TE VDESESH SE QESHURIT

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Nje Ushtar Qe Kishte Disa Kohe Qe Kishte Shkuar Ne Afganistan, Merr Nje Leter Nga E Dashura E Tij Ku Shkruhej:
I Dashur Tafe
Me Vjen Shume Keq Qe Nuk Mund Ta Vazhdojme Me Lidhjen Tone, Largesia Midis Nesh Eshte Dicka Shume E Madhe Dhe Une Nuk E Perballoj Dot, Duhet Ta Pranoj Qe Te Kam Tradhetuar Dy Here Qekur Ke Ikur Dhe Kjo Nuk Eshte E Drejte Per Asnjerin Prej Nesh.
Me Vjen Shume Keq Por Me Kthe Dhe Fotografine Qe Te Kam Dhene.
Me Dashuri Lola.
Ushtari Me Zemer Gjysem Te Thyer U Thote Shokeve Qe Nese Kane Fotografi Me Vete Te Te Dashurave, Motrave, Apo Ish Te Dashurave Tja Japin Atij Dhe Ne Vend Te Fotos Se Fotografise Se Saj, Ai I Dergon Dhe 57 Fotografi Te Tjera Se Bashku Me Nje Shenim Ku Thuhej:
E Dashur Lola,
Me Vjen Shume Keq Por Nuk E Mbaj Mend Se Kush Dreqin Je Ti, Keshtu Qe Merre Fotografine Tende Dhe Te Lutem Me Dergo Serish Te Tjerat.
Me Rrespekt Tafa.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
10849748_10152576393081339_3190566127730680992_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Njëri Vuri Dhëmbët E Rinj, Dhe Sipas Porosisë Së Mjekut, Pas Pesë Ditësh U Paraqit Në Klinikë.
– Si Të Kanë Shkuar Dhëmbët? A Ke Patur Dhimbje? — U Interesua Mjeku.
– Shumë Mirë Më Rrinë Dhe Nuk Më Vrasin Hiç, – U Përgjigj Ai.
– As Kur Hani Bukë? — Vazhdoi Doktori.
– Këto Ditë Nuk Kam Hangër Asnjë Gjë, – Spjegoi Ai.
– Më Eshtë Dukur Keq Që Me Dhëmbët E Huaj Të Ha Mallin Tim.

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Kur Polici Ndal Ministrin

Ministri I Brendshëm Niset Në Rrugë Me Veturë Dhe E Ndal Policia.
– Librezën Dhe Lejen E Zozitjes… Ooo, Qenkeni Ju Z. Ministër. Më Falni, Vazhdoni…
– Jo, Jo. Veproni Ndaj Meje Si Ndaj Çdo Qytetari!
– Në Rregull Ministër, Futi Nja 20 Euro Në Librezë Dhe Jeni Të Lirë Të Vazhdoni…

Dreamer

Under the Dome
Kur Polici Ndal Ministrin

Ministri I Brendshëm Niset Në Rrugë Me Veturë Dhe E Ndal Policia.
– Librezën Dhe Lejen E Zozitjes… Ooo, Qenkeni Ju Z. Ministër. Më Falni, Vazhdoni…
– Jo, Jo. Veproni Ndaj Meje Si Ndaj Çdo Qytetari!
– Në Rregull Ministër, Futi Nja 20 Euro Në Librezë Dhe Jeni Të Lirë Të Vazhdoni…

Hahhahahhahh e forte kjo :D

Dreamer

Under the Dome
Me nje makine si puna e kesaj çdo shofere ben te pakten nga 5 aksidente ne dite :D
Une Votoj Jo !! :D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Me nje makine si puna e kesaj çdo shofere ben te pakten nga 5 aksidente ne dite :D
Une Votoj Jo !! :D
Loool
Joo me shum besoj
Fillojm : 1 tonii i syve 2 lapsi 3 remeli 4 peneli 5 make up 6 ruzhka 6 buzekuqi 7 vathet 8 varesja e noj aksesor tjeter ..9 parfumi ...:pp