Tangat !

Guest
Re: Tangat !

ske faj jo ke tema sexit jemi lejohen ne biclluqet :tipsy: :tipsy:

edda

Primus registratum

Breçkat e tipit "çentro" jane nje lloj aksesori qe te ndihmon te dukesh sa me e pashme a sa me seksi ne syte e partnerit. Personalisht kjo gje s'me pelqen aspak..sikur nje mashkull te me dhuroj nje komplet seksi do ndjehem shume e ofenduar. Pse duhet te me trajtoj si nje objekt? Une jam kjo qe jam me difektet e mija dhe s'do pranoj kurre te vesh ca breke (qe per aq me teper nuk jane hiç higjenike) vetem qe atij ti hiqet vemendja nga difektet e mija.
Ne dollapin tim s'ka pasur dhe as ka per te pasur te brendshme te ketij lloji...

cukolja

Primus registratum

as provuar si ke ndonjehereeeeeeeeeeeeeee :eek: as per qefin tat se mire per partnerin jo /pf/images/graemlins/frown.gif

uaaaaaaaaaa

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rain:
[qb] Breçkat e tipit "çentro" jane nje lloj aksesori qe te ndihmon te dukesh sa me e pashme a sa me seksi ne syte e partnerit. Personalisht kjo gje s'me pelqen aspak..sikur nje mashkull te me dhuroj nje komplet seksi do ndjehem shume e ofenduar. Pse duhet te me trajtoj si nje objekt? Une jam kjo qe jam me difektet e mija dhe s'do pranoj kurre te vesh ca breke (qe per aq me teper nuk jane hiç higjenike) vetem qe atij ti hiqet vemendja nga difektet e mija.
Ne dollapin tim s'ka pasur dhe as ka per te pasur te brendshme te ketij lloji... [/qb]
Si fillim nuk jane centroje ato lloj mbathjesh.Pastaj sa per faktin sepse dhurohen ato eshte thjesht per kenaqesi,pasi fakti qe partneri te dhuron nje pale mbathje dmth qe pelqen qe ti veshesh,dhe eshte kenaqesi kur ai kenaqet dhe ti gjithashtu.eshte reciproke gjeja.sa per faktin qe sjane higjenike,nuk eshte e vertete sepse nqs e ke parasysh ato lloj mbathjesh kane ne pjesen e vagines,cope pambuku /pf/images/graemlins/smile.gif
ahh se harrova dhe nuk n gelet me tregu qe dukesh bukur te breket...se ne fund te fundit edhe nuk para ti shef njeri /pf/images/graemlins/wink.gif rralle ndodh qe preferoje te te shofin breket /pf/images/graemlins/tongue.gif

cukolja

Primus registratum

jonidaaaaaaaaaaaaaaaaa :goofy:
a kane pjese prej pambuku edhe kur jane sintetike e me tandella

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga kiti the best.:
[qb] jonidaaaaaaaaaaaaaaaaa :goofy:
a kane pjese prej pambuku edhe kur jane sintetike e me tandella [/qb]
Ehe ...jane!!!!!! Boni sikur s'paskeni pa noi here breke me sy :eek: :rolleyes: :eek:

Seriozi

Primus registratum

Une p.sh s'para ja shof breket femrave se ne ato momente me bojn syte xixa,biles i kam dhe inat sepse jane ato pengesa e fundit drejt..drejt...ho pra mo drejt kujt.Ja kshu m'ndodh gjithmone mu,para brekeve hutohem dhe ...dhe pastaj bjeri me dore mo,dihet ajo pune.

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
Pastaj sa per faktin sepse dhurohen ato eshte thjesht per kenaqesi,pasi fakti qe partneri te dhuron nje pale mbathje dmth qe pelqen qe ti veshesh,dhe eshte kenaqesi kur ai kenaqet dhe ti gjithashtu.eshte reciproke gjeja.[/qb]
Pse duhet pikerisht une femer te pranoj te veshi te tilla gjera vetem per ti bere qejfin atij...sikur ti dhuroshim meshkujve breke si kto do i vishnin??

E6702.jpg

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
images

Thongs per fundshpinen dhe...

[/qb]
Lidhese per fundshpinen dhe....dhe z-gjidhese per by*thet.Le qe ku ka mo per tu zgjidh aty.

Korde bej dhe nji foto nga para /pf/images/graemlins/laugh.gif .

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
images

Thongs per fundshpinen dhe...

[/qb]
Lidhese per fundshpinen dhe....dhe z-gjidhese per by*thet.Le qe ku ka mo per tu zgjidh aty.

Korde bej dhe nji foto nga para /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
ahhahaha mistrecoooooooooooooo :lol: :lol:
shiko mistreco rain qenka femer me paska shpetuar kot pa i hedhur na nje llaf :goofy:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] Flobo e ke fjalen per qethjen ti????
Tanga pa tanga mua ngjyra e bardhe sepse sme ngjit per te brendshme...sidomos ne kohe dimri njehere qe bardhesohesh shume!bah [/qb]
:lol: Jo mi jo ca qethje thu ti. Po nuk i pate parasysh interesohu dhe do te mbetesh me goje hapur... /pf/images/graemlins/wink.gif

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rain:
[qb]
Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]
Pastaj sa per faktin sepse dhurohen ato eshte thjesht per kenaqesi,pasi fakti qe partneri te dhuron nje pale mbathje dmth qe pelqen qe ti veshesh,dhe eshte kenaqesi kur ai kenaqet dhe ti gjithashtu.eshte reciproke gjeja.[/qb]
Pse duhet pikerisht une femer te pranoj te veshi te tilla gjera vetem per ti bere qejfin atij...sikur ti dhuroshim meshkujve breke si kto do i vishnin??

E6702.jpg
[/qb]
me qafsh rain shikoje i cik ne fytyre a nuk duket se ja kane vesh me zor

edda

Primus registratum

:lol:

po shikoja me vemendje kte te fotos dhe po fluturoja me imagjinate.. vendos te dalesh me nje si ky (qe ne fytyre hahet). Te pret e te percjell, te ofron dreka e darka dhe me ne fund nje nate te bukur vjen momenti i shumpritur... nje vanitoz si puna e ketij ne fillim shkon ne banje te parfumoset e te xheloset.. prit 5 e prit 10 min. qe te dali hiç, nejse ne fund del me nje rrobe te gjate mendafshi..ecen gjithe siguri, ti ngulit syte duke te te thene "à bella io sono un macho" dhe sapo i afrohet krevatit heq rroben dhe taaaara del me ato perizomat e veta. :lol:

Une per vete do e nxirrja me shkelma nga shpija duke i gerthit homo qe ta ngjoje gjithe bz..juve ç'do beni??

cukolja

Primus registratum

ku ecen dot me siguri ky me smile shikoje ca fytyre ka
me siguri ky rruan kembet e inguinalet

ndoshta heq dhe vetullat hahaaaaaaaaaaaaaa

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] :lol:

..... dhe sapo i afrohet krevatit heq rroben dhe taaaara del me ato perizomat e veta. :lol:

Une per vete do e nxirrja me shkelma nga shpija duke i gerthit homo qe ta ngjoje gjithe bz..juve ç'do beni?? [/qb]
Thashe pamja nga perpara e brekeve tani shikojini nga mbrapa.
taraaaaaaa........

mistrec-sarande

Primus registratum

Na paskan lujt menç keta te forumit. :smash: :smash:
Sju mjaftojn ju te nxirni byth gocash aty po dhe cunash. papapa ca pasken qene. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: