Thënie shum me vlerë

Hektor12

Locus omnem
Të ecësh me një mik në errësirë, është më mirë sesa të ecësh vetëm në dritë...!!
~Helen Keller

Hektor12

Locus omnem
Arsyeja pse njerëzit ta marrin mirësinë për dobësi,është se ti je duke iu dhënë shumë,më shumë sec meritojnë...!

Hektor12

Locus omnem
Nuk është e thënë që njerëzit më të lumtur kanë më të miren e cdo gjëje;
ata vetëm sa marrin më të miren e cdo gjëje që kanë !!

Hektor12

Locus omnem
Ka gjithmonë njerëz që ikin e që vijnë, për mua rëndësi kanë ata të cilët qëndrojnë...

Hektor12

Locus omnem
Fakti që jam i qetë nuk do të thotë që nuk kam asgjë për të thënë.
Fakti që dukem i lumtur nuk do të thote se gjërat janë OK.
Fakti që fal nuk do të thotë që harroj.
Fakti që nuk të dëgjoj nuk do të thotë që nuk më intereson.
Fakti që dukem i fortë nuk do të thotë që nuk kam ndjenja!!!
Prandaj mos përfito nga durimi dhe aftësia ime për të mos reaguar në atë mënyrë që ti e meriton...

Hektor12

Locus omnem
Shumë njerëz më konsiderojnë personin më të ëmbël në botë, ndërsa disa të tjerë personin më të keq.
Unë mendoj se thjeshtë më kanë njohur në momente të ndryshme..!

Hektor12

Locus omnem
E vërteta është si një operacion, të dhemb por të shëron.
Gënjeshtra është si një qetësues, të qetëson për momentin, por ka efekte anësore më pas...!

Hektor12

Locus omnem
Kur dikush, duke të të parë në sy, do të arrijë të kuptojë zërin e qetësisë tënde, mund të thuash se ke gjetur një mik të vërtetë!

Hektor12

Locus omnem
Lamtumirat nuk ekzistojnë! Rrugët e jetës janë të ngatërruara aq bukur...sa një ditë apo tjetër..Kryqëzohen prapë !

Hektor12

Locus omnem
Vetèm bukuria tek një grua nuk mjafton. Nëse asaj i mungon bukuria mendore, shpirtërore, eleganca dhe kultura që përbëjnë klasin e saj, është një bukiuri e zbrazët, e akullt që nuk të trasmeton asgjë...

Hektor12

Locus omnem
Nuk të kam dashur për shkak të mërzitjes, ose të vetmisë, ose si një tekë timen. Të kam dashur sepse dëshira për ty ishte më e fortë se çdo lloj lumturie.

|Alessandro Baricco|

Hektor12

Locus omnem
Për të shkrirë një zemër që ka vuajtur, duhet dyfishi i dashurisë që ka humbur.

|Susanna Casciani|