Te thuash LAMTUMIRE!!!

S

Scorpion

Guest
Te thuash LAMTUMIRE!!!

Kuptohet, te gjithe kemi perjetuar te pakten 1 ndarje, qofte ne familje, shoqeri, e disa prej nesh e kane perjetuar ate edhe ne dashuri. Ne te gjitha anet, ndarja eshte e rende edhe pse ndahesh per nje kohe te shkurter.

Shume persona fjala "Lamtumire" i trazon thelle ne zemer, i prek shpirterisht, kurse disa jan me te mbajtur dhe nuk preken lehte.

Sa te durueshem jeni kur behet fjale per ndarje? Une per vete jam shume e ndjeshme dhe cdohere merzitem kur vjen momenti i ndarjes...

Shkruani mendimin tuaj /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Te thuash LAMTUMIRE!!!

Atë natë që dy lule u ndanë
Hëna nga pikëllimi humbi shkëlqimin e saj
Shiu dhe loti bashkohen në një rrugë për në lum
Toka dridhej qielli gjëmimin e tij filloi
Herë herë vetëtima bënë ndricimin e rrugës
Nëpër terrin e së cilës ecin dy lule kokulur
Në ane të kundërta njëra prej tjetrës
Me hapa të pasigurta e zemra të ndarë në dysh
Humben në errësirën e territ të natës
Duke pëshpëritur fjalën më të dhëmshme
LAMTUMIRE DASHURI PERGJITHMONE!!!

@d@

Primus registratum

i ndjeshem ndoshta? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Hahaha Nev,edhe une po shqyeja syte ky mashkull thashe cne e ndjeshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif.
Persa i perket temes...I kam thene nje personi lamtumire dhe ka qene vertete shume e veshtire.Idea qe ate njeri se ke me ne krah,ste mbush ditet boshe,ste ndjen me ,eshte vertete shume e vuajtshme si ndjenje.Une e kam perjetuar shume keq.Por ama shume e permbajtur,mbase nga tipi i mbyllur qe jam dhe qe nuk i shpreh emocionet e mia per te mos merzitur te tjeret.Ne ato momente kam ndjere qe askush smund te me kuptonte sic mund ta kuptoja vet veten dhe do acarohesha me keq nese do degjoja prej te tjereve te me thonin he se kalon,he se kshu e ashtu.Do doja ti ndjeja vet te gjitha pas asnje moralizem...derisa dashurova more persiper dhe lamtumiren.Edhe perballja me lamtumiren eshte e katastrofale..per vete e evitova perballjen dhe ja lashe kohes te me ftonte ne duel me te kur te isha gati.

S

Scorpion

Guest

Hahahah, korigjim "i ndjeshem" se paskam lene nam ne kete teme serioze /pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

Scorpion nuk e dija qe ishe femer!...se mos vetem 1 here jam ndare une...jam mesuar se vras trurin!

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Scorpion nuk e dija qe ishe femer!...se mos vetem 1 here jam ndare une...jam mesuar se vras trurin!

[/ QUOTE ]

S'jam femer e dreq, jam mashkull, po deshe dhe ta vertetoj. Gabim shpejtesie, ju s'te lini as te gaboni /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

TE THUSH LAMTUMIRE ESHTE SHUME E VESHTIRE AKOMA ME E VESHTIRE SE TE VRASESH NJE NJERI ME GUN

pinkparadise

Forumium maestatis

o bo bo nag nje ane thot na çave t*pin, nga ana tjete sdi me thene lamtumir....
ohhhuuuuu qeke i komplikum ti ore...

pinkparadise

Forumium maestatis

po, nuk te duket vetja i komplikuar ????
nga nje ane tregon qe mund te jesh shm me ne frego, edhe nuk te ben pershtypje, edhe nga ana tjeter, i bie ta kesh te veshtire te thuash lamtumir....

HUMER

Primus registratum

TE THUASH LAMTUMIRE ESHTE SHUME NDRYSHE SE SA TE LARGOSH DIKE QE TE BESDIS

era100

Primus registratum

Ore po deshe te thuash lamtumire e thua edhe kaq pallvra koti tani jo po si ti thuash njeriut lamtumire thuaj edhe kaq

HUMER

Primus registratum

po nuk eshte aq e leht se mund te fyeht e pastaj sikur te ta thone ty ty ashtu trock

Mea

Primus registratum

Nese eshte per tu thene, me mire le te thuhet sesa te mbahen njerezit me shpresa kot!

HUMER

Primus registratum

ESHTE S'ESHTE PER TU THENE NUK MUND TJA THUASH TROCK ATIJ/ASAJ QE ME TE CILIN/CILEN KE KALUAR CASTET ME TE BUKURA TE JETES TENDE.SE KSAJ I THONE (KALOVA LUMIN TE DHJEFSHA KALIN)

era100

Primus registratum

Po pra edhe njerezit jane ashtu ne pergjithesi "kalova lumin te ashtushe kalin"
Ti do qe tjetri apo tjetra te jete hipokrite edhe te te mbaje me shrpesa te kota?
me kujtohet shpesh nje thenie:
Me mire nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund
keshtu thuaji lamtumire e mblidh mendjen