Thashetheme per buRat e forumit!

assassino26

Primus registratum
Re: Thashetheme per buRat e forumit!

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]*azzoooooo!!! Qeka bo nomi ktej dhe nuk me thot kush. Jo per gjo po robt kujtojn se nuk kom ardh sepse me djeg pranej.

Po mir mer pis (Sailor), perfitove nga qe isha tap un dhe ta thash ne konfidenc!!
Goca, jom kap ngusht, nuk kom ça them. Shpresoj ne kompresionin tuaj. Solidaritet please!!

Papapapapa, s'gje nji rob qe ti konfidosh sekretet se ti qisin pazarit per tre lek! Pthuuuuuu SALOOO!![/qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Goca, zbrazni thesin per buRat e forumit, te rejat e fundit.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Goce se tashi e kap un...,Ktu ke te besh me Burrrrrrrrrrrrrrat e forumit,Mos i kurse r-te se kemi ne majaft edhe te japim sa te dush...Ashu te lumte thuje edhe i here
BURRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAT
Tashi meru sa te dush me th&th

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

aiiiiiiiiiiii!!cer te degjojne veshet kneja!?
cer nuk te degjojne thuj! /pf/images/graemlins/laugh.gif si mer muni te jete ul aq ene posht,me ket qe bani!? :eek:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]*azzoooooo!!! Qeka bo nomi ktej dhe nuk me thot kush. Jo per gjo po robt kujtojn se nuk kom ardh sepse me djeg pranej.

Po mir mer pis (Sailor), perfitove nga qe isha tap un dhe ta thash ne konfidenc!!
Goca, jom kap ngusht, nuk kom ça them. Shpresoj ne kompresionin tuaj. Solidaritet please!!

Papapapapa, s'gje nji rob qe ti konfidosh sekretet se ti qisin pazarit per tre lek! Pthuuuuuu SALOOO!![/qb]
Men Per here tjeter Robo ...

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o muno mos e vrit menjen se kemi Proton qe edhe asaj ja ka picku patoku kur kA qen e vogel edhe me permasat e tua eshte knoqme ajo...

Si rame viktim e th&th te grave mer jahuu....

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Tre xhuxha po vrisnin menjen:

I pari: Un kam kembet me te vogla ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.
I dyti: Un kam duart me te vogla ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.
I treti: Un kam bibilushin me te vogel ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.

Shkojn ke zyra e librit Guinnes kto.

Del i pari nga zyra gjith qejf: E rregjistrova!!!
I dyti del shume i kenaqur e thote: Rekord, rekord rekord.
I treti del i nervozuar e therret:
Kush dreqin eshte Majmuni Hirko?[/qb]
HAHAHAHAHAHA E FORTE KJO

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Tre xhuxha po vrisnin menjen:

I pari: Un kam kembet me te vogla ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.
I dyti: Un kam duart me te vogla ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.
I treti: Un kam bibilushin me te vogel ne bote. Do shkoj ta rregjistroj ke libri Guinnes.

Shkojn ke zyra e librit Guinnes kto.

Del i pari nga zyra gjith qejf: E rregjistrova!!!
I dyti del shume i kenaqur e thote: Rekord, rekord rekord.
I treti del i nervozuar e therret:
Kush dreqin eshte Majmuni Hirko?[/qb]
hiiiiiiiii, cfare zhgenjimi fatal

^SHIU^

Primus registratum

HIRKO mos u merzit mer sikur kujt ja tha neve na e tha ne konfidence,te mirat dhe te keqijat me miqte ndahen. :eek:

tirana

Primus registratum

Vallaj SHIU shyqyr qe ju kom per me da ket siklet se vallaj vetem veshtir do ta kisha. Po si i thone, ka dhe qejfe te tjera jeta. Me vje keq qe paska shgenjy Lea22 po si i thone, gje nuk i kisha premtuar!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]Vallaj SHIU shyqyr qe ju kom per me da ket siklet se vallaj vetem veshtir do ta kisha. Po si i thone, ka dhe qejfe te tjera jeta. Me vje keq qe paska shgenjy Lea22 po si i thone, gje nuk i kisha premtuar!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ajo te kishte premtu gjo? :confused: :confused:

Guest

[qb]
[qb]
[qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o muno mos e vrit menjen se kemi Proton qe edhe asaj ja ka picku patoku kur kA qen e vogel edhe me permasat e tua eshte knoqme ajo...

Si rame viktim e th&th te grave mer jahuu....[/qb]
si me paska shpetuar kjo mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

ionat me ke po ske cme ben /pf/images/graemlins/wink.gif me keq se majmuni je pale te presesh em teper se ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije [/qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! [/qb]

ionat me ke po ske cme ben /pf/images/graemlins/wink.gif me keq se majmuni je pale te presesh em teper se ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi se me ty e kom ne men me prit gjate Them anej ka pleqnia e thelle ti bashkoi me ty kusuret e ksaj bote jo per gjo po vetem atehere do e kesh e kesh kalu minorenen si moshe... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per sqarim per ata qe se kuptojne punen e patokut qe ja ka honer Protos..

Kur ishte e vogel Proto shetiste neper fshat e lumtur duke qeshur dhe lodruar,1 dite prej ditesh 1 patok i egersuar se Proto i hante ushqimin e kafshoi te pjesa kryesore.Proto e shastisur nga dhimjet iku ne shtepi dhe ja tregoi te gjitha fije e per pe te jemes e cila mqs gjeti dhe rastin i tha...:-Te keqen mami kjo qe te ka ndodhur sot me patokun nuk eshte asgje,dhimbjet me te tmerrshme jane kur kryen maRdhenie me cunat...
E nejse na u rrit Proto edhe na hodhi shtat e u be e bukur e kishin zili te gjithe cunat por ajo nuk shkonte me asnjerin se kishte frike.Me ne fund ju qe p njeri keq qe i propozonte perdite dhe Proto filloi te leshonte pe...por prape kishte frike,nuk donte te kishte mardhenie.Ky i lutej e ajo hic,dersa i tha edhe arsyen.Ky u shkri duke qeshur e i thote:-Po s'ka gjo mi Proto rrushi im se edhe un kur kam qen i vogel duke shetitur me ka ngelur 1 cope te gardhiedhe tashi se kam te gjithen,llafe muhabet edhe bindi Proton qe te kishte mardhenie,Kjo e shkreta gjith frike sa filluan pastaj gjate procesit qante:-ohhhhhh ohhhhhhh moj nena ime sikur ta kishe edhe ate copen qe te ka ngelur te gardhi
Dhe prej asaj dite Proto eshte ne kerkim te atyre qe su ka ngelur copa te gardhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Tashi un po mor si shemull Proton per ta ilustruar po se di sa e verete eshte qe i ka ndodhur Protos.O Proto mos te ngel hatri mi se i them une TEDI=t ta editoje...Gjojna qe ndodhin jane ben njeriu gabime ne jete.

LEA

Primus registratum

[qb]
[qb]Vallaj SHIU shyqyr qe ju kom per me da ket siklet se vallaj vetem veshtir do ta kisha. Po si i thone, ka dhe qejfe te tjera jeta. Me vje keq qe paska shgenjy Lea22 po si i thone, gje nuk i kisha premtuar!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ajo te kishte premtu gjo? :confused: :confused: [/qb]
turi, ti thy turite, mizerje! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani, a per sqarim, mua me kane premtuar te hirko, kur kam qene e vogel por hirko sdi gje, keshtu qe mbylle gojen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ok e mylla gojen si them njeriu,vetem un e ti e dime po e mori vesh njeri dije qe kom fol un po un nuk tregoj gjo pa merak /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

BuRat .... ( ene ti Asso mos u anko hiç per R, se ma mire nji "R" e madhe se sa dy te vogla, "r")... jane bo pre e th& th per njoni tjetrin, ene burimi i informacionit eshte zyrtar dhe i besueshem...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Eniuej..... rrofte rakia!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]BuRat .... ( ene ti Asso mos u anko hiç per R, se ma mire nji "R" e madhe se sa dy te vogla, "r")... jane bo pre e th& th per njoni tjetrin, ene burimi i informacionit eshte zyrtar dhe i besueshem...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Eniuej..... rrofte rakia![/qb]
Amon per burime qe keni ju . DO jet nai Burre travestit . dmth Gru e veshme si bure... m fal Burre ...

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
Sa me pelqe ky cuni mu mer jahu se e mer jeten ashu si ti vije [/qb]
Vallaj qejf kisha ta merrsha nryshe po ja qe sido ta moresh, permasat ato njelen!! [/qb]

ionat me ke po ske cme ben /pf/images/graemlins/wink.gif me keq se majmuni je pale te presesh em teper se ai /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi se me ty e kom ne men me prit gjate Them anej ka pleqnia e thelle ti bashkoi me ty kusuret e ksaj bote jo per gjo po vetem atehere do e kesh e kesh kalu minorenen si moshe... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per sqarim per ata qe se kuptojne punen e patokut qe ja ka honer Protos..

Kur ishte e vogel Proto shetiste neper fshat e lumtur duke qeshur dhe lodruar,1 dite prej ditesh 1 patok i egersuar se Proto i hante ushqimin e kafshoi te pjesa kryesore.Proto e shastisur nga dhimjet iku ne shtepi dhe ja tregoi te gjitha fije e per pe te jemes e cila mqs gjeti dhe rastin i tha...:-Te keqen mami kjo qe te ka ndodhur sot me patokun nuk eshte asgje,dhimbjet me te tmerrshme jane kur kryen maRdhenie me cunat...
E nejse na u rrit Proto edhe na hodhi shtat e u be e bukur e kishin zili te gjithe cunat por ajo nuk shkonte me asnjerin se kishte frike.Me ne fund ju qe p njeri keq qe i propozonte perdite dhe Proto filloi te leshonte pe...por prape kishte frike,nuk donte te kishte mardhenie.Ky i lutej e ajo hic,dersa i tha edhe arsyen.Ky u shkri duke qeshur e i thote:-Po s'ka gjo mi Proto rrushi im se edhe un kur kam qen i vogel duke shetitur me ka ngelur 1 cope te gardhiedhe tashi se kam te gjithen,llafe muhabet edhe bindi Proton qe te kishte mardhenie,Kjo e shkreta gjith frike sa filluan pastaj gjate procesit qante:-ohhhhhh ohhhhhhh moj nena ime sikur ta kishe edhe ate copen qe te ka ngelur te gardhi
Dhe prej asaj dite Proto eshte ne kerkim te atyre qe su ka ngelur copa te gardhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Tashi un po mor si shemull Proton per ta ilustruar po se di sa e verete eshte qe i ka ndodhur Protos.O Proto mos te ngel hatri mi se i them une TEDI=t ta editoje...Gjojna qe ndodhin jane ben njeriu gabime ne jete.[/qb]
turo ke harru vetem i gjo ktu thote thashetheme per burrat e frumit e jo per gocat e forumit /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

E mi cboni burrat apo grate...Ja qekam ngatarru po tashethemi thashethem njelet.Masnej ky i imi eshte si kundra thashethem.
Ik flej gjume tashi te rritesh se do njelesh gjithmone minorene... :smash: :smash: