TAKOHEMI NE ANGLI

GuLi

Primus registratum
Re: TAKOHEMI NE ANGLI

Harrova se jam ne Frymezim te thell sot /pf/images/graemlins/smile.gif

[1] Vendin
[2] Daten /pf/images/graemlins/tongue.gif

London_UK

Primus registratum

Patjeter ne Finsbury park takohemi por kafen e paguan i zoti i shtepise /pf/images/graemlins/smile.gif
Keshtu qe gulo behu gati merri nja £500 me vete se do behemi shume, jemi mbi 100 dhe nga £5 kafe per njeri ikin £500 ok, he se ska gje se ke lek ti dreq /pf/images/graemlins/smile.gif
Nese kerko ndihme thuaj lencit te investoje nje cike /pf/images/graemlins/smile.gif

GuLi

Primus registratum

HaHa Tano /pf/images/graemlins/wink.gif e Bone LENCI'n mos me u duk ne Londer per 1 Muaj Rrjesht :smash:

London_UK

Primus registratum

hahahhahahahaha
Jo re se Lenci eshte cun me seder dhe nuk ik ashtu ai /pf/images/graemlins/smile.gif
Apo jo o Lenci /pf/images/graemlins/smile.gif
Mos i thuaj ashtu se pastaj nuk te len te fusesh doren ne xhep por i paguan te gjitha vete /pf/images/graemlins/smile.gif
Se eshte cun me seder ai o Gulo /pf/images/graemlins/smile.gif

Lenci

Primus registratum

Ka vdek (nen tereza) keni mar vesh se ka dal (bab tereza) juve /pf/images/graemlins/smile.gif

rudiuk

Primus registratum

O me ca bohet ...ra vrulli prape... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rudiuk

Primus registratum

Hajde hapa faqe te re........ /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Hajt me kembe te mbare...... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

rei

Primus registratum

o D-J aq shume je lodh ate dite sa s'te ndjehet me zeri......
e kam thene sterniperat tona ndoshta takohen po ne as qe behet e fjale mos leni takime kot se ka per t'u prish prape forumi!

the_white_panther

Forumium praecox

Kur ta vendosni ju lutem ma qoni nje PM, per mua kur te doni. Po vendoseni te pakten 2 jave perpara qe te kemi mundesi te parashikojme gjerat. tungu.

D-J

Forumium maestatis

Hajt pra vendin e takimit po e caktoj une. Daten dhe oren zgjidhini vete. Takohemi ne COVENT GARDEN tube station. Dicka tjeter qe me ben pershtypje eshte se nuk po shikoj emrat e atyre qe deshen te takoheshin heren e pare. Mos jane takuar gje apo kane ndryshuar emrat?

A

Adami

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ku iku almost_perfect?
..................................................
Me respekt Adami

TEDI

Valoris scriptorum

Ho pra kur e keni daten se do vij dhe une ... Mu m lajmeroni 3 muaj para ...

f

Primus registratum

ok vendi u caktua. :thumbsup:
si ju duket data 30 e ketij muaji per takimin. i bie e shtune me duket. ata qe s'jane dakort te caktojne nje date tjeter.
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

grace

Primus registratum

Fillimisht postuar nga D-J:
[qb]Dicka tjeter qe me ben pershtypje eshte se nuk po shikoj emrat e atyre qe deshen te takoheshin heren e pare. Mos jane takuar gje ?[/qb]
uuuu shume e sakte! Si e gjete?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Erdha dhe une me futni dhe mua ne liste . Dmth me trup do jem ktu me menje do jem atje ...

Ajsberg

Primus registratum

...............................

GaP

Primus registratum

ehehehe!!!
une them takohe tek ai pub-i qe eshte ne buze te detit afer meje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si ju duket si ide????? mua me pelqen per veten e ime /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: ishalla s'ndaloj ndonje shqiptare tjeter per ti dhene doren :tipsy: :tipsy:

almost perfect

Primus registratum

hi, pra

qe do takohemi kjo sdiskutohet po nejse,

skam gje kunder covent garden po se njof ate zone :), prandaj

une them ne date 30, ora 6.30, ne Oxford Circus tube station, para top shopit, ene ikim me noj pub pastaj

si thoni?

kush te deshiroje te me dergoje nr e cel ne pm qe te merremi vesh gjithsesi, ok?

hajt pra se shihena

pershendetje te vecanta Adam :)

grace

Primus registratum

dukeni qe jeni te njoma ne Londer /pf/images/graemlins/laugh.gif , Hajdeni takohemi ne Covent Graden ....Oxford Street....Hyde Park, thone. A thu se Londra eshte Shijak.
Shkoni shkoni se per tu pa keni!!

:rockband: :rockband:

Almost perfect, ta garantoj une qe ka me t'deshtu prap /pf/images/graemlins/laugh.gif , qeke e pamarrevesht ti :smash: :smash:

D-J

Forumium maestatis

Ho me si boni se lam nom. Jo atje po ktu. E tham pra i her ca kthehemi prape ke veni takimit. Jo se e zgjodha une, kushdo mund t'a kishte zgjedh por po tmarrim parasysh ca i pelqe njonit e ca i pelqe tjetrit skena per tu bo mar noiher. Thame ne Londer se ma do mendja se shumica jane ne Londer. Covent Garden se eshte ne qender keshtu qe su ngelet hatri shume vetave, ka nje dalje dhe snagtrrohemi dhe zona esht rrafsh me pube nqse e keni ndar mendjen per pub dhe s'eshte e thene qe duhet ta njofim zonen sikur ca do bejme.. Daten e caktuam, 30 Nentor, oren po 18.30, ja maroi muhabeti. Per list ska nevoje fare kushdo le te vije. Sa rob te veshtire qe boheni.