Te zgjedhim Presidentin e AF!

S

Scorpion

Guest
Re: CA bohet mor ktu

Sa llafe qe ka, punoni mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Sigurisht e dashur do te pranoja me gjithe qef te isha keshilltar i jashtem pa pagese.Do t'ju jepja keshilla te vlefshme por edhe kritika do t'ju beja per ecjen e reformave. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

u tha u be elektricist ..lajmi do te behet publik ne lajmet e ores 19.00 Na ndiqni

ere

Primus registratum

Miredita koleger. /pf/images/graemlins/winkwink.gif.sa u ktheva nga punet e mia shteterore si ministre e dashurise dhe seksit te papare.. /pf/images/graemlins/wink.gifpuna po me ecen dhe perfitimet jane te medha.. /pf/images/graemlins/booki.gifkam takuar shume cifte me probleme qe me kane shperblyer fare mire.... /pf/images/graemlins/grin.gif
Ju koleg keni perparuar ndopak?

S

Scorpion

Guest

Po ecen vaj puna, me mire prishet. Pretty kalo pak nga zyra ime te jap ca shkresa /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo jo, dicka tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif Te hipesh ne shkalle e te me marresh ca libra se s arrij dot. Fund ke veshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

scorpion te terhiqet verejtje me shkrim per moralin tend te dyshimte ..te lutem ji me profesional dhe mos u huto pas cdo fundi qe te hyn ne zyre..sekretare nuk do kesh me do te cakrtojme nje djale si assistent

Ergler

Primus registratum

Po po ka edhe masa disiplinore.Ku jemi ketu ne!U beme si kembet e dhise me duket.

pinkparadise

Forumium maestatis

ja keta diktatoret, te çensurojne, e ste lejne as me fol lirshem...e shef mor scorpion me ke me tradhetove...me teka diktatoret /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahaha Ruri. Djalin ma lini te dera me mire, ta coje te me marre dy kafe.

pink ca ke mi ti. DO beje dhe qeveria qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

ej mos u ngaterroni se une jam ministrija dhe jo sekretarja.. /pf/images/graemlins/pickellonja.gifok scorpion.. /pf/images/graemlins/winkwink.gifthashe se kishe ndonje gje me firmos po kshu svi une per shebetore jo /pf/images/graemlins/smash.gif

ere

Primus registratum

po sekretarja ku ka shkuar? mos eshte me ministrin kontrollit? se tha qe ishte mire per striptizem /pf/images/graemlins/devil.gif

H

harap

Guest

Ruro yll bote si ja cove sot me detyrat e qeverise?
Kisdhe ndonje problem???
u takova me shume presidente per ceshtjen e europes mes tyre ai i guatemales edhe i afrikes.kane opinion te mire per ne.
i premtova shume gjera po lesht do u jap.
Sİ kane ecur punet?
ka njeri qe ska bere detyren ta bejme synet,qofte goce apo cun ska rendesi.

H

harap

Guest

Drino koha e keqe per gomone.Ate trafik drejtoje ti se u harxhuan lek shume sot ne europe mer.
po prostitutat andej mer sa shume kerkonin sikur e kishin prej floriri.