Te virgjera apo....?

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Te virgjera apo....?

Jo ti rrofsh qe me mendon te tille /pf/images/graemlins/angel.gif po ja qe sjam /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une flas per shkrirjen time...me pelqen ti shtyj njerezit deri ne fund...te shoh graden e degradimit...deri ku shkon budallaliku dhe mosdija..mungesa e humorit te mire...mungesa e mendjes se hapur...thjesht injoranca...

[/ QUOTE ]

Mos u lodh kot e dashur...mjafton te shikosh veten tende dhe do ta kuptosh shume mire deri ku shkojne te gjitha ato qe ke permendur me lart. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

E para... nuk te foli njeri ty...pse te djeg?
E dyta...une jam shume e mire, aq e mire, sa ty nuk ta merr mendja nuk pres vleresime as nga ty as nga njeri tjeter...
E treta...une nuk te kam ofenduar...perkundrazi...ju pergjigja me te mire humorit tend banal...patjeter qe nuk jemi ne nje nivel...duhet te me thuash faleminderit qe u mora me ty mbreme...duke menduar se do ta kuptoje qe shkove larg...por...ti je akoma ne autobuz...ta thashe dhe mbreme...une i kam hyp anijes kozmike...goc....jemi vertete shume shume larg bashke...

ameba

Forumium maestatis

Do njeri adresa te Virgjerash kendej ??? /pf/images/graemlins/confused.gif

Noto, Linoso sa paguni /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

woooooow

Primus registratum

Po ketu qendron problemi,sepse ti bashke me ate teta "avokatja mbrojtese" hidhni gurin dhe fshihni doren.
I thoni llafet pastaj vetem kur ja beni --"se kisha me ty"!
Saper lartesine tende me behet qejfi..biles atje lart me rri duke fluturuar,se per ketu ne toke nuk qenke gje.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ti rri urte dhe merru me vllaznine...se na çmene /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

Pse ke bo gati nonji shishe champagne ti qe na bohesh merak? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Prit i her se ska dhon gjo CNN te lajmet e ores dhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Veç po e pati dhon RD-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ku te shkosh moj ,prit se ka pasiguri se mund te kete te virgjer te tjere rrotull /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Alkooli demton shendetin /pf/images/graemlins/laugh.gif Kondra bente shaka kur tha se kishte champagne /pf/images/graemlins/laugh.gif
Leqe ça them une, Kondra eshte musli, nuk pi fare alkool /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Si përfundim u çvirgjëru edhe Harapi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Harap na kallxo se si shkoi pash nderin se me ken ndoj gja po ja bajme bam edhe na ( dmth une /pf/images/graemlins/laugh.gif )
se boll kam prit

bubullima

Primus registratum

zhaku.sized.jpg

O zhak shirak domethon Kondrepedale, ti je gjithe ky burre mer, ca bo kshu, ske turp. E di gruja jote qe flirton ne internet? /pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum

Gruja e mer vesh si gjithmon e funit /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sa fotozhenik qenke Kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif