Te ndryshme

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Te ndryshme

Munooooooo s'me shko e zeza fare mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ajjjjjjjjjjj po krruhem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vje Muni nga kurbeti pas 10 vjetesh i uritur per grun dhe i turret /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kjo fort e bezdisur i thote:
-I dashur jam me "tezet" /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Kthehu atehere - i thote ky /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Jam me kolit /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Po me the dhe qe te dhembin dhembet te vrava-i thote ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ajjjjjjjjjj jam krrujt shume e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Shko Salo mjes per mjes ke nji klub dhe i porosit banakieres: O motre m'boj nji kafe se gjall ne bot nuk e rruj per njeri

.. e keshtu perdit me muaj me rradhe porosiste kafen duke e shoqeruar me "...gjall ne bot nuk e rruuj per njeri"

Thrret banakierja burrin e vet Rrugaçin dhe i thot- Eshte njoni qe vje mengjes per mengjes dhe bo si garip. Me thot- me boj nji kafe se nuk e rruj gjall ne bot per njeri..

Irritohet Rrugaçi dhe shkon nji dite mbas banakut. Hyn Sailori dhe si zakonisht- O motre m'boj nji kafe se gjall ne bot nuk e rruj per njeri. Ne ate moment del nga nenbanaku Rrugaçi dhe i kthehet:
- Ouu nuk e rruke per njeri n'bot. Mir atehere, edhe un nuk e rruaj gjall ne bot per njeri.
Sailor- Po mir ateher pi edhe ti nji kafe..

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah krejt ongleze qeka kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Onglezt i kam si shpirt, so watch out!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga dirty_bastard:
[qb] pyetje: ca pozicioni seksi ben femije te shemtuar pergjigje: pyete mamane tende [/qb]
:eek:

ala

Forumium praecox

UAU KORDELJA QENKA CUN,CDO TE THOTE TE JESH MASHKULL DHE TE VESH EMER FEMEROR????

PO MENDOHEM /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Do te ta bej gropen kellire..le qe c'grope do perdor ate te gelqeres qe kam ne oborr!

Kordelja

Valoris scriptorum

Thuaj shyqyr qe s'nxorra ndonje oktapod (te uritur)me shtateqind tentakula nga zinxhiri i mesit qe te mos dije ku te mcifje brimat!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Shko Salo mjes per mjes ke nji klub dhe i porosit banakieres: O motre m'boj nji kafe se gjall ne bot nuk e rruj per njeri

.. e keshtu perdit me muaj me rradhe porosiste kafen duke e shoqeruar me "...gjall ne bot nuk e rruuj per njeri"

Thrret banakierja burrin e vet Rrugaçin dhe i thot- Eshte njoni qe vje mengjes per mengjes dhe bo si garip. Me thot- me boj nji kafe se nuk e rruj gjall ne bot per njeri..

Irritohet Rrugaçi dhe shkon nji dite mbas banakut. Hyn Sailori dhe si zakonisht- O motre m'boj nji kafe se gjall ne bot nuk e rruj per njeri. Ne ate moment del nga nenbanaku Rrugaçi dhe i kthehet:
- Ouu nuk e rruke per njeri n'bot. Mir atehere, edhe un nuk e rruaj gjall ne bot per njeri.
Sailor- Po mir ateher pi edhe ti nji kafe.. [/qb]
Robo Kjo o me BIrren qe shko m lokal ene Bertet .

personazh

Valoris scriptorum

Shko i dit Lara ne nji banke, drejtori i te ciles ishte Lr-ja, me derdh ca leke. masi takon drejtorin personalisht, e shef nga siper-poshte e anasjelltas, e i thote:
-e vejm me bast qe ti i ke ko*et katrore?
-une?- ja kthehu drejtori dhe nje buzeqshje prej drejtori i shndriti fytyren
-ti posi- ja kthen tere siguri Lara
-po ti nga e di?....e te mendosh qe jane ko*et e mia- foli disi i irritum Lr-ja....
-ore e veme me bast, dhe neser vij me nji deshmitar e ta vertetojm ket gjo
-posi jo, ne vend, 200 mije leke
-pune e mbarume- dhe Lara u ngrit duke shtrire me duar fundin ne pjesen e prapanicave

ne darke Lr-ja shihej para pasqyres, por megjithse vete-sygjestionimi bente punen e vet, vetem katrore nuk arrinte ti shihte....i qetesuar disi ja futi gjumit...

te nesermen ja behu Lara me avokatin e saj Salon.
-hiqi patallonat me gjith mbathje- nderkohe qe Saloja filloi te kerciste gishtat tere nervozizem.
Lara e kap per ko*esh Lr-ne, nderkohe qe ky i fundit duke buzeqeshur nderhyn:
- e sheh qe te rrumbullakta i kam....
...por nuk arriti te mbaronte llafin kur pa qe Saloja po i binte murit me koke...
-mos u çudit-ia behu Lara,- kam vene bast 1 miljon leke me avokatin tim qe ne mjes do mbaja per ko*esh drejtorin e bankes.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
Shenim: Ju lutem mos lexoni me poshte nese jeni te sapongrene, te turpshem, te pacipe qe te beni replika pa shije, apo edhe te parritur sa c'duhet.

~
~
~
~
~
~
~
~

Nje dite nje grua e moshuar shkon ne Banken Qendrore Kanadeze dhe insiston ne nje prej sporteleve se donte te takonte Presidentin e Bankes (qe per koincidence te cuditshme qe Salo-Kellira /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pasi donte te hapte nje depozite dhe pretendonte qe kish shume para.

Pas shume kembenguljeve njeri prej punonjesve e shoqeron zonjen e moshuar ne zyren e Prsident-Kellires.

Ai e pyet se sa para do te depozitonte.
Ajo i thote 165,000 USD dhe i leshon parate mu ne tavolinen e tij. :eek:

Kureshtar Kellira e pyet se si kish mundur ajo te kursente kaq para.
Plaka i pergjigjet qe i kish bere duke vene baste.
President-Kellira i cuditur e pyet:"C'lloj bastesh?"
Zonja e moshuar i thote: " Po ja psh, une ve bast 25,000 USD qe topet ( :eek: ) tuaja jane katrore.

Me pas zonja shton: "Duke pare rendesine e ceshtjes une them qe me mire te kthehem neser ne mengjes ne oren 10 bashke me avokatin tim per te bere verifikimin " /pf/images/graemlins/laugh.gif .

"Patjeter" pergjigjet Kellira me besim ne vete.

Ate nate Kellira qe s'mundi te vere gjume ne sy, e kaloi kohen para pasqyres duke kundruar e peshuar nga te tera anet dhe krahet c'ishte vene ne bast /pf/images/graemlins/laugh.gif per te qene i sigurt qe ato tope te mallkuara (bekuara) nuk ishin katrore dhe keshtu te bindej qe do e fitonte bastin.

Te nesermen ne oren 10 fiks zonja e moshuar paraqitet ne zyren e President-kellires se bashku me avokatin e saj.

President Kellira ri-pohoi qe basti qendronte me te njejtat kushte dhe kondita si nje dite me pare dhe ai ish dakort te procedonin.

Keshtu Zonja Plake i kerkoi me dashamiresi President-Kellires qe ai te ulte pantallonat dhe c'ish me shume e nevojshme, ne menyre qe avokati i saj te evidentonte dhe kellira kete gje e beri pa hezituar.Me pas zonja iu afrua edhe ca me shume dhe e pyeti se ku mund ta prekte dhe ku jo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

"Ju mund te vazhdoni lirisht" i thote President-Kellire "...duke pasur parasysh faktin qe jane kaq shume para ne loje, sigurisht qe ju duhet te siguroheni 100%."

Dhe zonja e moshuar filloi ta prekte me nje buzeqeshje ne fytyre.

Ne ate moment Presidenti vuri re qe avokati po perplaste koken mbas murit dhe e pyet zonjen e moshuar perse po bente avokati ashtu.

Ajo i pergjigjet: "Ndoshta eshte per faktin qe une kam vene bast me te 100,000 USD se sot ne oren 10 te mengjesit une do isha duke mbajtur topet e Presidentit te Bankes se Kanadase me duart e mia".

Nazhi :shrug:

personazh

Valoris scriptorum

s'quhet....lajmin e par e gerthita vet!

na ket tjetren:

Xingaro duke shit neper plazh biskota, i afrohet njonit dhe i thot:
-urdhoni ju lutem
ky robi shef tepsine qe mbante ne dore jevgu e i thote:
-du ate çokollaten ke cepi.
-do ja u jepja me gjith qejf zotni, po eshte gishti im.

ps: korde çit!

tirana

Primus registratum

Dy biznesmena, Sailor dhe LeRoutard marrin ashensorin sebashku per te ngjitur ne zyrat e katit te 48. Papritur Sailor nuhat nje ere te keqe dhe pyet me qejf te prishur:
S- me falni zoteri, mos bet padashje nje pordhe??
LR- sigurisht!! C'kujton se bie ere gjithmone keshtu!

tirana

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sailor ne nje klub tap. Nje goc ulet tek tavolina afer tij dhe ngre doren per te thirrur kamerierin por kishte harruar te depilonte sqetullat. Thirri nji here, dy tre por kamerieri nuk behej i gjalle. Ne ate moment SAilor ja fut nje te bertitme:
- O kamerierooooo, hec e lal ketu se do porosisi kjo balerina..
Mbasi iken kjo goca nga lokali, kamerieri e pyet Salon:
- me fal po nga e di ti qe eshte balerine ajo??
S- balerin osht qe ç'ke me te, nuk e pe sa e ngrejti komen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

LR tek doktori i shqetesuar:
LR- Doktor, jom n'hall t'modh. Me duket se po behem impotent...
dOKTORI- E kujt i rruhet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.kte e shpika una se s'po me vinte gjo n'men /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Majmuno po lan hakun tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Sailor ne nje klub tap. Nje goc ulet tek tavolina afer tij dhe ngre doren per te thirrur kamerierin por kishte harruar te depilonte sqetullat. Thirri nji here, dy tre por kamerieri nuk behej i gjalle. Ne ate moment SAilor ja fut nje te bertitme:
- O kamerierooooo, hec e lal ketu se do porosisi kjo balerina..
Mbasi iken kjo goca nga lokali, kamerieri e pyet Salon:
- me fal po nga e di ti qe eshte balerine ajo??
S- balerin osht qe ç'ke me te, nuk e pe sa e ngrejti komen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: