Te zgjedhim Presidentin e AF!

ere

Primus registratum
Re: Qeveria e AF-se

si do vej halli? po mendove kaq shume sa une...nuk eshte gje me zarar zemra jeme

ere

Primus registratum

e mendova nami u befte o martohem me ty o rri beqare..ti je mashkulli i vetem qe me ben mua te lumtur dhe me kenaq ne cdo cast...

S

Scorpion

Guest

Kush tha njehere qe Harapit i pelqen e do te martohet me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

zemer per hajr na qofte dy paleve na shkofte mbare puna e shaleve.

bubullima

Primus registratum

ti bije e gjyshit, ik se te gjuajta me shkop, menjen me mashtru burrat e keni, kuccccccccc

Do me i marr pasurin presidentin e

cyttttt anej fmi i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

me marrsh te keqen une jam marrezisht e dashuruar me ate po ju ngelet duke e rrjepur qeverin dhe skeni te ngopur

ere

Primus registratum

me fal moj cupke president kemi burrin tim harapin..une jam zonja e pare..doje gje ti xhan?

^^MIA^^

Forumium maestatis

E pra dhe une si pretty e di muhabetin,si futen kta rob kshu ne mes ,pfffffffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebushe86

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me fal moj cupke president kemi burrin tim harapin..une jam zonja e pare..doje gje ti xhan?

[/ QUOTE ]

Maje me shnet mi zonjen e pare ti qyqa po ja neser masneser u ndave ...une ngelem kushrina e tij /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif