Tirans apo Shkodran????????

Guest
Re: Tirans apo Shkodran????????

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me ken shkodran tana i ban, edhe rolin e tiransit e lun /pf/images/graemlins/laugh.gif
po tirans mos mu baft as qeni /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Ah mor cun...shkodrani edhe 50 vjet te kete jetuar ne Tirane, njihet per Shkodran qe ne germen e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate qenin merre mbrapsh po deshe, se kurre s´do hash rrush pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

hawk

Primus registratum

Kur shkoi nji malcor n'amerik i thane sa vjet shkoll ke?
- Kam jetu 15 vjet n'shkoder-ju pergjigj ai.

Jena pak etnocentrik por vetem pak(aq sa duhet)

Princesha

Primus registratum

Dhelpra kur se kapi dot rrushin, tha se ishte i pa pjek /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

he ky vrap ky, hajt he burr se s'asht tu t'hanger buken /pf/images/graemlins/cool.gif

hawk

Primus registratum

duket se e ka menen te rrushi... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Elbasan Elbasan, aty ta bashin qejfin taman /pf/images/graemlins/laugh.gif

As Shkoder e As Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

T'ra nai dhetleksh përtok n'Elbasan ty Mathoko?

Kur je mes Shkodrës e Tironës i bje me qen Matjan /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hapsi i temës për mu a shkodran /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Bajramselimi

Primus registratum

Dhelpra kur se kapi dot rrushin, tha se ishte i pa pjek /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

jo.... rrusht iam kap se ntirane jetoj.............. po tiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaanssssssss hmmmmmmmmmm mduket vetja si magjyp /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk, te lumt goja naqe, se nje vjet ne shkoder asht si dy vjet shkoll ne tiroooooooooooooooooooooooooooooon /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ju tiransit mas ma merrni per keq, ky asht mendimi jem, mandej eshte edhe nje gja, po bahen koh qe jetj pjesersiht ne tirane po nji tirons autokton se kam pa, ma i mir ka 30 vjet ne tiran /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Kondrapedali

Kondrapedali

He pra. Kte u desh me than qe n'filli. Tironcat jon hollu si kosi n'koh t'Enverit.

Kajmak, tironc puro ka po t'hujt rrijn me t'hujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Bajza Republike!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

[/ QUOTE ]

he ky vrap ky, hajt he burr se s'asht tu t'hanger buken /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

Me vjen keq, une e kisha fjalen te rrushi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej ti ça ke dreq se je shkodrone holle /pf/images/graemlins/laugh.gif çke q1 solidarizohesh me ata qe ju zbriten prej mali, ne ju zabtun qytetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

[/ QUOTE ]

jo.... rrusht iam kap se ntirane jetoj.............. po tiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaanssssssss hmmmmmmmmmm mduket vetja si magjyp /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk, te lumt goja naqe, se nje vjet ne shkoder asht si dy vjet shkoll ne tiroooooooooooooooooooooooooooooon /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ju tiransit mas ma merrni per keq, ky asht mendimi jem, mandej eshte edhe nje gja, po bahen koh qe jetj pjesersiht ne tirane po nji tirons autokton se kam pa, ma i mir ka 30 vjet ne tiran /pf/images/graemlins/laugh.gif)

[/ QUOTE ]

Ty te kan internu gjo ne Tirone qe qeke i detyrum me jetu si magjyp /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Sa vite ke jetu n'Shkoder ti? (thjet me dit sa universitete i bi te kesh maru /pf/images/graemlins/laugh.gif)

tushi

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Me vjen keq, une e kisha fjalen te rrushi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej ti ça ke dreq se je shkodrone holle /pf/images/graemlins/laugh.gif çke q1 solidarizohesh me ata qe ju zbriten prej mali, ne ju zabtun qytetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

edhe pves vedin une pse je kaq rrot ashtushit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif se e di se pse
dmth me ndjek moden e ke se jo per ndoj gja /pf/images/graemlins/idea.gif

ps per temen, une jam prej atyne q1 kan zabtu tokat por per ne Shqipni me Shkodren s'kisha vu asnji qytet

/pf/images/graemlins/wave.gif

ps se harrova 17 vjet kam ba ne Shkoder (pa permend pushimet apo vizitat q1 baj here mbas here ) dmth i takon mbi dy universitete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bajramselimi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

Ty te kan internu gjo ne Tirone qe qeke i detyrum me jetu si magjyp /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Sa vite ke jetu n'Shkoder ti? (thjet me dit sa universitete i bi te kesh maru /pf/images/graemlins/laugh.gif)

[/ QUOTE ]

aq sa ti nuk ke shanse me i maru deri sa te vdesesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bajramselimi

Primus registratum

He pra. Kte u desh me than qe n'filli. Tironcat jon hollu si kosi n'koh t'Enverit.

Kajmak, tironc puro ka po t'hujt rrijn me t'hujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ja mar zotni, nuk kam pretendu me ndejt me tirans une se nuk ma shkon mendja, po kisha pas qef me e njoft naj nji sa per ekzemplar /pf/images/graemlins/laugh.gif
mandej, meqe po me kujton kohen e xhaxhi verit, per mendimin tim duhet me e qu te muzeu i luftes nacional-clirimtare edhe nje tiranc te balcamosun qe te kena qa me ju tregu sternipave qe ka ekzistu dikur edhe nje popull kryeqytetas /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ktu po q! ke t'drejt. Po ku me e gjet tesh njat egzemplarin /pf/images/graemlins/laugh.gif?

MLK

Primus registratum

N'Amerik /pf/images/graemlins/laugh.gif se Tironen na e zun shkodront, nuk ka mo tironsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

mgjthse nuk e kam idene per cfare flet tema (se nuk kam nerva te lexoj) po ja zhys kot (duke u nisur nga tituuli i temes) as ashtu as keshtu me mire korcar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bajramselimi

Primus registratum

N'Amerik /pf/images/graemlins/laugh.gif se Tironen na e zun shkodront, nuk ka mo tironsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

shkodrant qe jetojn ne tiran e qe kan shku prej hallit per arsy te ndryshme, i njohin n tan tiranen si "shkodrani". E kshu qe nuk asht tu ju zan tiranen kush, thjesht me fitu naj lek e me ardh e me ba qef ne shkoder, se shkodren e ka shkatrru tirana me politike.....