Re: Te duash dy femra njeheresh ?!!!!!!!!!!!
Coste ti ke shkrujt,per keto gocat, qe njeren e njeh qe femije dhe tjetren qe ne adoleshence. Po te supozojme se ti je 20 vjeç i bie qe t'i njohesh te dyja prej shume kohesh. Pastaj ke shkrujt qe kjo me te cilen jeton paska qene shpelle e pazbuluar per ty. EEEEEEH? Si ka mundesi qe ta njohesh nje njeri prej vitesh,te jetosh me te dhe te mos ia kesh idene ca robi eshte ne te vertete? Ca dreq raporti paske ti or cun?
Sa per fiksimin tat me e bo me te gjitha femrat qe shef e qe takon,me le te them i gjo: jepi i cik respekt vetes cuno. mos e ul veten deri aty sa te imagjinosh edhe katunaret me lope.
Mos ki merak se s'je i semure ti...je vetem icik si pa karakter. Ka shume si ty,mos u merzit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Coste ti ke shkrujt,per keto gocat, qe njeren e njeh qe femije dhe tjetren qe ne adoleshence. Po te supozojme se ti je 20 vjeç i bie qe t'i njohesh te dyja prej shume kohesh. Pastaj ke shkrujt qe kjo me te cilen jeton paska qene shpelle e pazbuluar per ty. EEEEEEH? Si ka mundesi qe ta njohesh nje njeri prej vitesh,te jetosh me te dhe te mos ia kesh idene ca robi eshte ne te vertete? Ca dreq raporti paske ti or cun?
Sa per fiksimin tat me e bo me te gjitha femrat qe shef e qe takon,me le te them i gjo: jepi i cik respekt vetes cuno. mos e ul veten deri aty sa te imagjinosh edhe katunaret me lope.
Mos ki merak se s'je i semure ti...je vetem icik si pa karakter. Ka shume si ty,mos u merzit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
... ).Shpelle them sepse mbreme une bera sikur i tregova shume gjera te fshehta per te zbuluar te fshehtat e saj, e lame qe sdo u zemeronim me njeri tjetrin dhe ashtu ndodhi ne siperfaqe te pakten u duk ashtu ajo me tregoi tundimet e saj dhe une te mija te cilat psh tju nje shembull; ( une e kam bere me motren e kesaj qe jetoj me te por kjo sdin gje dhe si me shaka erotike duke qeshur i shpreha nje tip admirimi qe kam per motren e saj ) por si thashe qe e kemi bere se do ishte fundi e plot gjera te tjera, ajo u hap me mua , kuptova se femrat verte jane shume te fshehta dhe po thane ua e kam bere vetem me 2 e kane be me 42, kane harruar 4 para ndaj nuk pendohem dhe leven do e rraf gur me gur dhe cdo gur qe thehet do kaloj ne tjetrin gjeri sa te gjej ate shkembin qe do me mbaj tere jeten duke e goditur me leve ( dhe jane keto te dyja por dua te godas here njeren e here tjetren ).