Te diskutojme per....

abs

nuk e di...
Re: Te diskutojme per....

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]te diskutojme per ato qe tha abstract edhe mos e diskutoni me /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
naqe niher gezohem qe u hap perseri porta e mbyllur me zinxhir marimangash /pf/images/graemlins/wink.gif
e dyta kam postuar duke menduar se ktu mblidhen temat te cilat edhe mund te diskutohen diku tjeter po t kete interesues.
e treta, nuk e kam te nevojshme te dali fjala ime, te du fort /pf/images/graemlins/smile.gif

----------------

Niemals in der Welt hört Hass durch Hass auf, Hass hört durch die Liebe auf...

Daniel H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] per cfare thoni ju? [/qb]
Nuk kam ndonje ide se per cfare te diskutojme, por thjesht e bera per keqardhje kete nderhyrje.
Ishte tema me e vjeter ne kete Folder /pf/images/graemlins/frown.gif
3 vjet pa e prek njeri me dore moreee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqenese jemi ne periudhe vere, a diskutojme se cilin plazh pelqeni me shume (brenda apo jashte Shqiperise)?

Desdemona

Primus registratum

Mua me pelqen plazhi ne jug te shqiperise, do te me pelqente te perserisja nje udhetim qe e kam bere para dy vitesh nga Vlora ne Sarande ku cdo plazh interesant qe shikonim.. e shijonim.

Daniel H

Primus registratum

S'do mend qe Riviera eshte e mrekullueshme.

Dje isha ne Durres, por desh kam nxjerre zoret fare.
Rob me te trashe dhe me kafshe se gjen ne ate bregdet, nuk mendoj se mund te gjesh tjeterkund. Cfare s'te shihte syri ne det, qe nga topat e m... deri tek lines femrash, nje qelbesirllek i madh.
Ndersa rera (dhe jo Rara /pf/images/graemlins/laugh.gif )ishte ca me ndryshe. Kishin mesuar robt t'i hidhnin mbeturinat ne kosh.

Se kur do civilizohen tamam keta njerez, Zoti i madh e di.

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere Ebm .Per punen e Plazhit jam mese dakort qe plazhi i durrsit eshte prish fare .PO ke zona qe jane akoma te virgjera qe nuk jan akoma populluar . KE pjesen e KAllmit Ishmit Bishtpalles Etc . dhe ne cdo Km te plazheve shqiptare qe nuk jane shkelur nga njerezit eshte gjithmone jashtezakonisht BUkur ... Me ka MBetur te Eksploroj vetem Pjesen nga Lezha deri ne shkoder te plazheve se pjesen tjeter e kam pare dhe eshte vertet bukur . si ne Dhermi himare sarande etc. Divjake Spille t KAvajes deri n durres e Currila Kallm apo RRushkull...

Desdemona

Primus registratum

Me kujtohet dikur kur isha e vogel dhe shkoja me babin cdo te diel ne plazh ne durres dhe mbaj mend qe ishte fantastik dhe shume i paster.
Dhe kete ma ka kujtuar plazhi ne Vlore (ose me sakte ne Narte). Me reren shume te holle dhe te paster dhe ujin trasparent.

Daniel H

Primus registratum

Tedi kam qene vjet jashte sezonit ne Gjirin e Lalzit ku derdhet Ishmi. Jam mrekulluar me ate plazh te virgjer, mgjse ishte Adriatik.
Prandaj ta kisha llafin me siper, qe jane njerezit me kafsherine e tyre qe i shkaterrojne keto bukurira.