Sugjerime mbi regulloren e dhomes #shqiperia

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Sugjerime mbi regulloren e dhomes #shqiperia

Fillimisht postuar nga triadi:
[qb] po jap ne une i menim meqe u opranokan sugjerimet. une menoj mos te kete me operatore.shif si tja bejme.
atehere i lejojme te gjitha fjalorin ofendus shqip.se ne fund te fundit te merr malli me fol shqip. kshu nqs lehohet fjalori ndyt operatori ska ca ben . lejm noj bot sa per qejf mos te kete noj flood ne e bojm chatin palle ariu. ky o menimi im personal. [/qb]
nuk besoj qe ne asnje shoqeri te perdoret nje fjalor 24/7 keshtu sic do ti te perdoret ne nje chatroom.

nje pyetje: ty te pelqen kur te ofendojne dhe te shajne te tjeret me rob shpie, farefis a ku di une ne publik?? nahhhh, nuk besoj. ne prv ekziston /ignore ndersa ne publik ka operatore.

hope i got what i mean /pf/images/graemlins/smile.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
hahahahh he mer se po i bini kot ne qafe:p..
shaka po bente..
ej une kam dhe nje sugjerim tjeter..te permirsohet si opsion lajmerimi i botit nese te ka kerkuar njeri..flm sop-a .. e di qe do na degjoni..

FALKO

Forumium maestatis

Djema e vajza, botet nuk varen nga Sop e #shqiperia por nga adminet qe administrojne serverat.

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje te gjithve nga Xha Jaho. Me qe po japin te gjith sugjerimet e vetea po jap edhe un timin: ne main lejohet vetem anglishtja e shqipja un do te propozoja edhe italishten sepse jam i sigurt qe shumica e chatistave e kupton me mir se sa anglishten. Ju uroj gjith te mirat shnet e pare e bofshi qef... :rockband:

italstud

Primus registratum

une them mos te lejohet asnje gjuhe e huaj.boll eshte shqip pse duhet te lehojet anglishtja apo italishtja.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me kenaqesi do te beja nje sugjerim.ka disa kohe qe verej qe disa aop apo sop te shqiperise nuk qendrojne te #ndihma per ndonje konflikt apo per arsyet e tyre personale.do doja te mos lindte kontradikta qe na lind ne kanalin ndihme kur usera-t marrin bane nga aop apo sop qe sjane ne ndihme.ne si ndihmojme dot sipas rregullores nuk mund te heqim bane te sop-eve kur ata jane ne kanal,ata po ashtu sja u heqin sepse askush si gjen qe ti kerkoj ndihme,mendoj se do ishte mire te harmonizoheshin te dyja dhomat pa menduar per autoresite e dhomave. :wave: good luck!

picasso

Forumium maestatis

jashte teme, ketu nuk eshte per te bere muhabet me te tjeret por per te dhene ide te reja.

acid

Forumium praecox

Acid, nuk eshte e lejuar te besh publike lista te tilla.

acid

Forumium praecox

E drejte kerkoj falje.
Por kjo pike me duket jo parendesi prandaj e nenvizoj.

acid

Forumium praecox

Pike tjeter per tu shikuar.
Shpesh ndodh qe user ankohen per user qe bejne kercenime dhe ndermarin fjalor banal ne privat, dhe gjithe kjo perfundon ne main heret a vone me flood shpesh, ose me ane tjera negative shprehjesh. Meqe neve per reklam ne privat ndermarim masa ndaj userave gjithmone duke pasur parasysh shfaqjet e logs them se duhet ndermarre mase edhe ndaj kercenimeve dhe problemeve te tjera qe i perkasin privatit. Nqs nje operator nderhyn pike se pari duke keshilluar ose paralajmeruar userin qe mund te nderrmeret masa e largimit te ti nga dhoma problemet e ketij lloji nuk do te zhduken,por do kene nje perqindje zbritjeje. Per kete pike pres nga ju mendimin tuaj nese ju duket e drejte apo jo.

FALKO

Forumium maestatis

Per probleme privat ekziston /ignore nick apo /silenc *!*@Ip.
Per reklama me mire te keshillohet nje Ircop sesa te nxirret useri jashte. Kjo gjithmone nese behet fjale per dhoma te Albnetwork e jo per servera te tjere.

acid

Forumium praecox

FALKO ketu behet fjale vetem per ALBNETWORK
serverat tjere na i trego ti, ti i njeh me mire

picasso

Forumium maestatis

o falko...e di qe do e ndrzshosh kete mesayh po nejse...por dua te thme nje gje(jo gjithnje kur nuk i kupton ti fjalet jane jasht temes...)behu me i ygjuar dhe mos na meryit shume...apo do ma japesh ban se them nje mendon kundra teje...

THUG-LIFE

Primus registratum

PAPAPAPAPAAPAPAPAPA kemi shume kohe qe i bime me i brime fyellit jo duhet ndryshu kjo jo e ka fajin ajo etj etj gje tani per tani spo rregullohet. Tani ne po japim mendimet tona ketu po sa do meren parasysh ato nga ky moderatori qe 1 e 2 myll temat dhe moderon mesazhet ?
kjo mer vellezer eshte kot dhe ne kot sa flasim e flasim e flasim por asnjeri sna e fishkelle ose sic thote i mocmi
PO I BIME PRAGUT TE NIGJOJE DERA
po a nigjo dera? tani ketu gjera per tu ndryshuar ka shume po ju lutem ne rradhe te pare zbatoni ate rregullore se per ndryshime do presim si gomari sa te dal bari noten kalamoj me moshe te madhe

acid

Forumium praecox

Pershendetje.
Une cuna Shpresoj te mos jete ashtu sic u tha me siper. Mendoj se nese do kete supozime bindese do meren parasysh. Fundja ligjet populli i ndryshon. Dhe si i thone ju beni tuajen, ne tonen , dhe ata te tyren. Le te shohim ca do nxierim ne drite. Por eshjte edhe nje shprehje e bukur qe dua ta permend ketu.
Cdo popull meriton ate qeverisje qe ka. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps Ne jemi te mire , sepse ju jeni te tille /pf/images/graemlins/tongue.gif Fat dhe begati te gjitheve. (Ju lutem merni pjese seriozisht mbi temen) shtoni sugjerimet tuaja, edhe nese nuk jeni te sigurte per ate sugjerim . Le te hidhet ne shqyrtim.

THUG-LIFE

Primus registratum

mirembrema acid
sdua te bej chit chat me ty dhe sdua qe te behem i besdisshem ne kete teme se e di shume mire qe edhe sikur une ti dhe ndonje tjeter te kete te drejte sdo e gjeje ate . per te rregulluar ky chat ka shume por duke e konsideruar topin e dikujt dhe shtepine e dikujt tjetri (ose sic thote eliani pronen private)atehere rregullat i vendos i zoti i kesaj prone dhe nuk pret sugjerimet tona sado te mira dhe frutedhenese te jene. e dyta me te vertete cdo popull merito qeverine qe ka dhe me te vertete ne ju meritojme juve se ju jeni qeveria jone qe na udhehiqni na moderoni dhe kur te doni pa shkak pa asnje arsye na nxirrni nga chati prandaj une jam i lumtur qe kemi nje qeveri dhe ne qe e kemi jemi te privilegjuar .tani per te shtuar ketu ka por sme duket se do merret parasysh ndonje gje
noten e mire kalamoja

acid

Forumium praecox

Pershendetje cuna.
THUG-LIFE, vellai i dashur
Shiko nuk e di psene e indinjimit tend ndaj AlbNetWork apo stafit, por di te them qe (Albnetwork njihet per seriozitet) e nenvizoj per (SERIOZITET) Une besoj se do kesh shetitur dhe ne servera tjere, ku "Serioziteti" nuk ekziston, behen favorizime userash , padrejtesira etj etj. Si ne cdo familje, shoqeri, shpi, shkolle, etj ka problemet e veta por mendoj dhe jam i bindur qe deri tashi jane zgjidhur ne menyren me te drejte dhe me transparente. Sidoqofte Ai mendimi yt qe edhe po te japesh mendimin tend nuk e mer kush parasysh, dhe per baze, Une vazhdoj te kem bindjen se nuk eshte e vertete. Fundja e di: edhe une ne ket teme jam user i thjeshte si ti por ngul kembe te shkruaj sa here kam nje gje te re qe me duket e denje per tu shtuar ne ket teme. mgjt nese je i bindur qe eshte ashtu sic thua ti mund te mos shkruash me ne ket kend, dhe cdo gje tja lejme tjereve ne dore ashtu sic e ka pas ves Shqiptari gjithmone ti lej gjerat ne dore tjereve dhe te mos mari vendime vete. Dhe ja si eshte sot Shqiperia e ndare ne 100 cope. sidoqofte une respektoj mendimin tend dhe te falenderoj qe mer pjese ne menyren tende intensive ne teme.

shtriga

Primus registratum

nuk hy dot ne chat.lidhja qe eshte ketu ne forum nuk me hap chatin.nuk dua te installoj mirc dhe mendoja se mund te hyja qe ketu.me ndihmoni plz

acid

Forumium praecox

Pershendetje. cuna kjo heshtja juaj tregon aprovim. Pra regulloren e paskemi fiks fare. /pf/images/graemlins/smile.gif
Rrofshi re. /pf/images/graemlins/smile.gif