Suplemente per menopauzen

Airbourne

Papirus rex
3iLH2CL6E9s37DeVnFIVka-30.jpg
pse bazoheni vetem me broshura amerikane gjanem ju n shqiperi?a ka universitete n shqiperi qe studiojn popullaten tone ?a e dini se ushqyerja e njerezve mediteran eshte ushqyerja me bio dhe kane jetegjatsi me te madhe e skena nevoj per studime amerikane.
MULTI-GYN ActiGel.

Bei bakterieller Vaginose, Hefepilzen und deren Folgeerscheinungen

Ein Marktführer unter den Prophylaxe- und Therapieprodukten gegen bakterielle Vaginose und Hefepilze (Candida) auf 100 % natürlicher Basis.

Wirkt schnell gegen Juckreiz und Reizungen, verhindert unangenehmen Geruch und Ausfluss, verbessert die Vaginalflora.

PS:

Anbieter: Ardo Medical GmbH
Darreichungsform: Gel

107 Kundenbewertungen oder 5 sterne.

  • Top

    Sofort lieferbar

    Ohne Rezept.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Uauu paskemi arritur deri aty sa burrat te diskutojne efektet e menopauzes ?! Kjo eshte karakteristike femerore. Ajo qe nenkuptohet eshte mbarimi i ciklit menstrual te femres qe shenon edhe mospjellshmerine e saj pas kesaj moshe. Ezaurimi i hormonit te estrogjenit eshte nje arsye e cila shkakton kete lekundshmeri emocionale te femres e cila shoqerohet me simptoma fizike nga me te lehtat si ndjenja ftohte-ngrohte deri tek me te veshtirat si hemoragji te pandalueshme qe mund te shkaktojne vdekjen e saj.

Shkrimi i letres se bardhe nga idiotet me te medhenj te historise universale te cilet e mendojne vrymen e zeze te universit si vrimen e se emes se tyre eshte pikerisht ajo qe ka shkaktuar kete tragjedi te madhe te njerezimit.

Imagjinoni tani sikur nje debili t'i jete mbushur mendja se eshte nena e njerezimit!

Ndaj dalin femra me mjeker dhe burra pa koqe dhe lesh.

Should I laugh or should i cry?

El
 
Top