Te ndryshme

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Te ndryshme

Saloja Ushtar ne Gjermani nje dite mori nga e dashura nje leter:

"I dashur, s'munda te te prisja me, ndaj u martova ne tet ate.
Me dashuri...
mema jote e re!"

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I thote Lara se emes:

-Mama, a s'me pate then ti mua nje here e nje kohe qe dashuria e burrit e ka rrugen nepermjet stomakut :confused:
-Po ashtu eshte moj bijse...pse si eshte puna?

-Jo mi jooooooo, asigjo - thote Lara- vecse mbreme une gjeta nje rruge tjeter ndaj :idea: ...te thashe.

Kordelja

Valoris scriptorum

Salo tu shit peshk neper rruge:

-Hajde peshk!Hajde Peshk i mire!

Del nje gru nga nje pallat ne dritare dhe e pyet:

-Peshk-shites /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Urdhero zonje
-Peshqit te fresket jane more?
-Nuk e shihni zonje, te gjalle jane te tere.
-Po mer po-thote zonja-edhe ti i gjalle je po hicc i fresket uku je /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara po ecte ne rruge dhe vuri re qe po e ndiqte kemba kembes dikush, me bisht te syrit ven re qe ish nje mashkull.Ajo nxitonte por ai kembengulte.Per nje moment ajo kthen koken dhe i thote:

-Ore, kot lodhesh e me ndjek, une zemren e kam te zene ka kohe. :sleep:

-Te me falni-thote kembengulesi-por nuk qe zemra juaj vendi ku une do doja te futesha :sleep:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Kujdes mos kafshosh mikrofonin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Athu thu ti po thkam thi ta kafthoj the itha ke dentithi tathi tha u ktheva /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ne zonja peshkun tim donte. Nuk me donte mu.

/pf/images/graemlins/tongue.gif
Ty th'te ka ra levodhga akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Tek te gjitha shkrimet ju mbeti mikrofoni ne goje! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

ne nje mbremje, Rrugaci plakaruq dhe i shemtut ia ngul syte Lares zogeze te re dhe te bukur dhe i peshperit ne vesh:

-Cfare kerkoni si kembim per te me puthur nga ato buze aq te mrekullueshme?

-Kloroform- pergjigjet Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

hohohohoho.
o korde ke pire red bull sot pas dreke, qe po fluturon kaq shume.

Le_Routard

Forumium maestatis

-Si ka munci qe mamaja s'ju ka lene te rrinit dhe pa breke???

Xhan xhan

Komen e majt dhe te djatht me ka pa vetem, pranaj ske si fol per te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xhani-Xhani edhe una! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

S´te kan msu mos me fol me gojen plot e?

/pf/images/graemlins/tongue.gif
Eshte proteza jote ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Kam nji pytje:

Pse sa here qe shkon Sailori ne farmaci me ble preservativa pyt farmacistin: Kur e kane skadencen keto or mik? :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Salo dhe cuni vet dy kanibale te vegjel shetisnin ne pyll.Duke ecur sa andej ketej neper pyll i afrohen nje liqeni, aty po lahej nje bjonde qe kish nje trup magjepses, ata shtangin te dy duke shijuar lakuriqesine e saj tek endej neper uje.

I thote cuni Salos:
-Yyyyyy babi ta hajm?
-Jo t'keqen babi-thote Salo duke u jargavit- te hajm mamin tat e ket ta cojme ke shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Shkon njehere Kordelja gru e martume ke Hoxha i thote Hoxhes o Hoxhe kam ber i gabim
kam tradhtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif
I thote Hoxha
- Shko bjeri xhamise ihere me kembe rreth e perqark qe te lahet faji
E mire iken Kordelja dhe i shkon rreth e perqark xhamise nje here
Mbas nje jave tradhton prape Kordelja /pf/images/graemlins/wink.gif dhe shkon ke Hoxha prape ...
O Hoxhe i thote kam tradhtu prap ...
ooooo i thote Hoxha gabim ke ber kete here do ti bish 10 here me kembe Xhamise /pf/images/graemlins/wink.gif
e shkon Kordelja ecen 10 here te mira rreth xhamise /pf/images/graemlins/laugh.gif
....................

Mbas i jave shkon prape Kordelja ke Hoxha ooo e kam *hi muabetin kam tradhtu prap
ooooooooooooo i thote Hoxha ca bon kshu mire pra ket here merr i makine e bjeri rreth e perqark xhamise :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

alinos

Forumium maestatis

LR, Hirko dhe Sailor kishin dite qe ecnin neper shkretetire pa pike uji apo ushqimi. Hec e hec arriten ma ne fund te i shpi. I bin deres dhe ja hapin tre goca.
Aman thot Hirko se plasem per uj!

-Ju japim, - thone kto, - por me nje kusht: qe te hyni te shpia jone duhet t'jua presim.
-Si mos t'na e prisni?! - klithi Salua.
-Po, - thone ato. -Perndryshe nuk ju fusim n'shpi.
-Aman ere! - thot LR. -Ne te vdekur qe te vdekur jemi!
Keshtu tre trimat vendosin te hyjne brenda dhe t'ua presin. E marrin gocat te parin dhe e cojne te nje dhome, kur pas pak degjohet nje klithme e forte po e shkurter. Tmerrohen keta dy tjeret, po ca te bajn?!
Vijne prap gocat dhe marrin te dytin. Ngjon i treti i klithme te sterzgjatur qe ja ngjeth mishin. Kur vijne ta marrin kete te ziun, ky duke u dridhur u thot:
-Po mir, pse bertiten aq shume ata dy te tjeret?!
-E di si eshte puna?! Ne burrave jua presim sipas profesionit qe kane bere ne jete. I pari kishte punu kasap, kshu qe ja prem me hanxhar, i dyti kishte bere zinxhira dhe ato perdorem.
-Jo, moj! Domethene mua qe kam punu akulloreshites do ma lepini derisa te me shkrihet?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif