Te thuash LAMTUMIRE!!!

true confidental

Forumium maestatis
Re: Te thuash LAMTUMIRE!!!

Kujt i bohet von per lamtumiren, esht gjithmone nje tjeter qe te mirepret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Asnjeher lamtumir, vetem good bye /pf/images/graemlins/tipsy.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kuptohet, te gjithe kemi perjetuar te pakten 1 ndarje, qofte ne familje, shoqeri, e disa prej nesh e kane perjetuar ate edhe ne dashuri. Ne te gjitha anet, ndarja eshte e rende edhe pse ndahesh per nje kohe te shkurter.

Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer, i prek shpirterisht, kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte.

Sa te durueshem jeni kur behet fjale per ndarje? Une per vete jam shume e ndjeshme dhe cdohere merzitem kur vjen momenti i ndarjes...

Shkruani mendimin tuaj /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

sa fjali te bukura ke perdoror...te pershkruash Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer...Drejt ke ketu...Vetem FEMRAT rightt..
kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte...kjo fjali pershkruan djemet..jo te gjithe po shumicen /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif...ketu po flas vetem per dashurin
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
<font color="blue"> kam vene re se ti ke nje ide te tipit..."çunat s'kane zemer".Dukesh qe nuk njeh ndonje qe ka rene brenda koke e kembe /pf/images/graemlins/wink.gif </font>

[/ QUOTE ]

Jo mi jo se ai i imi mire me duket lol..por kjo eshte mendimi i femrave ne pergjesi /pf/images/graemlins/laugh.gif masanej kshu jan keta cunat sa te gjejne nje me te mire te thon byee..byee edhe kur te takojne do te thon do i know u /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

marina s.

Forumium maestatis

<font color="blue">Une kam njohur djem qe nuk jane keshtu si thua ti.E kam njohur vajza qe do t'i quaja versioni femeror i Don Juan-it.Nuk e di me çfare njerezish ke te besh,por pergjithesimet nuk jane te drejta. </font>

cufi_bardhit

Primus registratum

O Scorpion thuj asajt goces qe i ke dhen pass e nick. te shkruaj ne gjinin mashkullore jo femerore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E NDJESHME
uhahuauhahuahuahua huahuauhauhauhauhhua h uauhahuahuahuuhahu huahuahuahuahuahuuha uhahu ahuahuhuahuahuahua huahuahuahuhauhuahuahua huahuahuahuhauhua huhuahuahua huahu hu huahuahuhauhuahua

gazetarja_turke

Forumium praecox

nuk do e preferoja fjalen lamtumire, ndoshta pse e urrej me se shumti ne bot kete fjal, por do beja diqka me te but qe te ndahem nga ai person dhe mos ta lendoi, po flas ne emer timin nese do me afrohej njeriun qe e kam dashuruar e te largohej nga une vetem mefjalen lamtumire do me mbyste per se gjalli....kjo eshte ajo qe me shtyen te urrej LAMTUMIREN...

www.gazetarja.faqet.com

gazetarja_turke

Forumium praecox

Kujt i bohet von per lamtumiren, esht gjithmone nje tjeter qe te mirepret /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

mu duk se me morre ket fjal nga goja.... /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

[/ QUOTE ]

Sikur te ishte aq thjeshte...

cufi_bardhit

Primus registratum

Scorpion amon mer plak amon se nuk te shof dot ne kete gjendje.
Vertet kam qen edhe une por ka ndodh para 4 vjetesh qe isha 16 vjec /pf/images/graemlins/frown.gif e ajo ishte 18 vjec me futi ne thes.
Por jo ti qe je njezet e kusur vjec.
Une le te plas edhe 1 person qe nuk me do nuk e mendoj kurre.

S

Scorpion

Guest

Disa gjera qe duhet patjeter ti dish apo ti besh,nese vertete nuk mund ta harrosh ate person e ti thuash lamtumire :

1.Merru me notim.
2.Loz me kafshë,si me mace apo me qen, pula rosa etj etj
3.Merru me shopping.
4.Shikoje per te njeqindën here ''Titanikun'' dhe "Lulkuqe mbi mur".
5.Medito,duke e shikuar imtesisht fotografine e saj,ashtu qe se shpejti te te neveritet.
6.Rri me shume me shoqen ose shokun tend me te mire.
7.Vizato,kultivo bime,merru me vallezim....
8.Perserite 108 here emrin e tij ose te saj.Kur te arrish te numri 100,
mendimet e tua do te fluturojne ne vend tjeter dhe do ta harrojne ate person fare...

Princesha

Primus registratum

Po me i than Kamtumire pse duhet, se mora vesh /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Je e sigurte qe te degjoi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

andydark

Primus registratum

Scorpion njehere thua qe eshte e veshtire te thuash lamtumire pastaj thua hajde te ta vertetoj pse mer djale kaq shpejt u joshe ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif mo i shiko shum avataret pastaj vajza po te ngren moralin dhe jo gje tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Une kur them Lamtumire bertas dhe qaj me te MADHE /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu e kam /pf/images/graemlins/tonguee.gif

true confidental

Forumium maestatis

Icik me gjakftohte ti goce , se pasthirmat nenkuptohen edhe ndryshe ....apo ne cdo rast esht kaq veshtir me dal nga vetja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

jo jo jo,mos me thuaj lamtumire, qe neser pa gdhire..
caf, cuf, ben treni..

KoDoShi

Primus registratum

eshte qe nji fjale shume e lehte por si veper shume e rende /pf/images/graemlins/laugh.gif ja ke fut kot plako /pf/images/graemlins/laugh.gif