Th&th per cunat

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Th&Th per cunat

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
....per nje perjudhe te shkurter mi /pf/images/graemlins/laugh.gif sikur e kisha me gjith mend une /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po pSe mi Kalamoqat apo Keni Kartolina me Beba t Bukur dhe kur t Broke Up i mani si KUjtime ???UPs ... M Duket se qita nai sekret ....

GRiZhLa

Primus registratum

mouhahahhaha....rri se ta prisha edhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif (reputacjonin)

[/ QUOTE ]

&lt;Pret me padurim&gt;

-Ma prish! /pf/images/graemlins/grin.gif

(nqs ke taravile t'forte per nje gje t'tille)

Sorrin

Forumium praecox

Leje se nuk prish gje ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po deshe ta prish un ne kembe te saj (reputacionin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

ama..pun te bukur ke boooo...edhe me ke..me BMW /pf/images/graemlins/lol.gif
skishte noj tjeter ne pazar mi, qe vajte zgjodhe ate??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Ty ta ka qejfi per vete dhe sulmon te tjerat. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Gjithsesi me pak fjale po te tregoj si ndodhi: kisha pire shume ate nate kur ngjizem ...dhe ne vend te te shtypja "frenat" i dhashe "gaz"... per pasoje peshqesh ... 2 binjake. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Nev dhe sot e kesaj dite qan qe s'e ndan më krevatin me mua. Ben seks me ndonje tjeter dhe i therret EBM /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Per mua eshte histori e shkuar /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam rene ne dashuri me Scepticen dhe dua t'i perkushtohem vetem asaj, por fillimisht dua te fitoj rivalitetin me ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

paskam qene me chance une /pf/images/graemlins/laugh.gif i terhiqkam robt si sheqeri mizat /pf/images/graemlins/lol.gif

PS: una bej tifozllik per EBM /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Te besh se s'del keq. Pse perveç meje dhe pinkut kush jane mizat e tjera ne gare? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

nuk i mbaj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif do dalin vete...avash avash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Qenka veshtiresuar gara ime per te arrit tek ty me demek he? /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse per momentin jam i shkeputur nga ndjekesit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

qe tani fillove me u qa ti eee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tieni duro se do shperblehesh per munimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ai do shperblet e ti do zhgenjehesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ( nuk o gjo mi , kete ta them se ta dua te miren /pf/images/graemlins/laugh.gif )

EBM /pf/images/graemlins/smash.gif mos fol keq per ish gruan se do ti fus kalamqt te bejne mos te njohesh veten /pf/images/graemlins/tipsy.gif

marina s.

Forumium maestatis

mos u merzit se pres une.sa te marresh veten ti, jam tu shperbly fitusin e vendit te dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Ai do shperblet e ti do zhgenjehesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ( nuk o gjo mi , kete ta them se ta dua te miren /pf/images/graemlins/laugh.gif )

EBM /pf/images/graemlins/smash.gif mos fol keq per ish gruan se do ti fus kalamqt te bejne mos te njohesh veten /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]
ti vazhdon ende dhe qan per mua dhe s'le kusur pa shpifur vetem qe mos me afrohen femrat muve /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Sceptic vetem ne mhabete me mua ka arritur ekstazen mentale, le te provoje prekjet e mia /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Ebm lerem mua ti, shko merru me sceptiken se te iku me oroshin /pf/images/graemlins/tipsy.gif

marina s.

Forumium maestatis

Sceptic vetem ne mhabete me mua ka arritur ekstazen mentale, le te provoje prekjet e mia /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

kesaj i thojne me i bo qejfin vetes,kur s'ta bejne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

[/ QUOTE ] kesaj i thojne me i bo qejfin vetes,kur s'ta bejne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Me duket se dhe ty te jane shtuar ca rivalet.
Po tregohen ca te tjera me te shkatheta /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Shko i çik tek tema "ej e dini se cfare?"

TEDI

Valoris scriptorum

Kaq Kishit me Thon e ... MIza ... PO MIza o si qeni shko ne atje ke Veni ... (Ne KLLapa ) Pa Ofendime ....

GRiZhLa

Primus registratum

Leje se nuk prish gje ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po deshe ta prish un ne kembe te saj (reputacionin) /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ne kembe te saj?

Mos i rri ne midis se do shkapetesh /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ne menyre emocjonale, psikollogjike dhe fizike

*ploteson mendimin e Grizhles /pf/images/graemlins/smile.gif