Te zgjedhim Presidentin e AF!

ujku81

Primus registratum
Re: CA bohet mor ktu

Me fal daje, se dija qe ishte njeriu jot. Desh i hoqa vizen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

ja
Elektricisti,
me ne
eshte cune stabil,dhe i vendosur,
Lart Opozita /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

S

Scorpion

Guest

Duket, e ka stervit KESH-i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Une jam foreiner miku im dhe luftoj per demokraci dhe vendosje ligji,jo per dallavere.Nuk mund te shfrytezoj miqesine per korrupsion.Ore po jeni ne vte ju aty????

/pf/images/graemlins/lol.gif Pse ore e ve ne dyshim ti kete .Te mendosh se jane rreth moshes 25-30 vjec e zihen kush do behet president ,kush 1 cop minister me aspi... /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ujku81

Primus registratum

Ti goce po deshe mos u perzi. Ti je shoqeri civile, je analiste dhe thua mendimin tend per cdo gje, po nuk ta var kush.

S

Scorpion

Guest

Moira do nje cope pushtet ti, apo je mesu me klasen puntore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

EBM /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa te keqije qe jeni, /pf/images/graemlins/tipsy.gif
doni opozitareve tu ndaloni , edhe hyrjen ne Atedhe.
te paguajne dogane te majshme,
dhe tu mirrni dokumentat.

poshte qeveria e korruptuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pinku,
nuk na duhet mbaeni per vete ,
dje i thashe,
pink mendohu, ajo me tha se nuk vjen me opozite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

prap kodra pas bregut ti....
akoma se more vesh po edhe dje ta thashe, tani u lodha duke ta shpjegu se spo di me ne ça gjuhe me ta thene ............ /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Moira pushtetin e ka n'xhep ,dhe prej verteti ,ju te tjeret qe s'keni c'beni ,luani deren e shifni endrra me sy hap.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Tonce ,m'fal se te prisha fantazine.. /pf/images/graemlins/lol.gif

Ruri

Primus registratum

Elektricist propozoj te behesh keshilltari im ..do isha sh e nderuar nese do pranoje

Legjionixx

Forumium maestatis

Ruri

lere rehat Opoziten,
me poste doni te na mashtroni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

Elektricisti nuk mund te kaloje ne opozite vetem per faktin e thjeshte se nuk mund te na kundervihet mua dhe tonces, nuk do i bente zemra

abs

nuk e di...
Re: Presidenti i Af-se

I jepet ndonje rrol ne qeveri ketij presidentit te AF-se?

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif