Te virgjera apo....?

antip

Primus registratum
Re: Te virgjera apo....?

Paska qenë shumë natë e vështirë mbrëmë, me ç'po lexoj... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Eh,... virgjeria ndez gjakrat keq...

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahahahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif u ça kom qesh /pf/images/graemlins/lol.gif

kondra, ai nuk donte detyrimisht femra /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe ...pastaj i pari qe pergjigjet ai e ha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aq tap sa ishte ai mir që s'ka pa nai buçe rrugës (ose edhe qen moshkull) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Për t'hongër s'hongra gjo un se e kishte zon gjumi ate /pf/images/graemlins/goofy.gif

MLK

Primus registratum

Sa permenet emri im ketu plas sherri /pf/images/graemlins/laugh.gif zihuni mij per Robin se ne ai i mire eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Missi e paska bo balt fare me Gloria-n /pf/images/graemlins/laugh.gif ju ka nis fshati ju me prish AF apo si goca /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Qenken shkri tu qesh te gjithe ketu, nga turpi e zori ma merr mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une flas per shkrirjen time...me pelqen ti shtyj njerezit deri ne fund...te shoh graden e degradimit...deri ku shkon budallaliku dhe mosdija..mungesa e humorit te mire...mungesa e mendjes se hapur...thjesht injoranca...

MLK

Primus registratum

Fshati qe duket, sdo kallauz /pf/images/graemlins/laugh.gif sa shum je lodh ne ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahhaha /pf/images/graemlins/lol.gif sa ore tu deshen me bo i pergjigje mi /pf/images/graemlins/lol.gif
kur e ke mesu alfabetin dje apo pardje, klasa 0 apo -1...???

sa per te folmen, me duket se se keni nja dy dite me gjith binjaken tende te traplliqeve qe vini ktu e na çani derrasat, me pseudo ironozma, dhe nuk e kuptoni qe robi kur nuk pergjigjet nuk eshte se nuk i kap, eshte thjeshte se injoron...
por çdo gjo ka limite...
keshtu qe ti bashk me ate deshmitaren tjeter te Jehovait (se na vini gjithmon çift) mos e gricni shume se sjeni ne lartesin e duhur, as me CM as me IQ.

mos ma zini mu emrin ne goj as ti as ajo trapja tjeter...

[/ QUOTE ]

Une nuk eshte se rri ktu nate e dite dhe pres me padurim pergjigje nga ftyra jote dhe o burra te kthej pergjigje sa me shpejt. Ti mesa duket e beke kete gje.
Kurse ate te qeshmen si puna e atij budallait e ke kot, sa per te tregu qe gjoja ste ka ber asgje pershtypje nga ato qe jane thene. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Ku vime ne mi cope mishi,mos te kemi ardh gjo dhe te kemi zon deren e shpis...? Nuk e dinim se u dashka me i mar dhe leje ftyres tate nqs na teket per te hy ne forum. Saper ate punen e CM (qe nuk ka pike lidhjeje ktu)apo IQ nuk kena ngel keq me na vleresu i cope injoranteje si puna jote, biles asaj ftyres tate do ja merja per keq vetem nqs do me lavderonte.Nuk pres une vleresime nga nje cope mishi pa sy fare sepse me njerez si puna jote nuk shkoj as gjer ne hale un e jome gje tjeter..
Hajt tashi pirdhu se dhe kaq kohe sa te kushtova,teper e ke..

H

harap

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif sa modeste

marina s.

Forumium maestatis

AF-ja po shkon per dhjam qeni keto kohet e fundit.

Do kisha hyre edhe une ne teme,po s'ma ka qejfi per sherr sot; kshu qe dola jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une flas per shkrirjen time...me pelqen ti shtyj njerezit deri ne fund...te shoh graden e degradimit...deri ku shkon budallaliku dhe mosdija..mungesa e humorit te mire...mungesa e mendjes se hapur...thjesht injoranca...

[/ QUOTE ]

Mos u lodh kot e dashur...mjafton te shikosh veten tende dhe do ta kuptosh shume mire deri ku shkojne te gjitha ato qe ke permendur me lart. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

i_own_u

Primus registratum

si t'dush mi...

un i menim t'dhash... se po t'shof qe s'po t'zen veni ven /pf/images/graemlins/shrug.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

jo ofendime
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

lips,
mos qesh, se asht serioze gjendja!!!

une per vete te virgjer e dua burrin! O ia mesoj te gjitha sic dua une, ose keshtu te shkallafitur nga tregu i gjase nuk e fus ne shpi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

sa t'dush ke alinos...

biles dhe puntor MURATOR 12 orsh n'dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po cte mos qeshesh me kte qe me eshte bere si doktor te virgjerash /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pse mi LiPS... dhe ti e kupton qe ka virgjeresha ktu...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush o mi amon se vdiqa...