Kur gruaja dhe burri e shikojne njeri tjetrin me dashuri, Allahu i shikon te dy me meshire.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #121 Kur gruaja dhe burri e shikojne njeri tjetrin me dashuri, Allahu i shikon te dy me meshire.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #122 Islami do të fitojë me ty apo pa ty! Megjithatë, ti pa Islamin Je i humbur dhe i Dështuar.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #123 I mallkuar është njeriu që vdes, por e keqja e bërë nga ai mbijeton.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #124 Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #125 Kush e rregullon atë që duhet mes tij dhe Allahut, Allahu do t`ia rregullon atë që duhet mes tij dhe të tjerëve.
Kush e rregullon atë që duhet mes tij dhe Allahut, Allahu do t`ia rregullon atë që duhet mes tij dhe të tjerëve.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #126 Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët duke i fundosur në të edhe të zotet.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #127 Shuaje zjarrin e zilis nga gjoksi yt me falje të përgjithshme ndaj gjithë atyre që të kanë bërë keq.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #128 Tri gjëra nuk të kushtojnë asgjë: Buzëqeshja në fytyrën e vëllait, shpërndarja e selamit dhe fjala e bukur.
Tri gjëra nuk të kushtojnë asgjë: Buzëqeshja në fytyrën e vëllait, shpërndarja e selamit dhe fjala e bukur.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #129 Kush kapet për litarin e Allahut xh.sh do të jetë prej fitimtarëve edhe nëse është i vetëm.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #130 Mund të përzgjedhim fjalë të bukura me njerëzit, por me këtë ne nuk i bëjmë sy-faqësi askujt në llogari të Fesë.
Mund të përzgjedhim fjalë të bukura me njerëzit, por me këtë ne nuk i bëjmë sy-faqësi askujt në llogari të Fesë.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #131 Nëse më respekton të respektojë, por edhe nëse nuk më respekton unë prapë të respektojë sepse unë paraqes veten time ndërsa ti tënden.
Nëse më respekton të respektojë, por edhe nëse nuk më respekton unë prapë të respektojë sepse unë paraqes veten time ndërsa ti tënden.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #132 Zemra në të cilën nuk ka vend frika ndaj Allahut xh.sh ajo nuk është zemër por varr.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #133 Tri gjëra e bëjnë këtë jetë të mjerueshme: hakmarrja, xhelozia dhe karakteri i dobët.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #134 Ai që mendon për veten se është më i miri, është më i keqi.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #135 Njeriu më i mirë është ai që është më i dobishëm për miqtë e tij.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #136 Kush punon për ahiretin e tij, All-llahu do të kujdeset për dunjanë e tij.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #137 Veprat janë ato, që kur heshtin flasin, e kur flasin shëndrrisin si nur.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #138 99 emrat e Krijuesit, drejtojnë kah gjithësia e cilësive të Tij.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #139 Agjerimi është shpata e besimtarit, e fshehur pas perdeve të syrit të tij, dhe e mbuluar nën nofullat dhe gëzhojat e identitetit njeri.
Agjerimi është shpata e besimtarit, e fshehur pas perdeve të syrit të tij, dhe e mbuluar nën nofullat dhe gëzhojat e identitetit njeri.
brenatohyseni Forumium maestatis 30 Mar 2016 #140 Çka All-llahu dëshiron prej veprave të krijesave të Tij është sinqeriteti e jo diç tjetër.