Re: Te zgjedhim Presidentin e AF!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meqe jam kandidature e vetme per president ju ftoj te votoni per mua per kete post si personazhin me popullor te AF.Ju votoni njehere po fitoren e kam te sigurte.Si te doni beni.
Sistemi do jete amerikan pa kryeminister.
Sekretare shteti do jete Simply_me meqe e kam edhe si opozite. (jam demokrat /pf/images/graemlins/smile.gif )
Sekretare personle do kem Mea
minister i Brendshem Xhaxhi_Eli.(gjynah qe ska qene pasardhesi i Enverit)
Minister i jashtem Mandi (mashtrues i lindur.) /pf/images/graemlins/shrug.gif
Ministre per çeshtjet sociale ne fushen e trurit Geshtenjeza (ka tru shume ) /pf/images/graemlins/smash.gif
Zedhenese e qeverise Anablue (flet paster dhjedhshem e bukur.) /pf/images/graemlins/smile.gif
Laracroft avokati i popullit.
Minister i arsimit e kultures Blendi (I gjithanshem) /pf/images/graemlins/wink.gif
Minister mbrojtje Tonce . ( e ka ne gjak te mbroj veten /pf/images/graemlins/smile.gif
Emerimet e tjera do i vazhdoj ne baze te ofertave e CV qe do me dergoni.
Me respekt nga presidenti i ri Prof .Dr HaRaP Abramoviç
[/ QUOTE ]
une protestoj per kete forme qeverisjeje! Kjo administrate eshte e fryre dhe aspak efektive. Kemi nevoje qe shteti te jete i vogel. Sa me pak te vendose shteti per qytetaret, aq me e mire do te jete shoqeria.
Propozimi im eshte qe te kemi 4 ministri e gjysem:
Ministri te Rendit apo te Brendeshme
Ministri te Financave
Ministri te Jashtme
Ministri te Puneve Publike apo Infrastruktures
Ministri Mbrojtje (ne fakt nje gjysem ministri te tille, pra vetem ne sherbim te emergjencave civile).
(teza liberale) /pf/images/graemlins/cooli.gif
pervec ketyre na duhet dhe nje kryeminister-president me te drejta te kufizuara.
kandidaturat te mos jene te vete-propozuara, por te propozuara nga populli. Individi te shprehe vullnet per t'i hyre gares, dhe me pas te zgjidhet me voten e lire.
Ah, nje detaj te vogel: AF nuk mund ta kete sepse eshte prone private dhe punonjesit e saj jane te emeruar.
Mos u merzisni se edhe kjo eshte nje nga paradokset e jetes /pf/images/graemlins/winkwink.gif
/pf/images/graemlins/rockband.gif
/jam doreheqjen si sekretare shteti, duke qene se Sigurimi apo CIA nen drejtimin tim do te mbesnin pa pune, dhe mendoj ne shqiptaret me trashegimi post-komuniste nuk bejme dot pa skutherira te kesaj natyre!!!
Mua me gjeni ne nobody's land, tenda e pare djathtas! Po s'qeshe aty me prisni se mund te vi nga fundi i shekullit /pf/images/graemlins/wave.gif