Th&th per cunat

Daniel H

Primus registratum
Re: Th&Th per cunat

Pink pas deshtimit me Sceptic me duket se shenjestra jote e rradhes eshte.... Grizhla /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

1/ nuk e njoh disfaten
2/me scepticen U BO ai muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif (plas nga inati)
3/aaaaahhhhhhhhhhhh Grizhla....aaaaaaahhhhhhh kjo Grizhla...
eshte reciproke me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Sceptices i ke rrujt bishtin ti dhe une bashke, ndersa me kete Grizhlen nuk e di si i ke shanset /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

BMW, zemra ime,
sa per rrujtjen e bishtit (or eles) un kam pune te tjera me te rendesishme qe te merrem me kete /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti po deshe bej si ta ndiesh....

(ps: me duket se scepticja te ka vene ty rezerve dhe jo mua /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Daniel H

Primus registratum

Ne te gjitha postimet qe jemi perball te 3, Sceptic ka thene: jam hetero, /pf/images/graemlins/laugh.gif, duartrokas EBM, /pf/images/graemlins/tonguee.gif etj etj dhe s'ka thene qe po ma heq petllen Pink /pf/images/graemlins/laugh.gif. Keshtu qe ti je rezerve te pakten ne kesi situatash per mos thene per muhabetin e Tonçes qe ajo e ka thene troç "po me la EBM, une do kap Tonçen" /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahaahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif
hej, po ajo te preferon ty sepse ti je mashkull o mortje, por jo se te preferon ty SEPSE JE TI (a e kupton ndryshimin o shqipe /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse un te isha mashkull ....uuuuhhhhhh...skishe shonce)
mqse ajo eshte hetero, dhe se un jam femer, ajo eshte e detyruar te preferoj ty /pf/images/graemlins/lol.gif

PS: I am not Gay /pf/images/graemlins/lol.gif

Daniel H

Primus registratum

Po ty ngaqe je femer te ka lezet ky muhabet (si mashkull /pf/images/graemlins/tonguee.gif) qe ben, se te ishe mashkull kush e di si do shfaqeshe /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

ahhh...te isha mashkull, vallaj mendoj se do i kisha bo te gjitha femrat per vete...e kam dhunti...eshte ne gjak me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

(ps: e di qe se ke iden per ça flas, jet mizerje...ska fat, ske çti behs /pf/images/graemlins/lol.gif )

pinkparadise

Forumium maestatis

you mean, the same than yours??? /pf/images/graemlins/lol.gif

hajt te t puç i çik, mortje /pf/images/graemlins/kiss.gif
ke hum fare /pf/images/graemlins/frown.gif

we_dont_play

Primus registratum

ik er dreq se sma ke pa noj here!
nejse
busy life hon! po edhe ti ke hum si peshku ne uj! sa here e kerkoj se gjej dot lol
kiss

GRiZhLa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te ishe mashkull ti do ta kishe te vogel hahaha

[/ QUOTE ]

Kina mban famen per vegla punet vocrrake...
-Por ama, e mbushen me prodhimtari fap-fap-fap ti rreshtojne /pf/images/graemlins/wink.gif

LoL

TEDI

Valoris scriptorum

ik er dreq se sma ke pa noj here!
nejse
busy life hon! po edhe ti ke hum si peshku ne uj! sa here e kerkoj se gjej dot lol
kiss

[/ QUOTE ]

Po ti kerko n Akuarium e Bab ... Cere Do m Oqean ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Erdhi dhe nje Prilli. Mezi e kam prit kete dite te bej ca th&amp;Th /pf/images/graemlins/lol.gif

Ebm- pas deshtimit te perpjekeve te shumat qe beri me sceptiken ( kjo nga ana e vete eshte dashuru me oroshin /pf/images/graemlins/laugh.gif)vendosi te kthehet edhe nje here ne krahet e dashurise se tij te pare dhe te vetme te af-s. /pf/images/graemlins/laugh.gif Neve, nga ana e saj po e shqyrton ceshtjen me kalamaqt /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo nuk e hedh poshte nje bashkim te mundshem per hir te tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oroshi- dhe sceptika jane pare te dalin xhiro fundjaven e kaluar. Oroshi pas i beri kerkesen per martes i vuri edhe disa kushte qe sceptika nuk i ka pranuar ende...
1- Direkt pas ceremonise sceptika duhet te nderoj fe /pf/images/graemlins/laugh.gif
2- Nuk i lejohet te dali me e zveshur neper af
3- Nuk ka me larje ne lume si me pare
4- ajo duhet te vej shami n'koke /pf/images/graemlins/laugh.gif Kerkesa e fundit hyn ne fuqi menjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjoni- qe zgjidhja e pinkut pas lindjes se trinjakeve qe beri javen e kaluar ne spitalin ' o nena ime ca dhimbjesh' ne France /pf/images/graemlins/laugh.gif. Dy femijet e pare i njanin Rozit ndersa i treti ishte fix si legjoni. Pink hoqi dore nga Rozi, pasi duhet nje burre ne shtepi per te rritur kalamaqt /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nga situat e mesiperme perfitoj Shkodralove /pf/images/graemlins/laugh.gif i cili priti me krahe te hapur Rozaline e trishtuar nga ndarja me Pinkun /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai i premtoj Rozes ne inat e siper se do vriste pinkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tedi, mbas marrjes se perkundesjes se femijeve te tij kinez..ka heq dore nga jeta e pubeve dhe e droges /pf/images/graemlins/laugh.gif ai do te jete nje shembull i mire per femijet e ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tonce- i eshte qep prittit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ai i shprehu ndjenjat e zjarrta ne MSN si dhe i kerkoj prittit qe per hir te dashurse se tyre te behet serioze ne af. Pritti po e kryen me sukses misjonin e ngarkura..pritet se shpejti nje berje publike e dashurise se tyre /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kaq se kena edhe te verteta te tjera per te bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

era100

Primus registratum

Si me je bere o xhan ti edhe Zeri i popullit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

Erdhi dhe nje Prilli. Mezi e kam prit kete dite te bej ca th&amp;Th /pf/images/graemlins/lol.gif

Ebm- pas deshtimit te perpjekeve te shumat qe beri me sceptiken ( kjo nga ana e vete eshte dashuru me oroshin /pf/images/graemlins/laugh.gif)vendosi te kthehet edhe nje here ne krahet e dashurise se tij te pare dhe te vetme te af-s. /pf/images/graemlins/laugh.gif Neve, nga ana e saj po e shqyrton ceshtjen me kalamaqt /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo nuk e hedh poshte nje bashkim te mundshem per hir te tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Mqse eshte 1 Prilli me lejo te te bej nje deklarate te shkurter por teper kuptimplote dhe per ditet ne vazhdim /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gifUNE TE DUA /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif tete ikona ... /pf/images/graemlins/devil.gif
Te sigurt e ke EBM . /pf/images/graemlins/lol.gif vetem me 8 dhe 3 te beson Nev ty..
EBM ,ndodhet mes 3 zjarresh .Ai duhet ti kaloje ato ,qe te mund te lundroje ne detin e pafund te dashurise se tij NEV.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

@d@

Primus registratum

e di /pf/images/graemlins/wub.gif edhe une ty qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif Biles, pervec qe te shikoj ne ender, kam shkruajt nje poezi plot zjarr tek krijimet e reja /pf/images/graemlins/laugh.gif Emri i alexit eshte figuraiv /pf/images/graemlins/laugh.gif ( pra te humbja gjurmet)
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Daniel H

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif tete ikona ... /pf/images/graemlins/devil.gif
Te sigurt e ke EBM . /pf/images/graemlins/lol.gif vetem me 8 dhe 3 te beson Nev ty..
EBM ,ndodhet mes 3 zjarresh .Ai duhet ti kaloje ato ,qe te mund te lundroje ne detin e pafund te dashurise se tij NEV.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
Pa na thuaj ti pak kush jane keto 3 zjarret? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe mos u kap shume pas shifrave se per nje cast m'u duk sikur po lexoja Kodin e Da Vinçit /pf/images/graemlins/tipsy.gif