Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

cacol

Forumium maestatis
Re: Sugjerimet

Mand, pse i fshin shkrimet e mia ? Kaq shume djegin ?

Po pyes pra, qe pastaj te di te jap nje sugjerim : Perse vendoset dikush si moderator apo admin ?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Une thash pretendoj te kem UNE lirin e zgjidhjes
tek problemi Shekspirjan : " Te shfaqen apo mos te shfaqen",
sepse permbledhja e tyre nuk hyn me rrjetin e forumit por me PERSONIN.

Nese nje person esht i interesuar x shkrimet ,
ti bi tastjeres,dhe te informohet tek vet personi
- kshu esht me korrekte,me e drejt dhe SHUM me e sinqert.

Al-Punk

Still here

Tonce,
Une nuk merzitem fare nga shkrimet e tua. Bota nuk eshte e mbushur me njerez te mire dhe kete ka ca kohe qe e kam kuptuar.

Me merzisin ndjesite e uleta qe shoqerojne cdo postim tendin ne kete seksion dhe deshira e pakuptuar e njerezve te vegjel si puna jote per te luftuar cdo gje qe ka pak kuptim dhe pa pranine e tyre. Ke mundesine e nje postimi ketu dhe me pas te premtoj qe do te injoroj cdo postim tendin ne mospergjigje dhe ne fshirje!

Al-Punk

Still here

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]

Aurora e kuptoj po nuk e di ne do jete e mundur teknikisht te behet. Jo se eshte e pamundur, po nuk e di sa e perdorshme do jete dhe sa pozitive do jete. Megjithate do e diskutojme me Moderatoret!

cacol

Forumium maestatis

Tonce ? Kush eshte ky ? Une jam anetari mOsTwAnTeD e dashur Phaedrus, kshq drejtoju anetareve te forumit jo njerezve te botes reale ( mbi te cilet posti yt prej admini nuk ka absolutisht influence ) /pf/images/graemlins/wink.gif, e para kjo.

E dyta: Une te kuptoj shume mire ty, e kuptoj shume mire qe te djeg, te percellon deri ne rreze, sepse je ne gabim. Nqs forumi shkon keq, kjo ndodh sepse nuk MIREMBAHET. Ne nje shtepi, qofte kjo pasanikesh, haet, dhihet, shurroset, grumbullohet plehra etj etj, por eshte PASTRIMI dhe PUNA SHTEPIAKE qe e ben kete shtepi te paster. Pra e dashur Phaedrus, Albforumi ka probleme jo prej disa anetareve por prej moderatoreve dhe admineve qe TI ke shtuar. Ti mund te ma mbyllesh gojen thjeshte fare, duke me thene : " Per Albforumin une i paguaj leket, kshq une bej ca te me doje qejfi! " por jo, ti je aq anetar i dobet dhe i padrejte njekohesisht, sa e heq veten per admin te rregullt dhe korrekt. Behu burre edhe fol si i tille.

Shkrimet e mia mund ti fshish ore, mua mund te me vesh BAN, AF po njesoj do jete, si me mua si pa mua, si me shkrimet e mia si pa to. Vetem mos harro qe cdo gje varet nga deshira ime /pf/images/graemlins/wink.gif

Hast du verstanden ?

M

Mortal

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif

Falendero dike qe i kam premtuar qe s'do te kthe pergjigje.

Diddy19

Su@mi

Mandi, une nuk sugjerova te konsiderohej "vjetersia" ne forum ne baze te numrit te postimeve. Se sa i ri eshte nje anetar shihet nga data e regjistrimit.
Eshte normale qe nje anetar i sapoardhur te mos kete asgje per te thene rreth asnjeres prej 500 temave aktive sot per sot?
Ok, eshte e pamundur. Dakord.
Pune te mbare.

ameba

Forumium maestatis

(Teme e re)
Ju lutem sugjeroni vetem per ndryshime ne forum. Ankesat ju lutem drejtojini tek nje teme tjeter. Cdo Chit Chat do bllokohet dhe do kete deri dhe BANe!

[/ QUOTE ]

Mando Sygjeroj qe me te vertete kete here te behen me te veretete BAN po qe se edhe kjo teme degjeneron ne nivelin e asaj qe ke mbyllur !!!

mozaiku

Primus registratum

Sondazhin fetar po e shoh ne tre nenforume deri tani... ka mundesi ti hiqni e te lini vetem nje , se nje qe do te votoje e te marre pjese, nuk ka nevoje ta kete tere kohen parasysh... flm...

Qerratai

Primus registratum

<ul type="square"> Sugjerimet:

[*] Na rrisni kapacitetin e kutise se PM-ve. 150-200 per cdo anetar te thjeshte.

[*]Jepini cdo anetari mundesine per te modifikuar ngjyren e emrit te vet, titullin nen emer dhe ngjyren e tij po ashtu.

[*]Do ishte mire qe gjithesecili te kishte mundesine per te hapur sondazhe. Ne rast sondazhesh te kota apo te pakuptimta, moderatoret le te veprojne ashtu sic bejne me cdo postim tjeter qe eshte jashte teme apo i gabuar.

[*]Shtoni emoticons te reja, sa me shume aq me mire.

[*]Do ishte bukur qe te vendoseshin disa lojra dhe pse jo, te organizoheshin kampionate te brendshme ne AF.

[*]Nqs eshte e mundur, do ishte mire qe permasat e avatarit ( jo pesha e tij ne kb ) te ishin me pak strikte. Gjithashtu do ishte mire qe te ekzistonte mundesia per venien e nje imazhi tek firma. [/list]

Kaq tani per tani, uroj te merren parasysh.

cufi_bardhit

Primus registratum

Po mundohej te rregjistrohej nje shoku im. dhe te gjith emrat qe po perpiqej te vinte dilnin te zene.
Per mendimin tim emrat qe jane te rregjistruar kohe me perpara dhe nuk kan bere asnje shkrim dhe kan kohe qe kan hyre me mire te fshihen. E di qe do e uli numrin e userave ketu. por me mire do jete.

Al-Punk

Still here

<ul type="square"> Sugjerimet:

[*] Na rrisni kapacitetin e kutise se PM-ve. 150-200 per cdo anetar te thjeshte.

[*]Jepini cdo anetari mundesine per te modifikuar ngjyren e emrit te vet, titullin nen emer dhe ngjyren e tij po ashtu.

[*]Do ishte mire qe gjithesecili te kishte mundesine per te hapur sondazhe. Ne rast sondazhesh te kota apo te pakuptimta, moderatoret le te veprojne ashtu sic bejne me cdo postim tjeter qe eshte jashte teme apo i gabuar.

[*]Shtoni emoticons te reja, sa me shume aq me mire.

[*]Do ishte bukur qe te vendoseshin disa lojra dhe pse jo, te organizoheshin kampionate te brendshme ne AF.

[*]Nqs eshte e mundur, do ishte mire qe permasat e avatarit ( jo pesha e tij ne kb ) te ishin me pak strikte. Gjithashtu do ishte mire qe te ekzistonte mundesia per venien e nje imazhi tek firma. [/list]

Kaq tani per tani, uroj te merren parasysh.

[/ QUOTE ]

Me instalimin e ri te versionit pas pak kohesh do e rrisim kapacitetin e Mesazheve private (ndoshta deri ne 5 here).
Do e rishikojme procesin e sondazheve.
Avatari eshte nje BUG ketu qe lejon imazhe te medha. Besoj do fiksohet dhe ky ne instalimin e versionit te ri.

Sa per lojrat, nese keni lojera te preferuara mblidhini, na i dergoni qe ti vendosim!

Al-Punk

Still here

Cufo do e rishikojme dh enje pastrim emerash! Shume forume i ruajne NR e Anetareve per bukuri dhe per vanitet. Ne i kemi fshire dy here me pare anetaret me 0 postime dhe besoj do e bejme prap!

^Res-Cogitans^

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Aurora e kuptoj po nuk e di ne do jete e mundur teknikisht te behet. Jo se eshte e pamundur, po nuk e di sa e perdorshme do jete dhe sa pozitive do jete. Megjithate do e diskutojme me Moderatoret!

[/ QUOTE ]

Teknikisht,ne te njejten menyre siç keni ber ato komandat tek kreu :
don te dukesh ne linj?
don te dukesh se çfare lexon?
don te zhdukesh?
PO - JO !

Pastaj sa e perdorshme,sa pozitive,sa negative ...
s'te takojn ty!
Pres nje pergjigjie,
te flm /pf/images/graemlins/smile.gif.

Status
Not open for further replies.