Sahit Rexhepi Keca
Valoris scriptorum
Njeriu që flet pak,shumë e quajn të zgjuar,ashtu si një karakter të qetë e të marrin për të fortë.
sa gjynaf me vjen per ca te memerdhifun qe kane harru se ka plot gjera per te dhene, po cte japin kane merdhif. perty e kam ket palleShumë gjëra mund të bëjë njeriu.por jo vetëm pa njeriun.
Hej a banë ti mos mu ma thi Karin ma mir tbje o Kastravecsa gjynaf me vjen per ca te memerdhifun qe kane harru se ka plot gjera per te dhene, po cte japin kane merdhif. perty e kam ket palle
O xhaje i pjerdhur se e perdor shome kastravecin ta shkep bythen mo u kruj me mu palle koqe kanari idiot . ti jo presor po as rojenate ste ve me ate gjuhe palle kariHej a banë ti mos mu ma thi Karin ma mir tbje o Kastravec
Po ti qe ke nkel femije nga truni ene femije gomar hahahaËshtë i mjerë ai të cilit nuk ika mbetur asgë nga fëmijëria.
Njeriu duhet të skuqet para të menqurve se para budallënjëve jo,se ata vetë janë të skuqur.E pra po ti as nuk skuqeshje . don me dhan vetem mend pu presortjetri e idioi pjerdht
hahah xhelozi i gorumit a ka dale ndonje plake more te shofe ca derdellit... beji hymet parceles se ja ben lagja mo rri keti hahahNjeriu duhet të skuqet para të menqurve se para budallënjëve jo,se ata vetë janë të skuqur.
unë veq 1.cm jam i gjatëHAHA
190 cm i gjate 90 kg te ha si qepe i marum ka te gjitha je ik beji hysmet dynymit
ti po ligje ben ti ske takat me ngrejt breket hahahaBurrat krijojn ligjet-Gratë zakonet.
mire kjo ponetrusanje mizeke edon me sha medet homot na mbytenunë veq 1.cm jam i gjatë