Tangat !

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Tangat !

Mua me te thene te drejten me intrigojn shume tangat, kur i shof gocat me to me perqendrohet veshtrimi, mendimi, qenia komplet, ke ai trekonshi mrapa qe duket si hink, dhe qe me terheq te terin posht, me humb aty ku lind bota.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Mua me te thene te drejten me intrigojn shume tangat, kur i shof gocat me to me perqendrohet veshtrimi, mendimi, qenia komplet, ke ai trekonshi mrapa qe duket si hink, dhe qe me terheq te terin posht, me humb aty ku lind bota.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kaq i perqendruar??? :eek: , kujdes se do te te shkrihet akullorja

genti

Primus registratum

Kiti kam qene pak i zen zemra,por do ta qendis una nje tekst tyja,ama tekst eee :kiss:

genti

Primus registratum

Nice te keqen te firmes,Si thote ai Enrikua: "would tremble if I toutch your legs" /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

vallai xhino, me tho te drejten s'di me iu pergjigj asnjones nga keto pyetjet"would you" por nji gjo osht e sigurte qe per ti pyt osht e vdekme, qe kom per ti pyt...

tashi mrena temes, kush kishte vesh tanga sot iher????

Fiksim fare e kam kur jam ne shkolle (leksion)kur fillojn te gjithe te shkruaj gocave u dalin tangat gjer aty sa fillojne e behen rrip,nje shumllojshmeri ngjyrash por mbizoteron e kuqa dhe e zeza.
Eh ca gallate!

genti

Primus registratum

Me fiksim kam ato me ngjyra te ndezura si te verdha ose portokalli dhe te jene veshur nga nje femer qe eshte pak si ngjyre cokollate :rolleyes:

genti

Primus registratum

He more ti mos e bej aq te madhe,ne te tjeret jo ne seder, po ne po na preken edhe ne "sedere" e bejme zemren gur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
: :eek: , kujdes se do ju shkrihet akullorja cuna[/QB]
ku ma gjete se qenka fiks per keta

gjino si u be puna e dardhave(se mos kujton e TANGAVE)

genti

Primus registratum

A-ha ketu ne hollande nuk rriten shume dardhat,sa per dardha duhet ber ndonje rruge poshte nga memedheu... /pf/images/graemlins/wink.gif

Per kenge nuk jam kondra por perrallen ama jo me teme si kjo e jona ketu,se me le gjithe naten :smash: e ke parasysh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

nuk e kuptoj cdo te thuash me :smash: por mos ndoshta te prishet rrubineti :goofy:

edhe shkoi a cuni te kjo goca edhe ia oqi fare too tangat e pastaja fjeten gjume

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:

[qb] edhe shkoi a cuni te kjo goca edhe ia oqi fare too tangat e pastaja fjeten gjume [/qb]
"e pastaj fjeten gjume" Sa prekese :cry:

O Kiti do me tlegosh ni pelal tjetel ti zemla? :book:

genti

Primus registratum

Pastaj fjeten gjume hmmmmm
Dmth. ata para se te flinin gjume kane bere dicka tjeter, apo jo?
Ca bene ata para se te flinin gjume? :sleep: