Te jesh apo te mos jesh....

Hektor12

Locus omnem
hahahahah po ka dy pjese qe duhet ti pergjigjesh parardhesit dhe tjetra qe duhet te pyesesh ate pas teje
 

keca

Forumium praecox
te jesh apo te mos jesh.ne jemi dhe do te jemi.edhe kur sjemi historia dote jete.sahit keca viti-kosove
 
Top