Te diskutojme per....

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Te diskutojme per....

Fillimisht postuar nga Xytros:
[qb]@ ema ... mire e ke ti , sorry , ishte per vetmine. po nuk u rrinte dhe aq gjate vetem. me gjithe ata zogj qe po me sorrollateshin mbi krye , sec me erdhi nje deshire per te ........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

@ kordelja : pse egoist ? une ne ate rast mendova dhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

n8 Xytros[/qb]
------------
:smash: :smash: :smash:

H

harap

Guest

diskutojme per ufot? /pf/images/graemlins/smile.gif

Xytros

Primus registratum

mire e ke ti..... une them qe ufot rrine tape gjithe kohes, dhe erdhen aty te lendina, bene disa shenja te pakuptueshme ne bar, dhe na bezdisen mua me kordelen qe po mundoheshim ti shpetonim glasave te zogjve .

po me e rendesishmja eshte, ufot rrine tape gjithe kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]mire e ke ti..... une them qe ufot rrine tape gjithe kohes, dhe erdhen aty te lendina, bene disa shenja te pakuptueshme ne bar, dhe na bezdisen mua me kordelen qe po mundoheshim ti shpetonim glasave te zogjve .

po me e rendesishmja eshte, ufot rrine tape gjithe kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-------
Jooo moooooooo, une them bezdisen tetom e tetat..

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]mire e ke ti..... une them qe ufot rrine tape gjithe kohes, dhe erdhen aty te lendina, bene disa shenja te pakuptueshme ne bar, dhe na bezdisen mua me kordelen qe po mundoheshim ti shpetonim glasave te zogjve .

po me e rendesishmja eshte, ufot rrine tape gjithe kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-------
Jooo moooooooo, une them bezdisen tetom e tetat.. :smash: :smash: :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]Une them te diskutojme per "e lagu apo se lagu" ose e thene ndryshe "fluturon , s'fluturon ..."
/pf/images/graemlins/tongue.gif

He si thoni??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pysim Hermesin si thu? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />Une them te diskutojme per "e lagu apo se lagu" ose e thene ndryshe "fluturon , s'fluturon ..." /pf/images/graemlins/tongue.gif He si thoni??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pysim Hermesin si thu? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

PO ku merr vesh Hermesi mi Beba??? /pf/images/graemlins/tongue.gif Hermesit vetem kur ti dali uji te komshinjte do ta marri vesh se osht wet /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S : Prite kur te vije Hemresi me antitank te me hedhi ne ere /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

Xytros

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

-------
Jooo moooooooo, une them bezdisen tetom e tetat.. :smash: :smash: :smash: [/qb]
ja njerezit qe nuk kane anje shprese te kuptojne shaka. ok sorry

H

harap

Guest

pse sdikutojme per beba /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Propozoj te diskutohet rreth ketyre ndijimeve;

:. Ndjeshmerise se theksuar ndaj Kritikes ( nga nje pjese e mire merret kritika si goditje negative dhe nuk i shihet ana e saj pozitive per ta pare Mendimin me sy tjeter (syte e te tjereve)

:. I/E pa afte per zgjidhjen konstruktive te nje Konflikti ( rreagimi ndaj tij eshte shpeshhere ne formen e nje Bllokate qe do te thote, mbyllja e gojes e folesit ne nje forme „mbrojtese“ dhe shpesh me nenvlersimin e diskutuesit ne fjale.

:. Te pa/me vetedije qe ngjallin tek tjetri si dhe tek vetja ( kjo e fundit shpeshhere ne heshte) ndjenjen e Fajit.

Mos valle na bejne kto ndijime te vuajme vete ne rradhe te pare ????

Ktu nje shembull ;

Merrni nje objekt ( ps; pc ose cilin do objekt tjeter). Mblidhni me shume 3 tre shoke/shoqe rreth tij. Te njejtin Objek ta veshtroje secili me vemendje, dhe secili ta pershkruaj ashtu sic
ai /ajo e sheh. Do te vini re se I njejti Objekt do pershkruhet nga secili/a ndryshe, eshte pra eshte dhe kendveshtrimi I Mendimeve tona…???

Ps: eshte I lire c do njeri/a ti hapi kto si tema te vecanta. ( natyrisht vetem po te na interesojne)

----------------

abs

nuk e di...

help.gif

* korigjim

eshte pra keshtu dhe kendveshtrimi I Mendimeve tona…???

----------------

e kam me termend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]

-------
Jooo moooooooo, une them bezdisen tetom e tetat.. :smash: :smash: :smash: [/qb]
ja njerezit qe nuk kane anje shprese te kuptojne shaka. ok sorry[/qb]
----------------

:thumbsup:

H

harap

Guest

jam dakort me ate qe thote abstract po une duhe tte dal nga diskutimi se sjam per kshu temash serioze /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]Propozoj te diskutohet rreth ketyre ndijimeve;

:. Ndjeshmerise se theksuar ndaj Kritikes ( nga nje pjese e mire merret kritika si goditje negative dhe nuk i shihet ana e saj pozitive per ta pare Mendimin me sy tjeter (syte e te tjereve)

:. I/E pa afte per zgjidhjen konstruktive te nje Konflikti ( rreagimi ndaj tij eshte shpeshhere ne formen e nje Bllokate qe do te thote, mbyllja e gojes e folesit ne nje forme „mbrojtese“ dhe shpesh me nenvlersimin e diskutuesit ne fjale.

:. Te pa/me vetedije qe ngjallin tek tjetri si dhe tek vetja ( kjo e fundit shpeshhere ne heshte) ndjenjen e Fajit.

Mos valle na bejne kto ndijime te vuajme vete ne rradhe te pare ????

Ktu nje shembull ;

Merrni nje objekt ( ps; pc ose cilin do objekt tjeter). Mblidhni me shume 3 tre shoke/shoqe rreth tij. Te njejtin Objek ta veshtroje secili me vemendje, dhe secili ta pershkruaj ashtu sic
ai /ajo e sheh. Do te vini re se I njejti Objekt do pershkruhet nga secili/a ndryshe, eshte pra eshte dhe kendveshtrimi I Mendimeve tona…???

Ps: eshte I lire c do njeri/a ti hapi kto si tema te vecanta. ( natyrisht vetem po te na interesojne)

----------------[/qb]
i like it! /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qe : Abstract - Harap- Blue.

Tre persona te ndryshem me mendime te ndryshme.

Abstract :
E mire si buka e sapopjekur.
E embel si bakllava. /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Teper e kompikume) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harap:
Shpirt njeriu.
I mire si zoti vete.
(Teper Don Zhuan) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue:
E bukur si yll i rene nga qielli.
E mire si rreze djelli.
(Teper kurrnaze) :smash:

bebi

Primus registratum

pse kurrnaze maj??? :mad:

koprrace thuj iher. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]pse kurrnaze maj??? :mad:

koprrace thuj iher. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ne daç njona ne daç tjetra : Njashtu mbetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

ah sikur te isha don zhuan /pf/images/graemlins/frown.gif

^SHIU^

Primus registratum

un them te diskutojme per diskutimin e diskutimit te diskutimit te temes se diskutimit.
pra eshte shume e thjeshte doni tjau perserise, me siguri nuk ka nevoje.
he cme rrini! HUDHUNI

H

harap

Guest

tediskutojme per ato qe tha abstract edhe mos e diskutoni me /pf/images/graemlins/smile.gif