Te zgjedhim Presidentin e AF!

ere

Primus registratum
Re: Qeveria e AF-se

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pretty llokumi ikim ku te duash ti e marrim scorpion per te na mbajt bagazhet /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

dhe per te na lare rrobat i dashur /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Sidomos te brendshmet e tua /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

ti theva dhembet ty po qepe /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Pse u zgjodh ky meverte... presidenti ... shredek.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pretty_bukuroshe .... kiff kiff &gt;:)

H

harap

Guest

PEr arsye personale terhiqem nga presidenti edhe vendin tim do ja leroj EBM .ka ndonjeri kundershtim ?prettyn do e marr me vete /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Falenderoj ish President Harapin duke thene fjalet me te mira per punen e tij ne drejtimin e ketij shteti gjate kohes se Presidences se tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me urimin pleqeri te mbare me lejoni te bej dhe deklaraten time te pare si Kryetar i Shtetit Shqiptar /pf/images/graemlins/laugh.gif

E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit,
I nderuar zoti Kryeministër,
I nderuar dekan te trupit diplomatik,
Zonja e zotërinj,

Ceremonia e sotme, përveçse plotëson një normë kushtetuese, ka edhe një domethënie të veçantë. Ajo mbyll proçesin elektoral të nisur që kur është hapur kjo temë dhe fazën e krijimit të institucioneve të reja paszgjedhore.
Që sot ju përballeni me sfidën e vështirë të qeverisjes në një vend që meriton, pret dhe shpreson shumë tek qeveria e tij. Prej dy muajsh qytetarët, por edhe partnerët tanë ndërkombëtarë, janë në pritje të qeverisë e re. Dëshira e gjithësecilit është, përmes angazhimit maksimal për mbajtjen e premtimeve elektorale, të fitoni kohën e humbur dhe të hidhen hapa të sigurtë drejt të ardhmes. Përbërja juaj, një mozaik i pasur partish, përvojash, moshash dhe profesionesh na nxit ta lexojmë atë si një mundësi për të çliruar energji të mëdha në dobi të zhvillimit ekonomik, rritjes së mirqënies, forcimit të shtetit të së drejtës dhe integrimin euroatlantik të vendit.

Shqiptarët meritojnë një qeveri të aftë, të ndershme dhe të drejtë. Shpreh bindjen time se mazhoranca e re, duke kombinuar kapacitetet njerëzore dhe aftësinë profesionale me vullnetin e nevojshëm politik, do të mund të bëjë realitet një qeverisje të mirë, për të justifikuar në kohë dhe me përgjegjësi votën dhe besimin e sovranit.

Edhe njëherë ju uroj suksese dhe mbarësi në detyrën tuaj të rëndësishme në shërbim të qytetarëve dhe vendit!

Ju faleminderit!

H

harap

Guest

Futi nje te reformume qeverise se ske gje per terezi me keto qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

S'ka me ta luaj njeri bishtin.
Kam idene ta mbush vetem me femra, me duket se s'kane shume dore per te vjedhur.
Gjithsesi po nis bisedimet per riformatimin e qeverise.

Ty babaxhan te te dergoj nje zamzane raki?
Kam nje te mire 24 gradshe, ma ka sjell nje mik nga Skrapari? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

koçimare, koçimare /pf/images/graemlins/laugh.gif

EBM,
une du ambasaden e ShBA-se dhe te Kines per vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Ruri

Primus registratum

une dua te vazhdoj te mbaj postin e zevendespresidentes duke qene se kam qene sh efektive ne kryerjen e detyrave qe mi kerkonte pozicioni dhe jashte tij.

Daniel H

Primus registratum

koçimare, koçimare /pf/images/graemlins/laugh.gif

EBM,
une du ambasaden e ShBA-se dhe te Kines per vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
Do shqyrohet alternativa jote.
Ke te besh gje me Edit Harxhin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

une dua te vazhdoj te mbaj postin e zevendespresidentes duke qene se kam qene sh efektive ne kryerjen e detyrave qe mi kerkonte pozicioni dhe jashte tij.

[/ QUOTE ]

Ti po s'puthe presidentin as lulishtare te presidences nuk te bej une ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Per pune ditesh do largohesh nga detyra. /pf/images/graemlins/smash.gif

Daniel H

Primus registratum

Jo se eshte me te puthme me te gjitha, por me Rurin kam kunj. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani qe me erdhi zogu ne dore duhet ta shfrytezoje.

Ti ke qejf andej nga Ministria e Ekonomise?
Me dergo CV-ne dhe vihu ne rradhe per vend pune.

marina s.

Forumium maestatis

ohuuu!!! prit gomar te mbij bar thua ti? ke noi vend te dogana Durresit kshu shpejt e shpejt?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Po une? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Ti per cfare ke mbaruar? Cfare kualifikimi pasuniveristar ke?
Hajde se vetem me gra do e bej kete qeveri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

ohuuu!!! prit gomar te mbij bar thua ti? ke noi vend te dogana Durresit kshu shpejt e shpejt?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Dogane te Durresit do sjell Lips se i beri 6 muaj ne ate te Kakavijes dhe m'u qa javen e pare kur morri vesh qe do e linte Harapi postin e Presidentit. Me erdhi keq dhe ja premtova. Ty po te çoje ne Rinas se dhe aty afer je.