Sugjerime mbi regulloren e dhomes #shqiperia

Oxandromeda

Oxford Astrophysics
Re: Sugjerime mbi regulloren e dhomes #shqiperia

per sa i perket asajt qe the trust me lon userat e thjesht me nejt te ndihme , eshte budallallik lale
edi qe ti je msu ke faja po ti e ke pa vet si eshte bo mren te ndihme si kjosk pijanecesh e jo dhome ndihme ,megjithse ca sbo vaki dhe pranojn kto po vetem po i pati lon menja

Kurse per ate te dyten ne list qe kishte disconnect permemant ban etj etj me porten 8080
i them dicka po qe se vuan nga shikimi te kerkoj falje

shnet e pare popull

FutjaKot

Forumium praecox

hi te gjithe {mendimi im eshte* kush shan dhe ofendon ne main duhet sqaruar mire! se ne nuk vijme ne chat te marrim abuzimet e te tjeterve!!! kushtu qe kur ata te vijne ne #ndihme te marrin pergjigjen e sakte dhe jo te tallen dhe ta bejne perseri te njejtin gabim. Doja ti ktheja pergjigjen dhe AciD shembull une jam ne pune dhe log in kur kam mundesi chat dhe them 2 fjale kjo sdo te thote qe e kam kot +v ke ndihma pra mundohem dhe flas sa te kem mundesi lal !!! mos e merr per keq por vetem doja te te ktheja pergjigje lal se skam mundesi te jem {on 24 ore ne dite* flm all bofshi qef all me respekt im_tired_of_this Peace brothers /pf/images/graemlins/smile.gif

acid

Forumium praecox

Pershendetje !
Pike se pari #Ndihme asnjeri nuk tallet, ne raste te tilla i eshte dhe do i hiqet acc kushdoqofte ai, qe e ndjen vehten aq te zote sa te "tallet" . Nese mnje user ka ankesa ndaj nje operatori ne #Ndihme , le ta beje te ditur ne albforum ne: (ANKESA DHE ABUZIME)
E dyta : Arsyet e kickban zakonisht jane ne mesazhin e kick. ne rast te kundert do jepen ne #ndihme, por preferohet qe operatoret te japin arsyen ne kick (mesazh shqip).
Dhe e treta (ky supozim imi) Mendoj dhe jam i bindur qe operatoret qe nuk jane awaible ne #Ndihme nuk kane pse te rrine ne te. Per numer nuk duhet asnjeri, kush eshte ne gjendje dhe i gatshem per ndihme duhet te qendroje jo user qe jane 24 ore away, bussy, prv, apo shohin televizor telenovelat.
Vetem operatoret qe realisht japin ndihme dhe zgjidhjeve problemeve. AWAIBLE FOR HELP eshte titull qe e fiton vetem ai qe realisht eshte i tille. Ne kete menyre do eleminohet dhe bisedat e panevojshme ne dhome. mendoj qe duhet ndare shapi nga sheqeri. #Ndihme eshte dhome ndihme , #Shqiperia dhome chati publik. Nuk duhet te qendrojne user qe nuk dine komanda elementare, dhe pretendojne te japin ndihme te tjereve.
Albnetwork shquhet per seriozitet, Kjo pike eshte dicka qe duhet shqyrtuar sa me shpejt qe te jete e mundur. Uroj fat dhe lumturi te gjitheve.

THUG-LIFE

Primus registratum

tralalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalal alalalalalalalallallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalal
sa e bukur vallja kur kercen sorkadhja
bjerini cuna se i bini bukur se do e zgjidhni sa te jete falko moderator kete ket timin keni me zgjidh ajt noten e mire dhe mos harxhoni kohen me njerez qe smushin mire