Tangat !

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Tangat !

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Une skam ndonje koment te vecante vetem se me beri pershtypje "OREKSI" i Mandit qe pa gdhire more Djale je fut tek Tema e TANGAVE e ? hihiihi h

Shendet. [/qb]
Pse i mungon oreksi Mandit qe te mos shoh Tangat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

tedi i modh je per zotin :thumbsup:
po esht qejfi madh ama me hap b*** e me nxjer brek le qe mund edhe te mos i heqesh fare :goofy:

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Moj shejtanke po ti cke qe futesh ne mes e?
Sa per OREKS as qe e diskutoj qe Mandi e ka ne sasine e duhur por ishte thjesht nje pune e imja me te, por ti si shejtan qe je sri dot pa fut hundet e pa nxjer kunja /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: :book:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Une skam ndonje koment te vecante vetem se me beri pershtypje "OREKSI" i Mandit qe pa gdhire more Djale je fut tek Tema e TANGAVE e ? hihiihi h

Shendet. [/qb]
Do ket pa ndonje onder te keqe mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif

A thua i ka pelqyer e bardha apo ajo qe ishte posht te bardhes? :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nuk e di a e ka permndur kush ate shprehjen e bukur popllore qe thot:

Perpara duheshin futur duart neper brek per te kapur nje cope bith tani duhen futur duart neper bithe per te kapur nje cope brek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te me falni per fjalorin por skam ci bej popllit.

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] Po ke te drejte nuk e kam kapur ate periudhe zhveshje brekesh se 21 vjet jam,po i kam provuar vete(nje material kishin te gjitha si per ne si per ju) se me punonte tezja tek trikotazhi,kemi vojtur dhe ne me nje fjale .Ciao. [/qb]
E ke kapur ti e ke kapur dhe ne qoftese ke qen pak si topolake,ti ka prere mami pak anash me gershere. /pf/images/graemlins/wink.gif

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] brek korce thuaj qe te linte llastiku vijen ne bark sikr kishe te prere thike, lere pastaj ca do ken hequr cunat e shkret me i heq /pf/images/graemlins/tongue.gif :eek: [/qb]
Kush po qan hallin e vijes se llastikut,po me e bukura ka qene kur te keputej fare,i ngrie siper pantallonave qe ti mbaje pak edhe me rrip po prap se prap binin te shkretat...ehhh... iken ato kohera, iken!

cukolja

Primus registratum

hiku gjino ojo kohe kur i nderonim llastikun brekeve hiku ajo kohe tani osht hap porti asht liru preshi
tashi po u liru llastiku i hedhim e rrim pa gjo fare

gjino u poqen fiqte eeeeeeeeeeeee! :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

c'ne muhabeti i gjinos ke tangat, ne ketu flasim vetem per kshu:

Lb1089.jpg

genti

Primus registratum

Meqe erdhem deri ne kete pike, une mendoj qe tu ngreme nje kenge tangave.E bejme keshtu trio,une, Nice dhe Kiti.
Keni 5 dite kohe per te shkruajtur tekstin. OK?

sweet eda

Primus registratum

une kam veshur tanga
te bardha te kuqe te zeza
imagjino meshkujt me ta
ata ngjajne si pellmeza

p.s. une u mundova te pakten

cukolja

Primus registratum

dikur ne vishnim breke