Th&th per cunat

MLK

Primus registratum
Re: Th&th per cunat

Se mos i hudhesh sheqer pilafit ne vend tja hedhesh kafes /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo po quhet sultjash /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej po na lini te bejme thashetheme per ju mor çuna se po i boni te gjitha vete me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Fol Dahlia, gojen mjalte e ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jam e interesume /pf/images/graemlins/devil.gif me lexu per ato qe japin ma shume, ma konkretisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nev hidh dhe ma info bitte /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Nev ka ik /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne ishim duke te prit ty, se ca gossip do thoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

S me ka kalu neper mendje najhere me ju mar neper goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tapo e rimendoj kte ide /pf/images/graemlins/grin.gif e ta kalxoj /pf/images/graemlins/crazy.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S me ka kalu neper mendje najhere me ju mar neper goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tapo e rimendoj kte ide /pf/images/graemlins/grin.gif e ta kalxoj /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Tamarrsha, ka gjithmone njehere te pare /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

Se di si e kupton, kte njehere te pare /pf/images/graemlins/grin.gif

Ma shume info please /pf/images/graemlins/grin.gif shoqeruar me ndonje shembull, qe ta kuptoj sa ma shpejt thelbin e mendimit /pf/images/graemlins/crazy.gif

S

Scorpion

Guest

Ne lidhje me th&amp;th per djemte maj, meqe se kishe menduar te beje ndonjehere thashethem, e tu pergjigja, ka "gjithmone njehere te pare" /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Meqe me thu qe e kam gojen mjalte:
Ti King ke zene vendin e Pashait ashtu si pa dashje /pf/images/graemlins/smile.gif
MLK e kam shpirt po nuk jam e vetmja e di, ja vlen ai coucou MLK /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tonçe eshte garip sidomos me avatarin qe kishte me Titof /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi eshte sex bombe s'kam çti them e ka thene vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi tjeter eshte i embel dhe i sjellshem
Gurax kam rene brenda me duket po nuk ma var dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif
EBM apo Eduard me pelqen por nuk e njoh,por me pelqimin e Nevit mund ta njoh pak me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedi eshte pijanec i mire dhe cooool
Bubun e kam qef por nuk e njoh akoma mire doja te dija se kush ishte me perpara mbase ma thote sonte ne privat /pf/images/graemlins/lol.gif
Kaq per momentin do vij prape me ide te reja me vone

MLK

Primus registratum

Femnat qe nuk marrin meshkujt neper goje, ose nje pjese te tyre, nuk jane femna /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Ti King ke zene vendin e Pashait ashtu si pa dashje /pf/images/graemlins/smile.gif
MLK e kam shpirt po nuk jam e vetmja e di, ja vlen ai coucou MLK /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tonçe eshte garip sidomos me avatarin qe kishte me Titof /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi eshte sex bombe s'kam çti them e ka thene vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gurax kam rene brenda me duket po nuk ma var dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif
EBM apo Eduard me pelqen por nuk e njoh,por me pelqimin e Nevit mund ta njoh pak me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bubun e kam qef por nuk e njoh akoma mire doja te dija se kush ishte me perpara mbase ma thote sonte ne privat /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

po me po keto nuk jane thashetheme, por opinione bile lavde.

si dhe s'kuptoj si nje femer mund ti doje e pelqeje te gjithe çunat e forumit. a nuk ben zgjedhje ajo ?

hajt pra filloni e shani tani, majaft me levdata qorre.

si mendoni ju gocat, çunat ketu ne forum vijne per te gjuajtur apo me kalu kohen ?

abs

nuk e di...

MLK e di un, ate hall ke ti, te marr djemt neper goj, pooor, mir mir, vecse ... /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

po me po keto nuk jane thashetheme, por opinione bile lavde.

si dhe s'kuptoj si nje femer mund ti doje e pelqeje te gjithe çunat e forumit. a nuk ben zgjedhje ajo ?

hajt pra filloni e shani tani, majaft me levdata qorre.

si mendoni ju gocat, çunat ketu ne forum vijne per te gjuajtur apo me kalu kohen ?

[/ QUOTE ]

Ooooooooooooo zog prape ti ore /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
ça te kam bo o çun ça te kam bo
degjo me gjujt dhe me kalu kohen per mu eshte e njejta gje
sa per lavdet ti nuk e kupton se secila me opinionet e veta behet ne fund nje tashethem gjigand qe s'ka çun ne bote ta marre vesh. Pastaj mund te lexosh mes linjash dhe mund te kuptosh qe ka pak thashethuqe brenda po ti se ke "menjen femer" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bubullima

Primus registratum

o dahlie, o cuce, cere bohet ktu iher, ene qe merreshe me llafe si plakat e kqija se dijsha, po per mu ca keni thon /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ky Scorpion si shume llafazan eshte .shyqyr qe ndron avataret te pakten te mos na merzitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Zog se ckam nje simpati te vecante per ty,dicka intuitive ,se mos je femer se na felliqe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Ky Scorpion si shume llafazan eshte .shyqyr qe ndron avataret te pakten te mos na merzitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ky thashethem i thene nga goja jote ma mbush syrin, ti e di qe une jam sh i urte e i heshtur realisht. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ndersa virtualisht jam njeri i penes, rilindas me pak fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sa per zog e zocka te gjithe i kane/kemi qejf /pf/images/graemlins/lol.gif