Re: Tirans apo Shkodran????????
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shiko tesh. Shqip po flasim e vsht spo merrna.
Une jam shkodran she kam rrespekt per tan shqipetaret.
Te kjo teme ktu nuk kam dal me shkru dhe me ba debat politik ma argumenta e ma fakte shkencore /pf/images/graemlins/laugh.gif. Thjesht jam tu lujt. Kjo ishte e para.
e dyta asht se eshte e vertete qe tirana eshte nje qytet qe po rregullohete zbukurohet dita e dites, eshte e vertete qe tirana e ka ate kulturen moderrne (qe ka linde ne komunizem). Por tirana eshte nje vend multicentrik me shume kultura, me shum tradita , e bahet nje lamsh aty qe se merr vesht i pari te dytin. nejse
Edhe nje gja qe se ka tirana dhe ska per ta pas shansin kurr me e pas. Njerezit jan shume te ftohte me njeni tjetrin, kojshija si flet kojshis, apo des nje njeri te hymja e pallatit e mas nje tre mujsh e merr vesht qe ka dek. Kurse ktu ne shkoder njerezit jan ma te afrushem, ma te dashtun, ma te rrespektushem, psh mu mnjef tan lagjaja e me te tan flas (nuk asht lagje me 10 shpija vec). E kshtu , prandaj po flas ashtu un. se di si mendoni ju po une kshtu mendoj.
Bab_Lymi. Se di sa sa duhet me ken qe ti me me konsideru te madh, po moshen teme e provoj tjeterkund jo me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

.
bashi qef
[/ QUOTE ]
Si flet kojshia kojshise ne tirane eeeee
PO ti se di se fol kot se vec ne pallatin tim jane 16 rrethe e prape jen atu shku si me i pas rob tane te gjithe
Me ta sjell ty i lushnjar , lab , gjirokastrit ne mehalle e ke me e myt jo mo ne pallat , normal qe do e respektoni njeri tjetrin se sa jeni mer amon sa cereku Tirones Re ? ( 1- lagje ne Tirone)
Mos i kalo gjonat ne Mburrje spo bojm dallim kush ma mire e kush ma keq , si cdo qytet ka te mirat e te keqijat ne ju pjese e ketij realiteti jeni , sa per shkodran ka pas kur ka pas se tash i ke vec nga Malesia e Madhe e kane zbrit n'Shkoder.
Ne pergjithsi jeni te njerez te mire dhe te respektushem
Po mos ja FUT PORDHES tashi si xhaja ne Pazar t'Ri.
Dhe ulu kur fol se po te degjojme dhe ul /pf/images/graemlins/smile.gif hahahahah
E cna gjeti mer .
" Ku me ha mu , Ku me kru ky "