Re: Sugjerimet
Tonce ? Kush eshte ky ? Une jam anetari mOsTwAnTeD e dashur Phaedrus, kshq drejtoju anetareve te forumit jo njerezve te botes reale ( mbi te cilet posti yt prej admini nuk ka absolutisht influence ) /pf/images/graemlins/wink.gif, e para kjo.
E dyta: Une te kuptoj shume mire ty, e kuptoj shume mire qe te djeg, te percellon deri ne rreze, sepse je ne gabim. Nqs forumi shkon keq, kjo ndodh sepse nuk MIREMBAHET. Ne nje shtepi, qofte kjo pasanikesh, haet, dhihet, shurroset, grumbullohet plehra etj etj, por eshte PASTRIMI dhe PUNA SHTEPIAKE qe e ben kete shtepi te paster. Pra e dashur Phaedrus, Albforumi ka probleme jo prej disa anetareve por prej moderatoreve dhe admineve qe TI ke shtuar. Ti mund te ma mbyllesh gojen thjeshte fare, duke me thene : " Per Albforumin une i paguaj leket, kshq une bej ca te me doje qejfi! " por jo, ti je aq anetar i dobet dhe i padrejte njekohesisht, sa e heq veten per admin te rregullt dhe korrekt. Behu burre edhe fol si i tille.
Shkrimet e mia mund ti fshish ore, mua mund te me vesh BAN, AF po njesoj do jete, si me mua si pa mua, si me shkrimet e mia si pa to. Vetem mos harro qe cdo gje varet nga deshira ime /pf/images/graemlins/wink.gif
Hast du verstanden ?