Tirans apo Shkodran????????

olololol

Primus registratum
Re: Tirans apo Shkodran????????

hahahhaa rrofsh er daj:)
Drita po keni se asht akoma ver se ke me ja ni pushken
apo don me ba lek ? ,
merru me tregti qirinjsh se ka me i ardh vakti,

A di pse ???? Shkodra s'pagu lek per drita
I bie i Djeg Shkodra i pagu Tirona
S'ka mo qofte ke daja /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa per TIRONCEN se ke msu hic qe ne Titull ( Tironc apo Shkodran) kshu duhej , e sa per gjuhe te huj mos ta ni kush a je marr a ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajt t'rujt Zoti

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

"Ca din dhija ca asht taxhija" (nuk besoj se e kupton , po thuji naj shkodranit me ta perkthy)

[/ QUOTE ]

...Mos e ke ngaterruar me shprehjen:

"Dhi e zgjebosur dhe bishtin perpjete" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gje, te dyja kane dhi /pf/images/graemlins/laugh.gif, por e rendesishme eshte te dish, ku ka lind Dhi - ja.

/pf/images/graemlins/wave.gif

olololol

Primus registratum

Shprehja eshte keshtu :

" TA DINTE DHIA CA ESHTE TAGJIA , NUK HANTE FERRA . " /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bajramselimi

Primus registratum

hahahhaa rrofsh er daj:)
Drita po keni se asht akoma ver se ke me ja ni pushken
apo don me ba lek ? ,
merru me tregti qirinjsh se ka me i ardh vakti,

A di pse ???? Shkodra s'pagu lek per drita
I bie i Djeg Shkodra i pagu Tirona
S'ka mo qofte ke daja /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa per TIRONCEN se ke msu hic qe ne Titull ( Tironc apo Shkodran) kshu duhej , e sa per gjuhe te huj mos ta ni kush a je marr a ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajt t'rujt Zoti

[/ QUOTE ]

tesh a politik den me mba ti mu ktu a
kja asht toka dan dupit mar
e kush a ky dan dupi

mas bertit se sje tu kollot dhite n'mal ihera /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D:DD:

Mire more shoke, a ban me ju lute per dicka. A mundeni me me gjet nji tirans atokton qe ti ket mbi 100 vjet ne tirane se kam qef me e njoft. please

Bajramselimi

Primus registratum

"Ca din dhija ca asht taxhija" (nuk besoj se e kupton , po thuji naj shkodranit me ta perkthy)

[/ QUOTE ]

...Mos e ke ngaterruar me shprehjen:

"Dhi e zgjebosur dhe bishtin perpjete" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gje, te dyja kane dhi /pf/images/graemlins/laugh.gif, por e rendesishme eshte te dish, ku ka lind Dhi - ja.

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

dhija jote ka lind ne tirane
dhija jeme ka lind ne shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D:D:D

olololol

Primus registratum

Ta ka pru zoti ke dera shpise e spo din me e njoft ?

Nji me pra mo a shef nick ti ?
Pyt per mu se te kallxojn /pf/images/graemlins/smile.gif
Lutjen e ke bo me "kunj"
Pse Tirona ne 1990 o kriju kshu ?
Ca rendesi ka ?
Tregova respekt per Shkodren e ska fare politike ne ket mes
Po ti qenke i vogel e smi kupton fjalet ndoshta.
Gjithsesi po bejme vec muhabet e i dore qyfyre mos i kalo gjonat me kunja .

Bajramselimi

Primus registratum

Shiko tesh. Shqip po flasim e vsht spo merrna.

Une jam shkodran she kam rrespekt per tan shqipetaret.
Te kjo teme ktu nuk kam dal me shkru dhe me ba debat politik ma argumenta e ma fakte shkencore /pf/images/graemlins/laugh.gif. Thjesht jam tu lujt. Kjo ishte e para.

e dyta asht se eshte e vertete qe tirana eshte nje qytet qe po rregullohete zbukurohet dita e dites, eshte e vertete qe tirana e ka ate kulturen moderrne (qe ka linde ne komunizem). Por tirana eshte nje vend multicentrik me shume kultura, me shum tradita , e bahet nje lamsh aty qe se merr vesht i pari te dytin. nejse
Edhe nje gja qe se ka tirana dhe ska per ta pas shansin kurr me e pas. Njerezit jan shume te ftohte me njeni tjetrin, kojshija si flet kojshis, apo des nje njeri te hymja e pallatit e mas nje tre mujsh e merr vesht qe ka dek. Kurse ktu ne shkoder njerezit jan ma te afrushem, ma te dashtun, ma te rrespektushem, psh mu mnjef tan lagjaja e me te tan flas (nuk asht lagje me 10 shpija vec). E kshtu , prandaj po flas ashtu un. se di si mendoni ju po une kshtu mendoj.
Bab_Lymi. Se di sa sa duhet me ken qe ti me me konsideru te madh, po moshen teme e provoj tjeterkund jo me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D.

bashi qef

Kondrapedali

Kondrapedali

Kunjat Shkodra i ka qef me i ngul. Mjafto t'nijsh nji muhabet mes dy shkodransh e do marrsh vesh se si ja gulin njeni-tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Desha me t'than q! jem edhe un tironc po jem i perzjem me shkodran. Veqse le e rritun n'Tiran e konsideroj vedin ma shum tirans se shkodran (Shkodrën veç nja 5 her e kom vizitu jo për gjo). /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

olololol

Primus registratum

Shiko tesh. Shqip po flasim e vsht spo merrna.

Une jam shkodran she kam rrespekt per tan shqipetaret.
Te kjo teme ktu nuk kam dal me shkru dhe me ba debat politik ma argumenta e ma fakte shkencore /pf/images/graemlins/laugh.gif. Thjesht jam tu lujt. Kjo ishte e para.

e dyta asht se eshte e vertete qe tirana eshte nje qytet qe po rregullohete zbukurohet dita e dites, eshte e vertete qe tirana e ka ate kulturen moderrne (qe ka linde ne komunizem). Por tirana eshte nje vend multicentrik me shume kultura, me shum tradita , e bahet nje lamsh aty qe se merr vesht i pari te dytin. nejse
Edhe nje gja qe se ka tirana dhe ska per ta pas shansin kurr me e pas. Njerezit jan shume te ftohte me njeni tjetrin, kojshija si flet kojshis, apo des nje njeri te hymja e pallatit e mas nje tre mujsh e merr vesht qe ka dek. Kurse ktu ne shkoder njerezit jan ma te afrushem, ma te dashtun, ma te rrespektushem, psh mu mnjef tan lagjaja e me te tan flas (nuk asht lagje me 10 shpija vec). E kshtu , prandaj po flas ashtu un. se di si mendoni ju po une kshtu mendoj.
Bab_Lymi. Se di sa sa duhet me ken qe ti me me konsideru te madh, po moshen teme e provoj tjeterkund jo me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D.

bashi qef

[/ QUOTE ]

Si flet kojshia kojshise ne tirane eeeee

PO ti se di se fol kot se vec ne pallatin tim jane 16 rrethe e prape jen atu shku si me i pas rob tane te gjithe

Me ta sjell ty i lushnjar , lab , gjirokastrit ne mehalle e ke me e myt jo mo ne pallat , normal qe do e respektoni njeri tjetrin se sa jeni mer amon sa cereku Tirones Re ? ( 1- lagje ne Tirone)
Mos i kalo gjonat ne Mburrje spo bojm dallim kush ma mire e kush ma keq , si cdo qytet ka te mirat e te keqijat ne ju pjese e ketij realiteti jeni , sa per shkodran ka pas kur ka pas se tash i ke vec nga Malesia e Madhe e kane zbrit n'Shkoder.
Ne pergjithsi jeni te njerez te mire dhe te respektushem
Po mos ja FUT PORDHES tashi si xhaja ne Pazar t'Ri.

Dhe ulu kur fol se po te degjojme dhe ul /pf/images/graemlins/smile.gif hahahahah
E cna gjeti mer .
" Ku me ha mu , Ku me kru ky "

Bajramselimi

Primus registratum

Shiko ihere qa te thet naqja ty.

Nuk po hi me fol se si ka ken shkodra e kush ka ken shkodra se e di se ta po me thu "Nuk te pyt kush si ke ken po te pysin si je"
Po ama edhe tirana sduhet me u mburr se aty ka eliten e shqipnise, ka bizneset e shqipnise, ka paren e shqipnise, ka politikene e shqipnise..... pra tirana perfaqson shqipnine. Kete e dime. Por edhe ju me kete nuk duhet te mburremi. E vetmja gja qe kemi mundesi dhe na lejohet me diskutu jane traditat dhe kulturat e qyteteve. Gja qe eshte shume evidente se tirana as qe krahasohet me shkodren, bile jo tirana po asnje qytet i shqipnise.

PARA VLLAZNIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

olololol

Primus registratum

hahhahahahahhahaha
ja e shef ti shko ka shko ne po me i brime i bi
( ka ne brima te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif ).lol
Ti e nxite ket debat , ti e fillove se etma qe normal ai djali pat shkrujt dicka si me na pyt ca jam .
Biles me na fal se u bo ktu si treg llaka-llaka.
Mos u ban i mire me zor , ne kete menyre si flet ti me prepotence behesh i merzitshem .
Hajde noten e tan te mirat mos shkruj me ska me replike
A je tu marr vesht a jo ? /pf/images/graemlins/smile.gif:):):)

Bajramselimi

Primus registratum

hahhahahahahhahaha
ja e shef ti shko ka shko ne po me i brime i bi
( ka ne brima te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif ).lol
Ti e nxite ket debat , ti e fillove se etma qe normal ai djali pat shkrujt dicka si me na pyt ca jam .
Biles me na fal se u bo ktu si treg llaka-llaka.
Mos u ban i mire me zor , ne kete menyre si flet ti me prepotence behesh i merzitshem .
Hajde noten e tan te mirat mos shkruj me ska me replike
A je tu marr vesht a jo ? /pf/images/graemlins/smile.gif:):):)

[/ QUOTE ]

OK pra

TIRANA KAMPJONE /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

olololol

Primus registratum

Jam me Partizonin plako .

I uroj fat Skuadres Vllaznise
Tja haj arrat tan Shqipnise /pf/images/graemlins/smile.gif

Bajramselimi

Primus registratum

Jam me Partizonin plako .

I uroj fat Skuadres Vllaznise
Tja haj arrat tan Shqipnise /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

OK pra, po ja bajm kshtu
Partizani - kampjon
Tirana - fiton kupen
Dinamo - Nenkampjon

VLAZNIA - Fiton CHEMPIONS LIGE /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Guest

Me pas drita e me pas pune dhe rrjedhimisht lek ma teper nuk do kishte shku kush ne Tirane se ne Tirane asht ba nji kaos i madh, me nji fjale Tirana asht nji pordhe urbane, me e pa Tiranen prej Dajtit duket a thu se ka ra bomba atomike , prej pluhunit e smogut te madh. 20 minuta kam ndej i bllokum ne trafik mrend ne qytet pa ec as 10 metra me makine. Pa u ba nji metro ne Tirane nuk ka sesi zgjidhet problemi i trafikut. Po pija nji kafe ne sky tower, me te dhimbt syte prej ngjyrave te Tiranes, art bahet ne permasa ma te vogla jo me nji qytet te tan qe e kane ly me tana ngjyrat e ylberit e duket si qytet homoseksualsh. Shkodra te pakten ka ajrin e paster, liqenin nga njena ane malet nga ana tjeter, Velipojen njaty, ja fut 5 minuta me makine han nji peshk te fresket nga Shiroka. Shkodra o bashkeqytetar e patriote eshte pike lidhese e Shqiperise me Europen, pika kufitare e Muriqanit do te kete ne te ardhmen me shume rendesi se ajo eshte pika qe te nxjerr Kroaci,Austri, Gjermani dhe tan Europen, cdo turist do kalojne neper Shkoder perpara sic edhe kane fillu. Disa investime ne qytet kane fillu me u ba, sidomos nga infrastruktura, sa per katundare e malesor ka kudo e jo vetem ne Shkoder, edhe Tiranen e kane rrethu, bile ma shume shikoj ne Tirane aty te sheshi Skenderbej qe zbresin grupe-grupe, Ne na duhet nje bashki ma e forte dhe e pastrume nga disa kokrra qe jane brenda se qeveria e ka hap thesin ma ne fund per Shkodren, unaza e re po bahet + investime te tjera, ishalla qeveria me ne fund ka fillu me e kuptu se Shkodra nuk duhet lane ne kete gjendje. Une per vedi jam optimist dhe Shkodren me Tiranen do ta nderroja vetem po ta shikoj me nji sy afatshkurter, sa i perket aspektit financiar, por nqs do hyjme ndonjehere ne Europe dhe Shkodres do i sigurohen gjanat minimale si DRITA, PUNE, INFRASTRUKTURE atehere nuk ka gja qe me zhgul prej aty se per pune te tjera can Shkodrani vete. Keshtu eshte si e shof une realisht situaten, dhe nuk i thashe per mburrje, thjesht mendimi jem, ndoshta pak i komplikum duke u fut ne shume tema pernjihere. Ja kaloshi mire!

mostro

Putraku

ti je tirons mer jahuuu.kte e dime te gjithe pervec teje.Ene pse shkodronet nja 200 vjet me perpara e pushtun tironen,tesh identiteti i tirones diskutohet i cik,po jo deri ne ate pike sa me te te qujt ty shkodron .na kemi zakonet tona tironse mer jahu.psh.a te pelqe konga e rremes ty? po..po tava e dheut me te permrencme kukurreci ne me i cik raki a te pelqe?po...ca do pra mo..mos e rruj ic ti je nga tirona ne nuk e lu as topi ate muhabet.Tesh ti thu se ke bo nja dy here tifozllik per vllaznin.. gabime bojme te gjith kur jina te vegjel mer jahuu,moshe delikate i thena ne tironsit.kur do ket lujt nai her tiron me vllaznin,tirona ka fitu ty tu ka duk sikur ka fitu vllaznia skuadra e qytetit te tirones..ja e shef qe u paske gabu..vllaznia=shkoder..tirona=tiron.
Po ajo konga e luleve te bukra ka tirona nai mush rruget plot me er..a te ka pelqy nai her..po..shef pra..

p.s rrespekte shkodronve.ama kte cunin e kina nga tirona /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me pas drita e me pas pune dhe rrjedhimisht lek ma teper nuk do kishte shku kush ne Tirane se ne Tirane asht ba nji kaos i madh, me nji fjale Tirana asht nji pordhe urbane, me e pa Tiranen prej Dajtit duket a thu se ka ra bomba atomike , prej pluhunit e smogut te madh. 20 minuta kam ndej i bllokum ne trafik mrend ne qytet pa ec as 10 metra me makine. Pa u ba nji metro ne Tirane nuk ka sesi zgjidhet problemi i trafikut. Po pija nji kafe ne sky tower, me te dhimbt syte prej ngjyrave te Tiranes, art bahet ne permasa ma te vogla jo me nji qytet te tan qe e kane ly me tana ngjyrat e ylberit e duket si qytet homoseksualsh. Shkodra te pakten ka ajrin e paster, liqenin nga njena ane malet nga ana tjeter, Velipojen njaty, ja fut 5 minuta me makine han nji peshk te fresket nga Shiroka. Shkodra o bashkeqytetar e patriote eshte pike lidhese e Shqiperise me Europen, pika kufitare e Muriqanit do te kete ne te ardhmen me shume rendesi se ajo eshte pika qe te nxjerr Kroaci,Austri, Gjermani dhe tan Europen, cdo turist do kalojne neper Shkoder perpara sic edhe kane fillu. Disa investime ne qytet kane fillu me u ba, sidomos nga infrastruktura, sa per katundare e malesor ka kudo e jo vetem ne Shkoder, edhe Tiranen e kane rrethu, bile ma shume shikoj ne Tirane aty te sheshi Skenderbej qe zbresin grupe-grupe, Ne na duhet nje bashki ma e forte dhe e pastrume nga disa kokrra qe jane brenda se qeveria e ka hap thesin ma ne fund per Shkodren, unaza e re po bahet + investime te tjera, ishalla qeveria me ne fund ka fillu me e kuptu se Shkodra nuk duhet lane ne kete gjendje. Une per vedi jam optimist dhe Shkodren me Tiranen do ta nderroja vetem po ta shikoj me nji sy afatshkurter, sa i perket aspektit financiar, por nqs do hyjme ndonjehere ne Europe dhe Shkodres do i sigurohen gjanat minimale si DRITA, PUNE, INFRASTRUKTURE atehere nuk ka gja qe me zhgul prej aty se per pune te tjera can Shkodrani vete. Keshtu eshte si e shof une realisht situaten, dhe nuk i thashe per mburrje, thjesht mendimi jem, ndoshta pak i komplikum duke u fut ne shume tema pernjihere. Ja kaloshi mire!

[/ QUOTE ]

Meqe don nji Bashki ma t'fort a ban me ta fal Edi Ramën? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa për shpërnguljen tironci as tashti e as mo von s'ka pse me u shpërngul /pf/images/graemlins/rolleyes.gif. Pra mir se t'vini n'Tiron e na rrofshit që na mytët me pluhun e gaz karbonik me ato makina që nxjerrin mo shum tym se ç'bojn pun (e që rrijn 20 me bo mo pak se 20 metra rrug) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

personazh

Valoris scriptorum

kom me ndrru nr e syzeve ose nuk do futem pergjumsh ne Af. e lexova "Trans apo Shkodran" dhe erdha me votu direkte per Shkodren, per ket qytet me tradita qe Transat ti morin te ligat e ahengut jarabi. po ja ku mu qetsu shpirti...offffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Me ken shkodran tana i ban...

Bajramselimi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

me m'myt sdi qa me shtu ma. i ke than tana. hallall