Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije [/qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! [/qb]
o muno mos e vrit menjen se kemi Proton qe edhe asaj ja ka picku patoku kur kA qen e vogel edhe me permasat e tua eshte knoqme ajo...
Si rame viktim e th&th te grave mer jahuu....[/qb]
si me paska shpetuar kjo mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
ionat me ke po ske cme ben /pf/images/graemlins/wink.gif me keq se majmuni je pale te presesh em teper se ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi se me ty e kom ne men me prit gjate Them anej ka pleqnia e thelle ti bashkoi me ty kusuret e ksaj bote jo per gjo po vetem atehere do e kesh e kesh kalu minorenen si moshe... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per sqarim per ata qe se kuptojne punen e patokut qe ja ka honer Protos..
Kur ishte e vogel Proto shetiste neper fshat e lumtur duke qeshur dhe lodruar,1 dite prej ditesh 1 patok i egersuar se Proto i hante ushqimin e kafshoi te pjesa kryesore.Proto e shastisur nga dhimjet iku ne shtepi dhe ja tregoi te gjitha fije e per pe te jemes e cila mqs gjeti dhe rastin i tha...:-Te keqen mami kjo qe te ka ndodhur sot me patokun nuk eshte asgje,dhimbjet me te tmerrshme jane kur kryen maRdhenie me cunat...
E nejse na u rrit Proto edhe na hodhi shtat e u be e bukur e kishin zili te gjithe cunat por ajo nuk shkonte me asnjerin se kishte frike.Me ne fund ju qe p njeri keq qe i propozonte perdite dhe Proto filloi te leshonte pe...por prape kishte frike,nuk donte te kishte mardhenie.Ky i lutej e ajo hic,dersa i tha edhe arsyen.Ky u shkri duke qeshur e i thote:-Po s'ka gjo mi Proto rrushi im se edhe un kur kam qen i vogel duke shetitur me ka ngelur 1 cope te gardhiedhe tashi se kam te gjithen,llafe muhabet edhe bindi Proton qe te kishte mardhenie,Kjo e shkreta gjith frike sa filluan pastaj gjate procesit qante:-ohhhhhh ohhhhhhh moj nena ime sikur ta kishe edhe ate copen qe te ka ngelur te gardhi
Dhe prej asaj dite Proto eshte ne kerkim te atyre qe su ka ngelur copa te gardhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Tashi un po mor si shemull Proton per ta ilustruar po se di sa e verete eshte qe i ka ndodhur Protos.O Proto mos te ngel hatri mi se i them une TEDI=t ta editoje...Gjojna qe ndodhin jane ben njeriu gabime ne jete.[/qb]