Th&th per cunat

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Th&th per cunat

Hi Nev a e more mesazhin tim per Eduardin (EBM) /pf/images/graemlins/smile.gif
Kur te te merzise mund te me lajmerosh se kisha qef ta njihja me nga afer /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifper momentin i di vetem shpine dhe punen (ajo goca me mini dje isha une por,nuk i thashe gje jo,i dhashe nje pseudo tjeter e hengri) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Skorpionin mos e luj se eshte i ndershem dhe i urte si qingj.Mbreme fjeta bashke me te ne kafaz dhe pashe gjithe ato endrra te bukura mos u shqeteso nuk ndodhi asgje,te thashe eshte i fjales /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK, ja di te gjitha po s'po ja nxjerr ketu se kam frike se do ti shkoni te gjitha nga mbrapa /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gifEmm edhe gjuhen qe e kishte te plagosur tani e ka me mire. Dje e pashe pasi u ndava nga Eduardi
Ate Tedin a e ka pa njeri se e kom fiksim sidomos arushin qe e ka sikur i ka shpetu vorraxhiut prej durve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
kaq sa per sot.E di qe shume çuna ka ketu do na lodhin para kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
K'tu ka tradhti he burra /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me konkretisht please /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Dahlia,
EBM te ma gezosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fol cik per MLK /pf/images/graemlins/devil.gif mos ki frik se i them une mos te bej gje /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Po folet per mu, shkon gjaku n'gju t'pleshtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

moj dahlia, ca t'ka bo ky MLK ty mi goce, sa ti ne prani te tij nuk ke guxim as me fol /pf/images/graemlins/tipsy.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

mire dita i here e mirse ju gjeta
a jeni mire sot
a kani hanger buk , pi uj a na i gjo tjeter

MLK

Primus registratum

moj dahlia, ca t'ka bo ky MLK ty mi goce, sa ti ne prani te tij nuk ke guxim as me fol /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Ska faj ajo se me ka pa me sopate ne brez /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ti te ishe s'kishte me ta majt me fol /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hahahahahahah
Kurioze e madhe qenke dhe ti mo
Qe thu ti ky MLK me ka bo gjona te paharrueshme,besoj se e kupton per çfare e kam fjalen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Gjuhen e ka te embel dreqi por ka nje problem:te gjitha gocat e forumit e dune per vete dhe te gjitha i thone shpirt e zemer ose mish a peshk hahahaha /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Por u mesova me nje gje te tille keshtu edhe mund ta ndaj me te tjerat ndonjehere /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Jam e lire ne shpirt une o Nev.
Do te dish ndonje gje tjeter....apo...mjaftohesh me kaq ti /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

HUMER

Primus registratum

[/ QUOTE ]Ska faj ajo se me ka pa me sopate ne brez /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ti te ishe s'kishte me ta majt me fol /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
bo bo sa i rrezikshem qeke mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Amani mer se te thashethemet jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif une thjesht per ndonje info u intersova, se qe MLK e perdor mire gjuhen edhe ben gjera te cuditshme kete une ta besoj ty se ma kene thene dhe tjera para teje /pf/images/graemlins/goofy.gif lol
MLK une trembem vetem me imagjinate pale te shikoj me vertet ( qe nuk do te shikoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po per HUMMERIN kudh di ndonje th&amp;TH? /pf/images/graemlins/idea.gif

S

Scorpion

Guest

Po he mi goca si sbeni thashethem fare ju /pf/images/graemlins/laugh.gif Andej nga tema me ke do donit te benit sex e keni bo listen km /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Nejse une vazhdoj ....

Ebm- ( me kete do i nis te gjitha Th&amp;th una /pf/images/graemlins/laugh.gif ) duke ecur dje per ne pune u mahnit pas nje minifundi, te cilit ju qep nga pas aq sa harroj te shkonte ne zyre.. Edhe sot ai vazhdon ndjekjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harapi- Nje nje bashkbisedim te vecant me Salen arriti te dekretoj nje ligj per Shqiptaret qe punojne dhe studjone ne Austri /pf/images/graemlins/laugh.gif Ky ligji i siguron Nev postin e minstrise se mjedist, transportit si dhe drejtorine e Polyteknikut /pf/images/graemlins/laugh.gif Lajmin e gezuar harapi do ja bej nevi se shpejti te ditur se bashku me unazen e fejese qe ka dal per ta blere nga blloku /pf/images/graemlins/goofy.gif( urojme qe ketij te fundit mos ti dali ndonje minifund perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif)

MLk- Veren e shkuar MLK e kaloj mes te rejave shqiptare nga mosha 18- 20 duke i mesuar atyre... Ceshte French Kiss? Dobia dhe e mira qe sjell ajo ne intengrimin e shoqeris /pf/images/graemlins/laugh.gif Gocat mbeten shume te kenaqura aq sa njera nga hutimi i hengri gjuhen /pf/images/graemlins/laugh.gif Qe mga ky incidet Mlk eshte i paisur me dy gjuhe /pf/images/graemlins/tipsy.gif Nje bashkupunim me Pink he per he i duket i pamundur, pasi e shikon me shume si konkurente /pf/images/graemlins/devil.gif
Skorpion- Ne ore 12 te nates se kaluar mori nje tel nga e dashura e cila duke qare ju ankua qe e kishte lere pas dore dhe e tradhetonte me af.lol Skorpinon u mbrojt duke akuzuar dahlian si shkakun kryesor te kesaj pjesmarje. /pf/images/graemlins/laugh.gif Dahlia sigurisht qe nga ana e vete i ka vene qellim ti thyej zemrat gjithe cunave te af.. gjysma prej te cileve jam bere kronike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Torero- Ne lorjat e zhvilluar nje jave me pare ne Spanje fitoj medalien e arte. Kete ja dhuroj Moires e cila e shkiru dhe shtroni nje darke 'gerrmic' per te vobektit e shqiperis /pf/images/graemlins/laugh.gif Duke pare kete zemergjersi Torero vendosi te marri pjes edhe me tej ne te tilla kampjonate duke vrar sa me shume dema /pf/images/graemlins/tongue.gif

kaq

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Nev, meqe ra fjala nga eshte Dahlia, apo /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Mram ma ndertoj shpine prej bore Scorpi, dhe i kishte ato durt, tan zjarmi /pf/images/graemlins/grin.gif keshtuqe na u shemen muret e shpise, e kena njeh t ngrim sot /pf/images/graemlins/grin.gifpertoj me hap gojen /pf/images/graemlins/crazy.gif

MLK

Primus registratum

Dahlia je e share pra /pf/images/graemlins/laugh.gif Si mij si ke harru ti! Une te bona ne nji reze si te Man in Black me te fshi memorien /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Tema ishte me th&amp;th po te verteta ama /pf/images/graemlins/laugh.gif Rri rehat se aq dun e me japin nonji medalje ka Kafazi masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo po do dukem si rapist me medalje m'qafe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Mram ma ndertoj shpine prej bore Scorpi, dhe i kishte ato durt, tan zjarmi /pf/images/graemlins/grin.gif keshtuqe na u shemen muret e shpise, e kena njeh t ngrim sot /pf/images/graemlins/grin.gifpertoj me hap gojen /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

Hahahaha abs maj, duart i kisha te ftohta deri ne momentin qe ti, s'mi more e ... /pf/images/graemlins/devil.gif

@d@

Primus registratum

Skorpion /pf/images/graemlins/cry.gif qe ti te kishe dicka me dahlian deri diku edhe e kuptoj, por qe te kishe bo dhe abs me bo kshu gjerash sma merrte mendja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs´do te them nje thashethem per zogun? /pf/images/graemlins/goofy.gif

S

Scorpion

Guest

Nev Jam i pafajshem, vete abuzuan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zogut i kane prere krahet, ndaj eshte strehu ketu ne AF /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

He niher, se Zogun e kam bashkvuajtes /pf/images/graemlins/grin.gif
Scorpin mos e lavdro shume se nuk e ke provu, e para n rradh kjo, e dyta se athere fiton kupen tek shpija "vllai i madh", dhe se e treta, jane ktu per ti sha ato /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: scorpi, vec mos t futsha n dore /pf/images/graemlins/rockband.gif
Si laknat e zime kam me t shtryll /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Pse me mashtron /pf/images/graemlins/cry.gif Ca ke re qe sme do mua ? /pf/images/graemlins/laugh.gif shikoma avatarin sa te bukur e kam po shpirtin re po shpirtin .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Nev ti je si shpirt, kush nuk te do ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Amani mer se te thashethemet jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif une thjesht per ndonje info u intersova, se qe MLK e perdor mire gjuhen edhe ben gjera te cuditshme kete une ta besoj ty se ma kene thene dhe tjera para teje /pf/images/graemlins/goofy.gif lol
MLK une trembem vetem me imagjinate pale te shikoj me vertet ( qe nuk do te shikoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po per HUMMERIN kudh di ndonje th&amp;TH? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Pfffff Po na i nxirrni te gjitha ne shesh
Mire pra mire po ju tregoj edhe per HUMMERIN
Heren e fundit me beri nje xhiro me kete makinen e re qe sapo e kishte marre
Shume i sjellshem djali /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
"Ku do te te çoj" me tha. Dhe une shume e impresionuar prej makines dhe prej kraheve e shpatullave muskuloze hahahahaha i thashe "Ku te duash ti" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Dhe si çun i sjellshem por garip stil hard-rock po jo metal eeee kujdes se ka nje nuance hahahaha e vuri radion ne kupe te qiellit dhe morem rrugen e gjate drejt "Highway to heeeeeeell" Emmm kam mbresa te bukura nga ky udhetim