thjesht beni nje urim

joetisti_

Locus omnem
Ah, te ngrente goja mjalt !!
Shkrirje sa me te shpejt cezmash ! :p Mua m'u bene nja kater dite qe s'me rrjedhin asnje pike.
Dhe dite surprizash neser, per te gjithe !
 
Top