Studentllëku dhe Rinia Shqiptare

A

Adami

Guest
Re: Studentllëku dhe Rinia Shqiptare

Sa faj ka demokracia qe na erdhi ne shqiperi qe wankers like you iken jashte shteti dhe mesojne te kene dashnore e te bejne qejfe.Ti do Dullen dhe ta shikosh tet ate te punoje ne ndertim e te numeroje tullat ne vend te lekeve.Hudhe hudhe kandidaturen ne Shkoder kur te behesh politikan se aty me *te vertete* qe ekziston shume ajo qe thua ti e te pasurit dhe e te varferit.Aty e shikon ti se si i pasuri shkon per lesh . Ah po ti sje budalla te ikesh aty por mund te ikesh nga Himara se mendimet tuaja perputhen shume aty dhe ke perkrahje.

zog

Primus registratum

adami me fal qe po nderhyj, meqe sot ndodhem ne post, por shoh qe ti flet nga xhelozia per pinkin meqe eshte i pasur e s'do tja dije per ty, por dhe pinki vet flet nga xhelozija ngaqe megjithese i pasur me sa duket nuk ja var njeri. pranej ne ket pike s'ja vlen me u zgjeru me.

pytja per zgjidhjen e nyjes (temes) shtrohet keshtu: Pse paguajne studentet shqiptare, per çfare aresye? aq me teper duke qene te pasur.

hajt kush nga ju e gjen.

njolle e zeze

Primus registratum

pyetje -pergjigje
Eksperienca meson disa gjera, por pa shkolle nuk mund ta dish qe ato gjera ekzistojne.
ne siperfaqje kjo eshte pergjigja e nje Haxhi Pishmani qe mesoi qe edukimi eshte relativ (hehe ec e gjej relativitetin ketu po te duash ) dhe ai perseri do mbetet karrocjer apo petullxhi kur shoku i bankes do behet... (nuk ka rendersi se cdo behet apo jo)

une nuk jam as e zgjuar e as e krimbur ne pare qe te perfyturoj pse hy shkolla ne xhep ne raste te tilla. xhamem nuk kam as fantazi qe ve veten ne ate pozite. :idea:

shkolla nuk eshte pervecse hipokrizi e thate e bythlepirje (me falni "prapanice lepirje" desha te thosha). tani, sic e dini, une nuk e kam problem kete, por nga bythlepirja e tepert me ka zene gjuha pucrra. keshtu qe nga respekti qe kam per ju, nuk po e bej kesaj rradhe, gjithashtu se kam frike se mos te ngjis ndonje semundje.

kam filluar te provoj ato ilacet e reja po ja qe nuk po me bejn derrman sic duket fukarejt kan imunitet. ika ti fus dhe nje doze tjeter
.Gjethe mullage ngjyre llullaqi, te perziera me qumesht arixheshke, dhe ti pi heret ne mengjes pa dhjere qente

pissed of nga pseudo-intelektualet

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga njolle e zeze:
[qb] pyetje -pergjigje
Eksperienca meson disa gjera, por pa shkolle nuk mund ta dish qe ato gjera ekzistojne.
[/qb]
me duket se ti e ke problem me kuptu. ti thua ekperienca meson, po dhe shkolla meson, pak me shume sipas teje, po kjo s'ka shume rendesi.
ndersa une jam tu te thon pse duhet me MESU (qofte nga eksperienca qofte nga shkolla) kur jemi te pasur e per me teper te ZGJUT.

perfundimi; ti nuk ju pergjigje pyetjes ngaqe as e kuptove ate, nje aresye me shume per te vazhduar shkollen, kjo te pakten do te mesoje qe; per çdo pyetje ka te pakten nje pergjigje.

linglingbodega

Primus registratum

po ca dmth i zgjut mer se qeke i merdhif fare ti. papapa argumenti klasik i atyre me gjimnaz...

1% inspiration 99% perspiration. kupto ti apo jo.

zog

Primus registratum

lingote, me çin e ke daje, po ta kesh me mu duhet pyetjen me ja bo pinkit, ai tha jam i PASUR, i ZGJUT dhe me SHKOLLE, si thu ti lal ça kupton ai me te zgjute.

une them , ai qun ate qe kupton llogjiken tate, dmth kur je ne gjendje me kuptu çfare dmth inspiration dhe çfare perspiration (s'beso se shkolla te meson kaq).
pra po e kape kaq them qe je i qute. po ti daj ç'menon.

linglingbodega

Primus registratum

marr vesh, po degjo, truri eshte si ajo plastelina ne kohen e ramizit..sa me shume ta perpunoje, aq me elastike behej.

prandaj ka nevoje per 99% perspiration. ktu vijne te gjithe katnaret dhe te japin shembullin e ajnshtajnit per argument kundra shkolles...ai s'kishte nevoje me mesu..no sh|t..ai shembull ne fakt duhet te punoje ne menyre te kundert...vetem ajnshtajni me IQ 180 mund ti dinte gjonat pa mesu...ne te tjeret.....(mbaroje vete fjaline)

zog

Primus registratum

s'po te kuptoj ku do me dal, perveçse inatit qe paske me katnaret (mos ta kane fut domaten zemerkau me krimb a si). apo me mer per kryetarin e koperatives se ndroqit qe me permen ramizin dhe ajnshtajnin.

qe te mund te me kuptosh, a ka mundesi me mu pergjigj: pse e ben shkollen ti, per çfare te hyn ne pune?
te tjerat pastaj.

linglingbodega

Primus registratum

jo, une nuk do te ta jap pergjigjen kallup se mund te mos e pertypesh dot, por do te te drejtoj hap pas hapi drejt qellimit final. Fillojme me pyetjen e pare qe te sqarojme semantiken e shkolles

1 - Cfare eshte shkolla?

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hatchet harry

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[QB] Sa faj ka demokracia qe na erdhi ne shqiperi qe wankers like you iken jashte shteti dhe mesojne te kene dashnore e te bejne qejfe.

hatchet harry

Primus registratum

ne fakt ne demokraci tipa si puna ime jane te rrezikshem.mu me intereson pushteti absolut.ne nje vend si shqiperia,me ate background kulturor,me besoni,eshte nje tundim i forte to try to become god!sidoqofte,shqiperia will not become great and strong through liberalism and free thinking, but through a succesion of powerful,decisive and wise caesars who carefully husband the resources of the country and keep them together in their own hands in order to throw them with ruthless courage into the scale of european politics as soon as a favourable opportunity presents itself...

life(and politics) is a cold-blooded game.ju,o njerez,stick to being whatever you are dhe na e lini kete loje ne te tjereve.ju,besoj, e dini cdo me thone "nemesis":a righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent,personified in this case by a horrible,ruthless cunt:me!

mire se boll tallem trapin.we can be very sweet persons when we want to.bye-bye,my pedigree chums!

Ku kam pershtypjen qe shkruan kot per te acaruar te tjeret me ato qe thot,se asnje njeri i pasur nuk shprehej ne ate menyre per veten e vet!

hatchet harry

Primus registratum

ku e di ti x-ray si shprehen te pasurit ne albforum?une nuk po flas me cunin e john major apo me lord hampton smythe st. michael,etc.

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] X-ray, ka mundesi me e shpjegu cili eshte koncepti i tij, pervete nuk arrij te kuptoj per çfare hyn ne pune SHKOLLA kur jemi te pasur dhe te zgjut (siç eshte rasti Errolit).

pra ne qofte se ai djali e shpjegon kete, atehere eshte me te vertet i zgjut siç thote, per te pasur e besoj, te gjithe shqiptaret qe lidhen me internet jane te tille, por jo te gjithe shqiptaret emigrante e ketu eshte antagonizmi midis tyre.

ps; te pakten nje gje eshte e sigurte Erroli eshte çun me nje fare edukate, nuk i pergjigjet provokimeve me provokim, por te jesh me edukate s'eshte e thone me qene njekohesisht i zgjut, inteligjent. [/qb]
Cfare pyetje eshte...perse hyn shkolla???
Sa do i zgjuar te jesh(qe ne rastin tone ky cunin nuk me duket dhe aq),Shkolla te meson se si duhet ta perdoresh ate zgjuarsine tende sa me mire,ne menyren me oportune!(In generale)

hatchet harry

Primus registratum

Fillimisht postuar nga errol the pikey:
[qb] ku e di ti x-ray si shprehen te pasurit ne albforum?une nuk po flas me cunin e john major apo me lord hampton smythe st. michael,etc. [/qb]

hatchet harry

Primus registratum

Ne postimet e ardhshme do të lutesha të shkruaje vetëm në shqip, përndryshe do më
duhet të të editoj sepse po thyen rregullat e AF. Flm

[qb]
[qb] ku e di ti x-ray si shprehen te pasurit ne albforum?une nuk po flas me cunin e john major apo me lord hampton smythe st. michael,etc. [/qb]
[/qb]
ti mund te shprehesh si te duash,tregon vetveten,une te lexova ketu dhe dhashe ate mendim.
Ti trego vetveten,per tu qartesuar!

TEA

Forumium maestatis

errol the pikey all these words are bull'shit.Even you by your self don't know their meening and i'm sure that these are not your words.Mayebe you want to finde some audience to make your show but belive me the only actor is a crisis teen-ager.
We're losing spaces and time with you...

Do doja te tregoja edhe une eksperienzen time tek provimet e amisionit ne Universitetin e Tiranes '

Marre edhe une tezen ne dore per te zhvilluar testin. Me bie te ulem ne banke te fundit me nje djale, nderkohe me flet para dhe me stilolaps ne dore fillova zhvilloja pyetjet dhe shoh qe djali prane meje shikonte jashte dritares dhe as qe e merte mundimin ti hidhte ndonje sy pyetjeve. Andej nga mesi ores mbaroj interesi i vezhgimit jashte dritares(normale se edhe ai si gjithe te tjeret do bente testin po nje cik me ndryshe )kur kthej koken se normal u habita tani i erdhi zelli per te shkruajtur???!!!Jo ne fakte tani vendosi te mbante librin ne preher dhe domosdo kush ja kishte keshilluar edhe ja kishte nenvizuar.Une tani edhe pak e shtangurse mos e kapnin dhe e digjnin kot"te shkretin" ngrita
koken larte dhe shikoj profesorin.Une e shikoja profesorin si armik dhe po behesha aleate me ate te "gjorin"....por ne te vertet isha une armiku i te dyve dhe kete rast na doli profesori aleati dhe me tonin e tij te ashper me tha:
-Zonjush mer fleten dhe dil ne banke te pare.
dhe une me ate shikim te shtangur arrita te kuptoja qe "i gjori"e kishte gia nje aleat. Nejse dola ne banke te pare, mbarova provimin tim per qejf...por kur dorzova fleten profesori me shenoi me rreth te kuq dhe me tha :........shihemi vitin tjeter! ...gje qe sberi vaki se une e fillova andej, por po e perfundoi ketej universitetin.

Jam shume e lumtur qe po e bej shkollen ketej sepse ketej korrupsioni nuk njihet neper institucionet arsimore .Asnje nuk paguan per te marr provimet , per te hyre ne universitet apo ...azzate varie . Ansi te falenderojn kur ne fund te provimit merr nje note te larte pasi jan te kenaqur qe nxenesi i ka kushtuar vemendie lendes se tij.

uriahheep

Primus registratum

o ZOG c'lidhje kishte..shkollen e bej per veten time...sepse me ben te ndjehem mire dhe se me jep nje ndihme per te perballuar te ardhmen me me lehtesi(te besh punen qe te pelqen).thashe secili prej nesh te luaj pjesen e tij,bej punen time ,ndjehem mire dhe nuk perfitoj nga askush.eshte shume e thjesht apo jo...