Eshte me tipe me shume, te thuash eshte e drejte nuk e besoj se do ishte fjala e drejte, por ka momente ka caste qe ndjenjat te dalin siper dhe nuk i mendon shume gjate a eshte e drejte apo jo, te gjithe flasin ketu me nje gjakftoftesi duke thene jo, do ishte gabim, edhe une e mbeshtes goxha kete teori sepse une vete se kam bere kurr dicka te tille edhe zdo e beja kurr, por ka persona te rritur ne menyra te ndryshme, ka persona qe lidhen me persona qe nuk i krijojne fare mundesine qe te kene besim te verber tek ato dhe per pak siguri ose per pak ndjenje me te forte dalin ne keto perfundime, prandaj nuk mund te flasesh per dicka te tille kur sje i perfshire ne nje lidhje te forte dashurie...
Ne ato momente asgje nuk eshte kaq e lehte dhe nuk e mendon aq gjate veprimet qe ben, prandaj eshte paksa e veshtire te kontrollosh veten kur behet fjale per ndjenja... Gjithsesi une mendoj se lidhja eshte nje kompromis per shume gjera dhe ajo cfare duhet eshte qe cdo gje te ndertohet ne baze te besimit reciprok, cdo gje duhet te jete besim reciprok, se nese ekziston ky besim askush nuk ka nevoj te kontrolloj celularin e askujte... Por nese ska besim, ose humbet besimi atehere eshte e veshtire te mendosh qe ai besim mund te kthehet perseri ne vend...