TAKOHEMI NE ANGLI

London_UK

Primus registratum
Re: TAKOHEMI NE ANGLI

Vetem per te konfirmuar oren.
Ora do te jete 3-4 te shtunen me date 30 nentor dhe do dalim te pime nga nje kafe dhe pastaj do dalim ne nje Pub te mire aty ne Park Lane dhe takimi mund te zgjasi deri ne oret e vona te nates (por cdokush qe ka deshire te iki me heret tek shpia per arsye personale, mund te iki )
Dhe deri ne tani jemi bere gati 10 veta te konfirmuar qe do vijne dhe shpresoj qe te vijne dhe nja 10 te tjere dhe jemi tamam.
Me respekt London_UK

P.S nese keni deshire qe te vini ne takim dhe nuk e keni derguar numrin e telefonit dhe e-mailin ju lutem me kontaktoni me privat mesazh sa me shpejt, se data erdhi dhe 6 dite dhe takimi do behet ne Coven Garden

Lenci

Primus registratum

na shkruni emrat kush e kush do vije /pf/images/graemlins/smile.gif

D-J

Forumium maestatis

Une do vi bashke me Grejsin dhe Smiley Face
help.gif
Vetem qe oren s'e morem vesh mire.
3 apo 4?

grace

Primus registratum

S'u pyeskan me robt ktu : "do s'do", u beka fakt i kryer direkt!
:smash:

London_UK

Primus registratum

Dhe nje here tjeter po shkruaj per te konfirmuar takimin.
Takimi do jete me date 30 nentor, te shtunen (pas 2 diteve) ne oren 3 te mbasdites dhe do te takohemi tek stacioni i trenit ne Coven Garden
deri tani jemi bere rreth 13 veta dhe shpresojme qe te behemi dhe me teper keto 2 ditet e fundit!

Per me teper, me dergoni numrin e telefonit ne privat mesazh dhe ju marr ne telefon vete ok
Bye se ika
me respekt London_UK

P.S Lenco per me teper me kontakto ne privat dhe numrin tend e kam une dhe ti e ke timin keshtu qe nese do hajde dhe ti dhe merr dhe Gulin me vete bye

London_UK

Primus registratum

Takimi ishte i mrekullueshem dhe ja kaluam shume mire, shpresoj qe ne te ardhmen do jete dhe me i mire
me respekt tani

endri cobo

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif pershedetje njehere te gjithve MIRSEUGJETA hi un jam Endri jetoj ne londer jam 22 singel student kam nja 8 muj ne londer pershdes london uk.GULI.D-J.PANDA.AlMOST PREFECT...the disa te tier qe nuk i mbaj mnet niket ...un jam i ri ne kete forum po ne takim shkova aman!!u kenaqem :thumbsup: u njofem me shok ethe shoqe te reja ..deshiroj te shifemi se shpejti serisht.!! edhe nje pershedetje te vecant per D-J 3 meeeeeeeee 111111 aloooooooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/smile.gif )))))) /pf/images/graemlins/smile.gif

Lenci

Primus registratum

Boni qef juve boni se jeni te rinj /pf/images/graemlins/smile.gif

the_white_panther

Forumium praecox

O Endri po une se kam Panda, The White Panther e kam sidoqofte beja njehere ate telefonaten atij DJ's dhe na trego se si shkoj.

Meqe ra fjala edhe ti DJ u bere. Une te kam dite per Haker.

Tungu. Elvisi.

the_white_panther

Forumium praecox

Se gati harrova, takimi ishte i mrekullueshem, u beme te gjithe sa ishim dhe shkuam ne pube, kemi nderruar ca, po me e bukura ishte se ishin aq shume sa nuk kishin vende per tu ulur ne pube.

Sidoqofte nje takim tjeter do te behet shpejt dhe do te organizohet te pakten 2 jave perpara qe asnjerit nuk do ti prishet pune, dhe shpresoj qe do te vine te gjithe. tungu. dhe pershendes DEA (patrioten), London UK, DjEndrin,ALmost Perfect, DJ ps:Ai Endri do ta nxije jeten me ate telefon. lol. dhe te gjithe te tjereve qe nuk jua mbaj mend nikun.

grace

Primus registratum

Me pak fjale doli me sukses?? /pf/images/graemlins/smile.gif
Hallall!!! Mu beka qefi qe ja paskeni kaluar mire, po me mire akoma...qe s'paskeni gjet pub (joke) /pf/images/graemlins/smile.gif
Ishim "te gjithe" dmth....cfare??(se s'e kapa) :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

endri cobo

Primus registratum

papapapapa po un kur e kam shkru ate se kisha par nickun sa u registrova ethe kaq mbaja ment panda lol nejse mo desha ta vija hacker po thash lere se po i trem hahahahahahaha nejse kujdes numrat ju se po ja u kapa u bera lemeri se dj po flet me vete akoma hahahahahahahahahaha ...pershendetje te gjithve:))

almost perfect

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Smiley_Face:
[qb]Me pak fjale doli me sukses?? /pf/images/graemlins/smile.gif
Hallall!!! Mu beka qefi qe ja paskeni kaluar mire, po me mire akoma...qe s'paskeni gjet pub (joke) /pf/images/graemlins/smile.gif
Ishim "te gjithe" dmth....cfare??(se s'e kapa) :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ciao tesoro,
sigurisht qe me sukses doli pse cfare mendove ti?

edhe ne na behet shume qejfi qe ia kaluam aq mire :)
kurse ato vara vingot per te gjet pub kishin lezetin e vet apo jo ?

ishim te gjithe d.m.th ishim te gjithe si shpirt :) po duhet te kishe qene aty per te kapur kete dhe ca gjana te tjera qe si kupton dot ....

nejse ki mendjen heres tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

endrit dhe DJ - " po ai ishte zeri i shokut tim...hahaha " na kenaqet cuna

pershendetje te vecanta atyre qe erdhen ne takim qe besoj do jene grupi roganizator i takimit te ardhshem apo jo

edhe heres tjeter sduhet harru aparati me vete sa per tia ba i cik gizili te tjereve :)

kaq per momentin

almost perfect

Primus registratum

se harrova

pershendetje te vecanta Tanit
per organizimin, e dime te gjithe sa e veshtire eshte me i mbledh njerezit

faleminderit :)

endri cobo

Primus registratum

jo keq mir almost !!po mua sme pershendete fare e /pf/images/graemlins/frown.gif ( nejse se po te mar ne tel po mos u trem /pf/images/graemlins/smile.gif )hahahahahahahhahahahahahahaha 3 me 111111111111111

sweet_eyes

Primus registratum

iiiiiiiiiii sa inat qe une nuk erdha!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
po shyqyr qe paskeni bo qejf e qekeni kenoq /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif