame nderkombetare e po futet ne histori si politikani me modern i koheve te sotme ti thu...ate qe thu.pastaj kjo ehste pjese e kandidatures se tij per zgjedhjet qe u bene dhe te tilla ide nuk dine as te huajt me perdor.i kane pa ca austriake pergatitjet e edit per zgjedhjet e ketij viti dhe jane mahnit me fantazine e tij.kshu qe rrofte edi.ai eshte yll bote....sía ha qeni shkopin.

Sexy Babe

Primus registratum

Epo te cmendurit te mahnisin gjithmone.
Dal tani se per nja ca muaj do na shfaqet si kercimtar edo na japi shfaqje baleti. Te qesh dhe bota me ne se paska rrjedhur Edi Rama nga trute e kokes.

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moonchild:
[qb] grup koti, kenge koti, me ca fjale qe duhet me hap fjalor ti perkthesh
edi rama; no comment! [/qb]
pse cfar faji te kan ato ty kur si merr vesh fjalet me normale !!!! amon cfar fjalesh si ke kuptu ???
masanej mos naj shaj grupin moreeeeeeeeee!!!!!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Sexy Babe:
[qb] Epo te cmendurit te mahnisin gjithmone.
Dal tani se per nja ca muaj do na shfaqet si kercimtar edo na japi shfaqje baleti. Te qesh dhe bota me ne se paska rrjedhur Edi Rama nga trute e kokes. [/qb]
ne una po mahnitem me ty tashti :eek:
ne mos na e shaj edi ramen ktu ti!! edi kshu edi ashtu kto..nisen ka idealet e partis,apo ka idete edhe pikepamjet e mamallareve ene baballareve..!! hik ri gru anej ene jep argumente te mira tna e mushesh menjen edhe ne te tjerve!!
ktu jemi ke muzika sjemi ke politika :mad:

BJONDINKA

Primus registratum

kenga eshte shume e bukur dhe edi rama eshte si yll bote.eshte jo vetem politikan shume i pergatitur por edhe njeri i gjithanshem .sa per informacion ronald regan perpara se te behej president ka qene aktor.kjo ishte per te gjithe kundershtaret e edi rames.dhe une jam e djathte persa i perket politikes keshtu qe jam objektive ne gjykim .hhajt ciao /pf/images/graemlins/wink.gif

tirona

Primus registratum

ne mos na e shaj edi ramen ktu ti!! edi kshu edi ashtu kto..nisen ka idealet e partis,apo ka idete edhe pikepamjet e mamallareve ene baballareve..!! hik ri gru anej ene jep argumente te mira tna e mushesh menjen edhe ne te tjerve!!
ktu jemi ke muzika sjemi ke politika :mad: [/QB][/QUOTE]

right sweetyyyyyyyyyyy !!! :kiss:

hot

Hotgirl

ps: respect per sexy_babe se tashti ja pash nickun :rolleyes:
p.p.s: ku je moj? :wave:
p.p.p.s: per kete folesen e fundit /pf/images/graemlins/smile.gif