Re: Studentllëku dhe Rinia Shqiptare
Fillimisht postuar nga linglingbodega:
[qb] po ata te forumit rinor te PD..ata hyjne me konkurs? lol...te PD punon ti alinos? [/qb]
Jo!
Une me sa kam pare te PD-se jane me te rralle, tani qe jane ne opozite, por nuk thashe se nuk jane atje.
Ata te FRESH-it jane me shumice dhe bien ne sy, sepse rrine ne grup.
Nejse,
nje problem me shume qe duhet zgjidhur apo jo?
Meritokracia ne universitetet tona eshte e cale dhe njerezit hyjne universiteve me para ose me parti, duke e lene te aftin ta shqyeje me dhembe rrugen e vet drejt nje kariere te kenaqshme.
Ketu dalim aty ku ka dale dhe Besjani ne artikull, qe gjerat duhen ndryshuar.
Ajo qe ve re me keqardhje eshte se ne vend qe te propozohen zgjidhje, flitet per nje gje rrethanore si pozita e shkrimtarit, apo e anetareve te forumit.
Megjithate problemi eshte prezent dhe do te qendroje i tille, persa kohe nuk ballafaqohemi me te dhe nuk perpiqemi ta zgjidhim, por merremi me hedhje fajesh.
Une jam nga ata qe me shpatullat e veta ka mbaruar shkollen, ka gjetur pune dhe po perpiqet ta beje ate ne menyre te ligjshme dhe konform rregullave. Ju cfare po beni?
Deri tani vetem bleri foli konkretisht, ju te tjeret vetem keni folur nen delirin e madheshtise, e me thene te drejten, pervec nje vrime ne uje, nuk pres me shume.
p.s. Fola per studentet qe u shprehen.