Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

notorious

Primus registratum
Re: Sugjerimet

pra me pak fjal ti duke lexuar diçka tek Coriere della sera mund ta dergosh dhe ktu apo tjetri nga Financial Times apo dhe dikush nga nje gazet sportive... pra kur futem ne Internet di ku te klikoj e jo ti mar me radh linket per te pa diçka interesante

p.s. bizniesi esht shum i thjesht mer master... ska koh per shum pytje po vepro pa turp e pa meshir... pse çfar ka me shum se ty nje gazetar...? qe per mendimin tim kopjojn njoni tjetrin me vite e vite

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

gazetarin mund ta bosh dhe ti po dhe un e kushdo... mjafton qe te botojm ne kte gazet nje artikull qe e shikojm te arsyshem dhe te jen 2 apo 3 persona qe te vendosin ate artikull qe shikojn te arsyshme ...

[/ QUOTE ]

Duket qe s'je marre ndonjehere me gazetari, se, ne te kundert, ndryshe do flisje. Megjithate, ne shqiptaret jemi te zote t'i bejme te gjitha eee? Ncncncncnc, Jack of all trades huh...

M

Mortal

Guest

Ok, nje pyetje kam: 'Si ndihmojne ne zgjidhjen e problemit tim, keto replikat e mesiperme?'

notorious

Primus registratum

mjafton qe te botojm ne kte gazet nje artikull qe e shikojm te arsyshem dhe te jen 2 apo 3 persona qe te vendosin ate artikull qe shikojn te arsyshme ...

[/ QUOTE ]

Duket qe s'je marre ndonjehere me gazetari, se, ne te kundert, ndryshe do flisje. Megjithate, ne shqiptaret jemi te zote t'i bejme te gjitha eee? Ncncncncnc, Jack of all trades huh...

[/ QUOTE ]

ishte ajo qe un citova thelbi i asaj qe doja te thoja un... normal qe sjam marr me gazetari, se kam as ne ambicje... po me ç'shikoj e ç'kuptoj kam dal ne konkluzion qe lajmi 1 eshte, dhe ka te tjere neper organet e gazetave qe e perpunojn ate lajm

pershembull... ne Itali pothuaj se te gjith gazetaret perqendrohen tek axhensia ANSA dhe te nesermen ne baz te atij lajmi zbukurohet ne te gjitha gazetat... por si te drejt autori poshte shkruhet dhe nga se vjen ky lajm

ja kshu muhabeti...

p.s. Saltin, me pak fjal ajo qe un thash esht qe te kopjohen artikuj te ndryshem nga gazetat me famoze ne bote e ti lexojm ktu... po jo qe ti si moderatore qe je te dalesh rrugve ti mbash kandilin dikujt e te na japesh lajmin ktu, qe filonka e boni mrom me tipin

hells_kitchen

Forumium praecox

Une sygjeroj qe antetarët/et duhet te kene te drejte te ndryshojne nentitullin e tyre ne baze te desheriva personale. Kjo duke perfshire dhe konturivitetin e ngjyrava dhe larmine e fontit gjithashtu.

eniad

Forumium maestatis

[citimi p.s. Saltin, me pak fjal ajo qe un thash esht qe te kopjohen artikuj te ndryshem nga gazetat me famoze ne bote e ti lexojm ktu... po jo qe ti si moderatore qe je te dalesh rrugve ti mbash kandilin dikujt e te na japesh lajmin ktu, qe filonka e boni mrom me tipin

[/ QUOTE ]

E para, te lutem mos me shtrembero nofken /pf/images/graemlins/laugh.gif, se s'e kisha fare menjen ke kripa kur e vendosa /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E dyta, nuk ishe shprehur aq qarte me siper qe te nenkuptoje kete.

E treta, edhe perzgjedhja e artikujve kerkon nuhatje gazetari, per te sjelle ate qe duhet e jo lidhje nga me te ndryshmet qe pak vlere mund te kene.

E katerta, une s'i mbaj kandilin asnjerit as per qejf e as per profesion dhe aq me teper t'mor vesh se me ke e ka bo filonka apo filoni, se ky s'osht lajm, jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shnet e pare!

true confidental

Forumium maestatis

Albumi eshte mish-mash /pf/images/graemlins/laugh.gif......se kuptoj pse postojne robt lule e figura artistike qe u pelqejne ...lol, apo per ta ndare kenaqesine e pamjes edhe me ne te tjeret ...
Desha me gjet dicka e spo dija rrugen nga te hyja dhe te dilja .....ka nevoje per nje deep cleaning /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

aha...

per te paren me fal se tani po e shof... e me t'thon te drejten as un se kisha menien tek kripa kur te replikova... por tek nje pjat tipike ktu ku jam un (saltin-bocca) /pf/images/graemlins/smile.gif

e dyta...

e treta... esht me e thjeshte se e katra

mjafton te hapet nje gazet virtuale... me lajme interesante jo sa vete vdiqen sot ne Siberi per temperaturat e ulta

me pak fjal lajme terheqese qe i kopjon nga gazetat e tjera e thjesht dikush bon gazetarin qe ka nuhatje e dikush e kopjon... dhe kjo faqe e gazetes te rifreskohet ne çdo 3 dit

ky forum ka shume vizitore nese kjo ide qe un e shpreha do ket sukses ne nje te ardhme mund edhe te bohet me pages hapja e gazetes

te thash un se kam iden sepse sjam ekspert ne internet... por thjesht kam nuhatje per kshu gjojnash... e jo si ty qe me dukesh shum frikse /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo po kshu e po ashtu... edhe me i pas gradis gjojnat keni frik /pf/images/graemlins/smile.gif

nejse,

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> Epo trima te gjithe si ti s'do jemi ne, se, jo per gjo, po do plaste pushka ne hec e t'pushojshin masnej.

Per te tjerat s'ia vle me kthy pergjigje, e kupto vet ti se dukesh cun i zgjut /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif.
</font>

notorious

Primus registratum

po kte trimin nga ma nxore ti me qafsh...

t'pakten ksaj pytje pergjigju... se sjam dhe aq i zgjut sa me bone ti...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une do sugjeroja qe ne fillim te cdo nenforumi, psh te Ekonomia,Psikologjia,etj etj ,te hapej nje teme ne fillim ku cdo anetar te shkruaje artikujt qe ka lexur neper gazeta ,revista apo vende te tjera ,dmth te jete si tip boletini me permbledhje artikujsh,sepse ndodh qe per te shkruar dicka te Ekonomia qe ska lidhje me temat e hapura te duhet te hapesh teme te re dhe nderkohe ai mund te jete vetem nje artikull i thjeshte qe duhet vetem te lexohet dhe kush te doje mund ta diskutoje me tutje.Pak a shume eshte dicka riorganizuese.Kjo gje vlen per shume nenforume,jo vetem per Ekonomine,psh per Psikologjine,Sociologjine,Politiken etj etj.

Qerratai

Primus registratum

C'eshte ky boletin ? /pf/images/graemlins/lol.gif

Buletin thuhet. Ideja eshte interesante LiPS, por s'eshte nevoja qe te nderhyjne moderatoret apo adminat ( pervec faktit qe ta vene si kryeteme ). Mjafton te hapesh nje teme ne cdo kategori ti vete, ta titullosh ne menyre qe te permbledhe idene tende dhe ja, mbaroi puna /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

PO pra po por eshte ndryshe kur e hap nje moderator dhe ndryshe kur e hap une.

P.S. Rrofsh per korigjimet drejtshkrimore.

Qerratai

Primus registratum

Nuk jam dakord me faktin qe qenkerka ndryshe po ta hapi ate lloj teme nje moderator. Them se eshte njesoj.

Ps: korrigjimet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ujku81

Primus registratum

Njesoj eshte. Thjesht mund ti kerkoni moderatorit ta vere ne krye. Tek Ekonomia p.sh ka nje teme Lajme Ekonomike, ku vetem behen copy paste shkrime nga gazetat.
Megjithate nuk jam i sigurt qe do funksionoje, nuk para ka nerva njeri ti lexoje der ne fund /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

po ato si artikuj kur futen ne mes te diskutimit te acarojne nervat sepse edhe sjapin ndonje mendim te anetareve,edhe per tu lexuar deri ne fund nuk lexohen,dhe ai qe eshte i interesuar mund te shkoje tek keto tema e te lexoje..tamam si puna e Lajme Ekonomike.

Diddy19

Su@mi

Nuk asht sugjerim por pyetje:

Pse shpesh (me)ndodh qe emoticon-at nuk mi ve aty ku du une por i ve ne fund te postimit? Dmth une ve kursorin, klikoj tek emoricon por nuk ma pozicionon aty ku eshte kursori.

Edhe ky problem i upgrade-imit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

hmmm.gif

Ikona nje /pf/images/graemlins/smile.gif
Ikona dy /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Ikona tre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

E zbulova kur me ndodh nje problem i tille.

Ndodh kur une shkruj ate qe kam per te shkru dhe du te ve emoticon-s ne fund te postimit (dmth jo gjate postimit).
Kur une du te ve emoticons, psh ne fund te fjalise se dyte, emoticon-at nuk mi ve aty po mi ve ne fund te postimit.

olti

Neo

Ndonjehere gjerat jane aq te thjeshta sa e komplikojne situaten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kliko aty ku deshiron te kesh ikonen dhe pastaj kliko mbi ikonen qe deshiron dhe ja ku be.

Status
Not open for further replies.