Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
1625528_10151992349653460_2008745037_n.jpg

Hektor12

Locus omnem
“Frika jonë më e thellë nuk është frika se jemi të papërshtatshëm. Frika jonë më e thellë është se jemi të fuqishëm përtej mase. Është drita jonë, jo terri ynë që na frikëson më së shumti. Ne pyesim vetveten, ‘Kush janë unë që të jem briliant, i mrekullueshëm, i talentuar, i mahnitshëm?’ Vërtet, kush je ti që të mos jesh?” -Marianne Williamson

Thënia origjinale:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be?”

Hektor12

Locus omnem
“Kur ti dëshiron diçka, i tërë universi komploton për të të ndihmuar që ta arrish atë.” -Paulo Coelho

Thënia origjinale:

“When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it “

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

"If you love someone you say it, you say it right then, out loud. Otherwise, the moment just passes you by".

Hektor12

Locus omnem
Mos e hidhëro prindin tënd, për ti bërë të lumtur të tjerët, sepse dije se të tjerët nuk i sakrifikojnë jetët e tyre për të ndërtuar jetën tënde

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
Sapo u ngrita ne mengjes nga gjumi dhe pyeta veten:Kush jane disa nga sekretet e suksesit ne jete?? Dhe e gjeta pergjigjen ne dhomen time...
"Te jesh i ftohte" - tha frigoriferi.
"Syno lart" - tha tavani.
"Shiko boten" - tha dritarja.
"Cdo minute eshte e shtrenjte" - tha ora.
"Reflekto para se te gjykosh" - tha pasqyra.
"Trokit fort qe te gjesh synimin" - tha dera...!