Tirans apo Shkodran????????

hawk

Primus registratum
Re: Tirans apo Shkodran????????

Para Vllaznia /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
N'Amerik /pf/images/graemlins/laugh.gif se Tironen na e zun shkodront, nuk ka mo tironsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Qic ëre. Tironcat jon shpërnda n'gjith dynjon mre. Kjo s'përjashto as ata që jon përzi me ata që kon ardh me fitu nai lek /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Bajramselimi

Primus registratum

Para Vllaznia /pf/images/graemlins/rockband.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

tirana hape porten se vllaznija..........piiiiiiiiiip... /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për piiiip s'jan keq shkodrant /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Eh Tirona shkret sa ka hek n'kurriz /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

vallahi bilahi si thote Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif

une kam respekt per tiransit lene ma per tiranset 10 fish /pf/images/graemlins/goofy.gif

une propozoj q1 ti bashkojme forcat me tironset e te bahena nji /pf/images/graemlins/pickellonja.gif e ti lame perçamjet midis nesh

a ju pelqej fjalimi /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Guest

une kam respekt per tiransit lene ma per tiranset 10 fish /pf/images/graemlins/goofy.gif

une propozoj q1 ti bashkojme forcat me tironset e te bahena nji /pf/images/graemlins/pickellonja.gif e ti lame perçamjet midis nesh

[/ QUOTE ]

Jo po kam than un, nje mcuc ka shkodra /pf/images/graemlins/laugh.gif

E meriton nje /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Bajramselimi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

po si jo mar tush, ja ke ba si burrat

hajde kori
forca
TUSHI TUSHI TUSHI RRUSHI........... /pf/images/graemlins/goofy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po tirancit ku m'i lan? Po njata q! do delin prej t'njitunit me tirancet si me ja than emnin?

Manej, Tirona ka i t'mir t'modhe se i bo t'gjith robt që vijn aty dun me e thirr veten Tironc, Tiranc, Tiranas /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Ju si me qen me virus grek /pf/images/graemlins/laugh.gif veç greket degjo te te thojn qe çdo gje qe egzisto ne bot e ka burimin ka Greqia /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa dasht me ju ofendu, po pak modesti sdo ju bote keq, se perveç hartes qe mesojshim ne shkolle, nuk e dite njeri se ku bi Shkodra /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Shkoni mar bylmezat e Tirones /pf/images/graemlins/tipsy.gif

tushi

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

po si jo mar tush, ja ke ba si burrat

hajde kori
forca
TUSHI TUSHI TUSHI RRUSHI........... /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

o kajmak po ça ban/bertet mor djale ne maje te korit tem /pf/images/graemlins/lol.gif

po ti je edhe nen moshe more dreq

ps ket rradhe po ta fali po per tjeter here ta dish se kori jem pranon vetem femna edhe ato jo nen moshe /pf/images/graemlins/idea.gif

O Kondra, po kjo, po ajo, po ajo tjetra ti s'po na len me vu ne zbatim unitetin Shkoder - Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif kshtu

me rradhe gjanat

MLK mi dreq sa here te kam thane mos e pi kur s'ta ban

qyre tash me qellim per me i ul vlerat Shkodres nxjerr vedin e shoqnine tande injorant /pf/images/graemlins/tonguee.gif
"se perveç hartes qe mesojshim ne shkolle, nuk e dite njeri se ku bi Shkodra"

hajt ju paste xhaxhi tushi, (sidomos ato tiranset e mija q1 jane si llokum /pf/images/graemlins/kiss.gif ) shkruni pak e bukur
/pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Ca te bojshe ne Shkoder tushi kur ishe ka Tirona, ma kallzo i çik? /pf/images/graemlins/laugh.gif Perveç plazhit te Durresit, Sarandes, Pogradecit (ne Vlore i kan pas alergji tironsit /pf/images/graemlins/laugh.gif) nuk kishte asnje lloj interesi ne ate kohe pjesa tjeter e Shqipnis /pf/images/graemlins/wink.gif ky eshte fakt e pyt ke te dush nga Tirona te njeten pergjigje do moresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Nigjo xhaxhin tushin

si mundesh me thane ça t'bojshe ne Shkoder kur

mos te ishte vetem pozita gjeografike del e tepron

me nji bregdet te mrekullushem, me liqenin ma te madh te Ballkanit, ku kalon lumi ma i gjate i Shqipnise, me male nder ma te lartat e Bllakanit,
zotrote ça at senin don ma shume /pf/images/graemlins/confused.gif
se s'po thona per historine, kulturen, artin, sportin, humorin se kto s'para te hyjne ne pune

kshtuqi prape po e perseris, n'emen t'atit te birit e te shpirtit t'shejte matu bre bir para se me shkru

/pf/images/graemlins/angel.gif

Bajramselimi

Primus registratum

Tushi tushi rrapatushi

o naqe, pse u nxehe mar burre, se me shkoi dora e e shkruva keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

tesh ti a je me mu a me arushen
nejse

E si tha ky mlyshi (MLK ngjason me mlyshin /pf/images/graemlins/laugh.gif )shkodren se ka njoft kush e. hahahahaaaaaaaa sa e fort kjo
nuk e di a e din at berceleten me Nexhon qe ka shku me u rregjistru te portokallija. kishe ba mire me e msu. ne vetem me njat humor jena dhe kena me ken 1 ne alb. me i lan tjerat qe permandi tushi.
ehuuuuuuuuuu edhe un me ke merrem, fol me ju e rruj petlla

olololol

Primus registratum

1-Shkrimin na e ke bo shkodronce ndaj i bie me ken shkodran
mendoj se dhe ti keshtu te pelqen me kene /pf/images/graemlins/smile.gif
2-Ke jetu n'Shkoder e n'Tirane /pf/images/graemlins/smile.gif e me vujt prej dialektit po ti dridhe i cik fol simas venit /pf/images/graemlins/smile.gif
3-Paske fol boll dhe per Vllaznine , shkodrant te tille jane jane fanatike dhe larg Shkodres prape per Vllaznin ju rreh zemra.

4-Kam shume qef me fol shkodrance /pf/images/graemlins/angel.gif s'po du me ja nis tash se besa spo jeni ka me m'njoft.
jan vertet rob t'zotit .

Hajt paci DRITA Shkodra e mos ju marofte Humori /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

O MLK, sado u mundove urte e bute...Ajka (a Kajmaku si e ka emrin) /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk merrka vesh.
Shkurt muabetit, rrini atje ku jeni pra n´Shkoder se per zotin edhe n´Tirane ka mbipopullim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush, mos u nxef, se shume gjera qe s´arrijme t´i kuptojme duhet te na i shpjegosh me butesi /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Ore ju doni muhabet a si /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk ka pas Tironsa qe vijshin ne Skoder per qef, veç atyre qe kan pas lidhje farefisnore, apo qe vijshin per dasma, apo per pune /pf/images/graemlins/angel.gif
Kete se them per ofendim se s'kom lujt menç me ofendu njeri falas, aq me teper njerez qe sme kan bo gjo!
Tironsit pushimet i kan pas kalu ne Durres, Sarande, Pogradec, keshtu qe s'kan pas arsye tjeter me ardh ne Skoder!
Estrada, teater e kinemo ka pas Tirona me teper se Shkodra, e nese keni harru, 10 skeçe qe boheshin i kena pas pas ne TV per noten e vitit te ri.
Per ça do i hypnin autobuzit me bo 3 ore rruge me ardh ne Shkoder! Ja keni bo kete pytje vetes?!
Shkodra mund te ket qen shume e kendshme per shkodronet, po ne Tirone nuk degjoja njeri te kishte qef me shku ne Shkoder!

Bajramselimi

Primus registratum

1-Shkrimin na e ke bo shkodronce ndaj i bie me ken shkodran
mendoj se dhe ti keshtu te pelqen me kene /pf/images/graemlins/smile.gif
2-Ke jetu n'Shkoder e n'Tirane /pf/images/graemlins/smile.gif e me vujt prej dialektit po ti dridhe i cik fol simas venit /pf/images/graemlins/smile.gif
3-Paske fol boll dhe per Vllaznine , shkodrant te tille jane jane fanatike dhe larg Shkodres prape per Vllaznin ju rreh zemra.
4-Kam shume qef me fol shkodrance /pf/images/graemlins/angel.gif s'po du me ja nis tash se besa spo jeni ka me m'njoft.
jan vertet rob t'zotit .

Hajt paci DRITA Shkodra e mos ju marofte Humori /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

1- je ne rregull
2-nuk vuj po me pelqen,edhe tirance di me fol, po me duket gjuh e huj /pf/images/graemlins/laugh.gif
3-edhe ktu je shume ne rregull
4-bane prov e fol , se edhe ne kshtu na pelqen

PS. Edhe urimin e ke ba si zotni, vetem se drita jena tu pas me ja ba shyqyrin, e spo na i nalin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

respekte

Blendi

Primus registratum

Tirans them une. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
lol s'tako me fol.
ma boni hallall

Bajramselimi

Primus registratum

Ore ju doni muhabet a si /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk ka pas Tironsa qe vijshin ne Skoder per qef, veç atyre qe kan pas lidhje farefisnore, apo qe vijshin per dasma, apo per pune /pf/images/graemlins/angel.gif
Kete se them per ofendim se s'kom lujt menç me ofendu njeri falas, aq me teper njerez qe sme kan bo gjo!
Tironsit pushimet i kan pas kalu ne Durres, Sarande, Pogradec, keshtu qe s'kan pas arsye tjeter me ardh ne Skoder!
Estrada, teater e kinemo ka pas Tirona me teper se Shkodra, e nese keni harru, 10 skeçe qe boheshin i kena pas pas ne TV per noten e vitit te ri.
Per ça do i hypnin autobuzit me bo 3 ore rruge me ardh ne Shkoder! Ja keni bo kete pytje vetes?!
Shkodra mund te ket qen shume e kendshme per shkodronet, po ne Tirone nuk degjoja njeri te kishte qef me shku ne Shkoder!

[/ QUOTE ]

je shum ne rregull, nuk e let topi ate qe thu

po na ne shkoder kena nje shprehje;

"Ca din dhija ca asht taxhija" (nuk besoj se e kupton , po thuji naj shkodranit me ta perkthy)