Te thuash LAMTUMIRE!!!

ere

Primus registratum
Re: Te thuash LAMTUMIRE!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Scorpion nuk e dija qe ishe femer!...se mos vetem 1 here jam ndare une...jam mesuar se vras trurin!

[/ QUOTE ]

S'jam femer e dreq, jam mashkull, po deshe dhe ta vertetoj. Gabim shpejtesie, ju s'te lini as te gaboni /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
si do ma vertetosh mua ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

ere

Primus registratum

thashe te vija pak..te shihja si po ecte kjo pune /pf/images/graemlins/winkwink.gif

era100

Primus registratum

Dil pak andejna nga tema e jone
ketu njerezit jane ne dilema ekzistenciale ti themi apo jo lamtumire kot ja fusin duke thene jo po si ti themi lamtumire

S

Scorpion

Guest

Dil pak andejna nga tema e jone
ketu njerezit jane ne dilema ekzistenciale ti themi apo jo lamtumire kot ja fusin duke thene jo po si ti themi lamtumire

[/ QUOTE ]

Uu amon mer, ti qe ia fuske plot, ti me duket se je ne dileme per vete per ku me postu.

S

Scorpion

Guest

Scorpion nuk e dija qe ishe femer!...se mos vetem 1 here jam ndare une...jam mesuar se vras trurin!

[/ QUOTE ]

S'jam femer e dreq, jam mashkull, po deshe dhe ta vertetoj. Gabim shpejtesie, ju s'te lini as te gaboni /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
si do ma vertetosh mua ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

Si e ke me qejf ti ta demostroj, te fus kemben poshte deres. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

LUANESHA

Primus registratum

NJI qe ka men e merr vesh dhe pa u than kjo fjale
jam dakort me ty Prespa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

Kuptohet, te gjithe kemi perjetuar te pakten 1 ndarje, qofte ne familje, shoqeri, e disa prej nesh e kane perjetuar ate edhe ne dashuri. Ne te gjitha anet, ndarja eshte e rende edhe pse ndahesh per nje kohe te shkurter.

Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer, i prek shpirterisht, kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte.

Sa te durueshem jeni kur behet fjale per ndarje? Une per vete jam shume e ndjeshme dhe cdohere merzitem kur vjen momenti i ndarjes...

Shkruani mendimin tuaj /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

sa fjali te bukura ke perdoror...te pershkruash Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer...Drejt ke ketu...Vetem FEMRAT rightt..
kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte...kjo fjali pershkruan djemet..jo te gjithe po shumicen /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif...ketu po flas vetem per dashurin
/pf/images/graemlins/laugh.gif

tedigo

Primus registratum

varet cfare ndarje eshte. personalisht nuk e vras shume mendjen. sidomos ne dashuri besoj se eshte me e lehte te japesh lamtumiren( nuk kam marredheniet minimale me asnje nga ish te dashurat e mia)
njeriu nuk dashurohet vetem njehere ne jete, dashuria vjen e iken ndersa ka gjera te tjera qe jane te veshtira te zevendesohen dhe jo me ti japesh lamtumiren. sidoqofte cdo njeri ka karakterin e vet dhe cdo lloj sjellje ne cdo lloj situate eshte fare normale.

soni2

Primus registratum

ah ti thuash lamtumire???

Paksa e veshtire sepse thelle ne vetevete e do prape nuk eshte aq e lehte te lesh nje njeri te cilit i ke dhene aq shume dhe te ka dhene ndoshta edhe me shume,dashuria eshte si rrobat thote scorp po jo edhe aq sikur rrobat i blejme dhe dashurine jo(jo te gjithe),

me e veshtire ka qene per mua kur i kam dhene gjdo gje kur i kam folur drejt dhe pa dorashka kur kam qene i sinqerte dhe jo i shtrember kur nuk do kisha dashur kurre te arrinim ne nje ndjarje ,sa e veshtire eshte te kalosh nga pozicjoni i pushtetshem i paprekshem ne ate te frikes se kuptimit dhe e nje dashurie te forte qe nuk ke kurre deshire ta humbesh por je duke e humbur ,e sheh qe po iken drejt murit por je duke thene "zot beje enderr" pse na duket aq bukur sa nuk mund te jete e vertete dhe pse arrijme ne ndarje duke mos pasur kurre deshire te ndahesh te mos flesh asnje nate larg asajt ngrohtesije shpirterore trupore qe ndjen me ate njeri kur je keç ndihet keç kur je mire ndihet mire e viceversa ?? dilema eshte tek ngushtezimi i rraporteve humane tek diferenca socjale tek ajo deshire per te dashur nje njeri dhe jo nje mbiemer e pasuri??? keto pengesa valle kalohen dashurija eshte me e forte thone por frika e ndarjes amplifikon ate ndjenje pafuqishme'rije ndja asjat qe nuk do ta shkaterrosh nuk do ta brishtezosh nuk ke deshire ta shohesh keç!!Ndarja sikru te ishte e lehte me nje lamtumire "hasta la vista baby" apo me nje"Per mua do te ngelesh pjesa me e bukur e jetes sime"ndoshta mallkojme veten qe arritem ne kete pike por ndoshta ishte nje e keçe e domozdoshme ,Fakti qe ajo mund te jete e lumtur mjafton per te mos pikellohesh mbi fatin tend??? sa i rezistoj kesajt une ???

Besomeni jam krejt pafuqi asnjehere nuk jam gjendur perballe nje problemi te cilit nuk i kam gjetur zgjidhje!! thjesht per faktin se zgjidhja nuk isha une !!per shume e shume te tjera por kurre nuk do harronja momentet e paharrushme qe me fali ato puthjet qe me dha fakti qe me pranoi ashtu siç isha fakti qe e donja shume shume shume dhe qe me donte por nje gje duhet tja them vetes "Fati eshte Fat ate do kemi "por nganjehere duhet te ndjekim fatin tone ta kerkojme dhe ti japim vleren e duhur atehere kur e gjejme...........

Lamtumire ??? lam tu mire ndoshta je duke me lene mire ???

marina s.

Forumium maestatis

Kuptohet, te gjithe kemi perjetuar te pakten 1 ndarje, qofte ne familje, shoqeri, e disa prej nesh e kane perjetuar ate edhe ne dashuri. Ne te gjitha anet, ndarja eshte e rende edhe pse ndahesh per nje kohe te shkurter.

Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer, i prek shpirterisht, kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte.

Sa te durueshem jeni kur behet fjale per ndarje? Une per vete jam shume e ndjeshme dhe cdohere merzitem kur vjen momenti i ndarjes...

Shkruani mendimin tuaj /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

sa fjali te bukura ke perdoror...te pershkruash Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer...Drejt ke ketu...Vetem FEMRAT rightt..
kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte...kjo fjali pershkruan djemet..jo te gjithe po shumicen /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif...ketu po flas vetem per dashurin
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
<font color="blue"> kam vene re se ti ke nje ide te tipit..."çunat s'kane zemer".Dukesh qe nuk njeh ndonje qe ka rene brenda koke e kembe /pf/images/graemlins/wink.gif </font>