TAKOHEMI NE ANGLI

grace

Primus registratum
Re: TAKOHEMI NE ANGLI

avash ti.....djale, mo na u bo si trim!
Ideja eshte qe "njerezit" te mblidhen brenda nje vendi si pub apo dicka e tille, s'pret robi jashte sikur sa ka zbrit nga mali,si thoni ju. Caktoni nje vend dhe mblidhuni aty, BRENDA dmth, ose vazhdoni jashte meqe e paskeni te gjithe qejf!
help.gif
help.gif
:tipsy:

D-J

Forumium maestatis

Grejs cer thu me lal? Sikur tpaskan vu vetem me sabotu ene me ndjell percarje. Ktu ska asigjo per trimeri, trimeri e madhe nuk e shef. Ideja e "njerezve" eshte te takohen njeher, brenda apo jashte shofim pastaj ene bojme. Njerezit skan per te prit me ore te tera se kot skemi len orar, ene me sa kam pare un jo vetem njerzit e malit takohen jasht. Njerzit vijne nga ane te ndryshme dhe ne kur kemi veshtiresi te takohemi jashte ne nje vend qe gjehet kollaj lere pastaj po te caktojme nje vend te mbyllur qe sdo biem kurr dakort. Jo po takohemi ne shtepin time po te doni. Grejs vishu pak trashe po pate ftohte ose na thuaj te pakten ndonje vend te mbyllur. Be more constructive babe!

grace

Primus registratum

Fillimisht postuar nga D-J:
[qb]Grejs vishu pak trashe po pate ftohte ose na thuaj te pakten ndonje vend te mbyllur. Be more constructive babe![/qb]
Te ishte per te organizuar e kisha bere me kohe, po meqe e hapet lojen .... me mire po ju sodis juve. Ta shohim cdo na nxirrni ne drite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

grace

Primus registratum

uu po.. se harrove une qe je drejtor i temes ti /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes:

almost perfect

Primus registratum

ne rast se eshte ashtu si thua ti, ok per covent garden

per te tjerat asnjehere nuk arrihet konsensusi i plote :)

kush ka deshire le te vije

Grace mjaft mi lal, se le nam me ate vendin e mbyllur

njeriu nuk duhet te kete frike nga deshtimet, you must try to make things happen !!!

kaq kisha per momentin :)

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Grenxa:
[qb]uu po.. se harrove une qe je drejtor i temes ti /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes: [/qb]
Ihiii, c'grua llafazane!

sweet_eyes

Primus registratum

Amon mor amon po zgjidhni nji vend mo se lam kokrren e namit. Po pse mor yahuu kaq veshtire e paskemi me na u puq mendimet.....

P.S. pakten te vendosim dicka para vitit te ri..... se keshtu si e kena nis hehehehe s'kena gjo ne terezi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

the_white_panther

Forumium praecox

akoma nuk e keni vendosur. Cfare prisni?

Une po pres. Si gjithmone kur ta vendosni me qoni nje PM> ok, mirupafshim.

London_UK

Primus registratum

hey hey hey
cfar beni keshtu re /pf/images/graemlins/frown.gif
Kush eshte gati te takohet
te shtunen me date 30 te ketij muaj takohemi se ate dite me futen dhe leket nga puna dhe keshtu qe nga nje pije e keni nga une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ok pra kush te jete i interesuar per takim e lejme ne coven garden dhe me nisni numrat e telefonit te gjithe qe ta organizoj une,, pra kush te jete dakort le te me dergoje nje PM mua dhe bashke me te dhe numrin dhe do i marr ne telefon qe ta lejme te takohemi ok
Pra takohemi dhe ska rendesi se sa behemi 2-3 veta apo me shume rendesi ka te bejme takimin e pare dhe pastaj mund te bejme takime te tjera ok
ciao
P.S mos harroni per takimin pra me dergoni numrin ne PM te gjithe ato qe duan te takohen
bye

London_UK

Primus registratum

hey se harrova per ju gocat nese do lini numrin e telefonit ne Pm kur te me dergoni PM per takimin ju lutem me lini oren kur mund tju kontaktoj per takimin se ndoshta ju prish pune me ju marre pa orare
ciao te gjithe dhe mos harroni te lini dhe e-mailin se 2 dite para takimit do tju dergoj te gjitheve nga nje e-mail
Me respekt London_UK

ylli20

Primus registratum

Une jam dakort per tu takuar ne coven garden me date 30 nntor dhe numrin tim ja kam dhene London_UK ne privat msg
dhe shpresoj qe do te vijne dhe te tjeret
m respekt Ylli

Lenny

Primus registratum

Dhe une jam dakort per tu takuar ne coven garden dhe do te jem aty te shtunen dhe gjitheashtu dhe une ja kam derguar e-mailin dhe numrin e telefonit London_UK dhe pres telefonate nga ai qe ta konfirmoj takimin.
Me respekt Leonardi

oktapodi

Primus registratum

kur te vendosni me beni dhe nje lajmerim mua,

ciao dhe tia kaloni qe te gjithe.

edi20

Primus registratum

hey mire se ju gjeta /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe une po bashkohem me ju dhe do vij ne takim per n coven garden.
pra shihemi atje ok
ciao

ohh harrova numrin tim dhe e-mailin ja dhashe London_UK keshtu qe res te marr konfirmim
me respekt EDI

London_UK

Primus registratum

Lenco me vjen keq por e kemi vendosur ne coven garden /pf/images/graemlins/smile.gif
nese ke deshire hajde dhe ti se te presim /pf/images/graemlins/smile.gif
jemi bere nja 7 veta deri tani keshtu qe po te vish dhe ti nuk do ishte keq /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe mos harro dhe gulin merre dhe ate se nuk kam numer te tij /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao dhe mire u takofshim ne coven garden te shtunen tjeter

rudiuk

Primus registratum

Dmth u la te kali i Skenderbeut..... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :rockband: :rockband: :rockband: