Te jesh apo te mos jesh....

joetisti_

Locus omnem
Mire ke bere. Por u duk se kishe mendim te njejte me dr love dhe, biseda te conte ne piken se deshiroje t'ia "hipje jetes" Po t'ia "hipi" vdekjes, a ka njeri qe e do?
 

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
do ja hipim te gjithe mos qaj hall...dhe mos e mendo kaq shpesh se s 'jena akoma 100 vjeç!
 
Top