Te virgjera apo....?

Dooris07

Primus registratum
Re: Te virgjera apo....?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Misso, ate bllokun e ke t'lezeçëm ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

se mos vetem bllokun /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uhhh se harrova Kondren...meqe jam e zhvirgjeruar...dhe me pelqejne te zhvirgjeruarit...kam te drejte te puth ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif (ato vajzat qe presin te virgjer le te mbajne rradhen)...ate qe jane te zhvirgjer biensur...ngrejeni doren ju lutem...te di ke te puth...Kondra eshte i paraputh me firme dhe me vule...nga...(kush o i pari ne AF) nje Kç Kkdhm?...Ok ai ma ka dhone te drejten...per Kondren /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif BIG KISS

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho mi pra, kshu ka lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Aaaa, e paske prish /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dali, t'keqen lali ty, po m'vika me i hyp avjonit tashti me ardh aty ke ty /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

woooooow

Primus registratum

uhhh se harrova Kondren...meqe jam e zhvirgjeruar...dhe me pelqejne te zhvirgjeruarit...kam te drejte te puth ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif (ato vajzat qe presin te virgjer le te mbajne rradhen)...ate qe jane te zhvirgjer biensur...ngrejeni doren ju lutem...te di ke te puth...Kondra eshte i paraputh me firme dhe me vule...nga...(kush o i pari ne AF) nje Kç Kkdhm?...Ok ai ma ka dhone te drejten...per Kondren /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif BIG KISS

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifEj po virgjerine te kush faqe interneti e paske humb? Apo i rri besnike albforumit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

dahlia dashka tu harxhoka sonte ketu ne forum... se kush e di ska pas se ku tu harxhonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Do te harxhohesh me mua zemer apo nuk te pelqejne femrat? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Dooris07

Primus registratum

un jam harxhu sot...
po ti e mjere kaq keq paske ngel sot sa dhe femrat i pranoke!?!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te faqja e pare me MLK... te e dyta me Kondren... e treta...Tedin...e katerta Skorpen...E pesta...Kodin...Arco s'ishte tipi im edhe pse e provova...Zogu...nuk me eci...Pinkun...Iolen...emmmmm mire me te dyja andej nga faqja e dhjete...ku e lame?

Kondrapedali

Kondrapedali

un jam harxhu sot...
po ti e mjere kaq keq paske ngel sot sa dhe femrat i pranoke!?!

[/ QUOTE ]

Ku e di ti që ajo s'i ka femrat po aq të preferuara sa meshkujt? Sidomos ato me pak eksperienc /pf/images/graemlins/devil.gif?

Dooris07

Primus registratum

hahahahah jo jo se sqenka e rrezikshme... qenka nga kto qe u harxhoka neper forume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif me gishta ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

te faqja e pare me MLK... te e dyta me Kondren... e treta...Tedin...e katerta Skorpen...E pesta...Kodin...Arco s'ishte tipi im edhe pse e provova...Zogu...nuk me eci...Pinkun...Iolen...emmmmm mire me te dyja andej nga faqja e dhjete...ku e lame?

[/ QUOTE ]

Qenke nje k*rve virtuale me patente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Se mos harxhohet vetëm ajo me gishta. Shyqyr që na ka bo perënia me dur /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dooris07

Primus registratum

perenia te ka bo dhe me kom nqs ste mjaftojn duret /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

Qenke nje k*rve virtuale me patente /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

shume faleminderit

Kondrapedali

Kondrapedali

Fshati që duket, s'do autobuz.

Gloria, po fshati s'duket ça do? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!