Te zgjedhim Presidentin e AF!

ujku81

Primus registratum
Re: Te zgjedhim Presidentin e AF!

Ti shpallim lufte Scorpionit. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un e kam doren e rende miko....ju te dy duhet te shisni te gjith organet e trupit qe te me korruptoni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahahah, prit se qenka bust i rende, do ca pune per tu rrezu, po marrim dhe shqiptaret ne diaspore per te na ndihmu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pink o dreq bashkohu me ne . /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Pink ,padyshim do te kesh puter ,jo dore.. /pf/images/graemlins/devil.gif

DriniS

Ecejak

Po drejtor shantazhi, ashtu sigurimi desha me thon, cin keni vu? Jo per gjo por kom merak dosjen time pranej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Un post s'du, do hap organizaten "MJAFT!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Hajt hajt se ta prishim mendjen. Kemi vene EBM per te zbuluar pikat e dobta, me kete rast e rehabilituam, se gjynaf, per pune qejfi u denu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Organizata MJAFT mbyllet pa u hapur, majaft mo me organizata /pf/images/graemlins/smash.gif

ujku81

Primus registratum

Pink lyp ca te dush, te bajme ne ca te dush ti, vetem me armikun mos shko. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ti s'ke me kriju gje ,se tu plak rinia forumeve .. /pf/images/graemlins/devil.gif
Pink kerko postin e Jozefines ,e veji ne rrjesht njehere keta trimat ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ca parlamenti mor. Po deshe krijo parlamentin e pleqve e po ju japim ne nganji kafe.

S

Scorpion

Guest

Kujdes me Scorpionin, se ka bomba atomike te fshehura ne ca shtete, mjafton nje shtypje butoni dhe booooom.

SPL_R_T165126-Atomic_bomb_explosion-SPL.jpg

S

Scorpion

Guest

Pink mos u genje nga qeveria.

DriniS

Ecejak

Po pikerisht, pensionistet me krijimin e Organizatave JoFitimprurese do merren, s'rrihet gjithe diten ne bilardo :)

Hajt mo, po bej Lidhjen e Shkrimtareve meqenese loja e ndyre politike vje ere halesh te harruara ne boten virtuale te forumeve te krijuara nga veteranet pa buste te ngelur ne zemrat e popullit te varfer qe ka zene tokat ne Bathoren e mbytur nga pluhuri qe ngrejne makinat ne rrugen qe te con ne Shkodren e shkatarrume prej neglizhences se president HARAP-it /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Mos u krruni me Lidhjen e Shkrimtareve se kena anetare bejtexhinjte ma t'mir! LOL

S

Scorpion

Guest

Ik dhe ti, se po perfundon si Harapi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Para burra e gra ta shtypim e hedhim qeverine. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po nuk mbahet Lidhja e Shkrimtareve me bejte /pf/images/graemlins/lol.gif Prap tek bilardo mbete ,ja dhe nje qofte me birre /pf/images/graemlins/devil.gif

alinos

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meqe jam kandidature e vetme per president ju ftoj te votoni per mua per kete post si personazhin me popullor te AF.Ju votoni njehere po fitoren e kam te sigurte.Si te doni beni.
Sistemi do jete amerikan pa kryeminister.

Sekretare shteti do jete Simply_me meqe e kam edhe si opozite. (jam demokrat /pf/images/graemlins/smile.gif )
Sekretare personle do kem Mea

minister i Brendshem Xhaxhi_Eli.(gjynah qe ska qene pasardhesi i Enverit)

Minister i jashtem Mandi (mashtrues i lindur.) /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ministre per çeshtjet sociale ne fushen e trurit Geshtenjeza (ka tru shume ) /pf/images/graemlins/smash.gif

Zedhenese e qeverise Anablue (flet paster dhjedhshem e bukur.) /pf/images/graemlins/smile.gif

Laracroft avokati i popullit.

Minister i arsimit e kultures Blendi (I gjithanshem) /pf/images/graemlins/wink.gif

Minister mbrojtje Tonce . ( e ka ne gjak te mbroj veten /pf/images/graemlins/smile.gif

Emerimet e tjera do i vazhdoj ne baze te ofertave e CV qe do me dergoni.
Me respekt nga presidenti i ri Prof .Dr HaRaP Abramoviç

[/ QUOTE ]

une protestoj per kete forme qeverisjeje! Kjo administrate eshte e fryre dhe aspak efektive. Kemi nevoje qe shteti te jete i vogel. Sa me pak te vendose shteti per qytetaret, aq me e mire do te jete shoqeria.
Propozimi im eshte qe te kemi 4 ministri e gjysem:
Ministri te Rendit apo te Brendeshme
Ministri te Financave
Ministri te Jashtme
Ministri te Puneve Publike apo Infrastruktures
Ministri Mbrojtje (ne fakt nje gjysem ministri te tille, pra vetem ne sherbim te emergjencave civile).
(teza liberale) /pf/images/graemlins/cooli.gif
pervec ketyre na duhet dhe nje kryeminister-president me te drejta te kufizuara.
kandidaturat te mos jene te vete-propozuara, por te propozuara nga populli. Individi te shprehe vullnet per t'i hyre gares, dhe me pas te zgjidhet me voten e lire.

Ah, nje detaj te vogel: AF nuk mund ta kete sepse eshte prone private dhe punonjesit e saj jane te emeruar.
Mos u merzisni se edhe kjo eshte nje nga paradokset e jetes /pf/images/graemlins/winkwink.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif

/jam doreheqjen si sekretare shteti, duke qene se Sigurimi apo CIA nen drejtimin tim do te mbesnin pa pune, dhe mendoj ne shqiptaret me trashegimi post-komuniste nuk bejme dot pa skutherira te kesaj natyre!!!

Mua me gjeni ne nobody's land, tenda e pare djathtas! Po s'qeshe aty me prisni se mund te vi nga fundi i shekullit /pf/images/graemlins/wave.gif